Sivut

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvää äitienpäivää!

Ollaan vietetty äitienpäivää vähän koko viikonloppu kun oma äitini kävi kylässä perjantaina ja silloin tein kakun. Ruusuja tuotiin eilen. No, ja tänään sain kaakaon sänkyyn. Tämä on kolmas äitienpäiväni ja olen joka vuosi ostanut tai ostatuttanut itselleni äiti-aiheisen Muumikulhon. Nyt kun poika on päiväkodissa, sain ihkaensimmäisen äitienpäiväkortin. Kyllähän tässä ihan tippa linssiin tulee!Kakun päälle kumosin perus confetti-strösselien lisäksi pussillisen TV mix comedy -mässyjä jotka sain blogin kautta Cloetalta muiden kesäuutuuksien kanssa (ne suklaat oli ihan sairaan hyviä, jostain syystä niistä ei vaan ollut jäljellä mitään kuvattavaa enää 10 min paketin saamisen jälkeen). Kakun välissä Nutellaa ja Valion Onni päärynäsosetta. Kerman sekaan vatkasin Päärynä-kinuskirahkan. Ai sentään että oli hyvää!

8 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää sinulle!
  Eksyin blogiisi pinterestin pitsiliinaikkunaverhokuvan kautta ja ihastuin! Blogisi on iloinen hyvänmielen blogi ja teet huippuja juttuja. Opiskelijahaalarivappuasu oli mahtava :)
  (pari aika pitkää sanaa tässä :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ja oho, vau, ja tervetuloa! Ja kiitos kehuista! :) :)

   Poista
 2. Hyvää äitienpäivää sinulle! Makeen näköinen kakku, todella.

  VastaaPoista
 3. mä niin rakastan teidän kakkuja, tulee oma äiti mieleen!

  pitäisi tehdä kermakakku joskus itsekin. mutta miten ihmeessä sellaisen syö kahden hengen taloudessa. (kissa tosin olisi mielissään päästessään kermakulholle.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :D :D :D

   Joo, mäkin vaikka kovasti täytekakkuja rakastan, en pysty oman porukan voimin sellaista tuhoaan (tai varmasti pystyisin mutta ei ole niin kovin järkevää) joten pyydän sitten yleensä tyyppejä kylään auttamaan syömisessä. Nytkin oli perjantaina äitini ja lauantaina mun sisko kävi kakuttelemassa itse asiassa kahteenkin kertaan :D

   Poista
  2. Tuohon ongelmaan on helppo ratkaisu! Ainakin Honkkarissa ja monessa muussakin paikassa myydään sellasia pieniä (jossain väitetään että lasten) irtopohjavuokia, joiden halkaisija on ehkä 10 senttiä. Siihen kun surauttaa yhden munan sokerikakkutaikinan, ni hyvä tulee :) Tai sit voi törsätä monta niitä vuokia ja tehdä isomman taikinan ja sit pakastaa ne valmiit, ni pääsee helpommalla kun seuraavan kerran kakkuhammasta kolottaa. Mun mielestä ne on kätsyjä, kun usein kyläänkin tulee vaan ehkä yks kaveri, ni kiva kuitenki syödä jotain herkullista... Juustokakut on loistavia kans tehä niihin :)

   Poista
  3. ihan tosi hyvä idea! mini-irtopohjavuuat! mä olen tehnyt juustokakkuja pilttipurkkeihin jos on ollut tarve pienemmille + helpompi kuljettaa paikasta toiseen

   Poista