Sivut

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Skansen

Oi, rakastan Skansenia. Nyt koitti se odotettu hetki kun pääsin viemään sinne myös lapseni. Joten terveisiä Tukholmasta siis! Ruohokatot eivät vielä kunnolla vihertäneet ja pupuja oli aitauksessa vähemmän kun muistin mutta muuten kaikki oli kuin pitikin. Tosin itse unohdimme eväät (pojan pillismoothieta lukuun ottamatta) hotelliin mutta onneksi paikan päältä sai ihania korvapuusteja.

















Ja mikä parasta, nyt jo voi aloittaa sen haaveilun että sitten kun jäbä on vähän isompi ja tullaan taas tänne…

(Pojan housut, takki ja pipo itsetehty. Samoin minun pipo ja huivi.)

15 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan tunnelmaiset kuvat! En ole itse koskaan Skansenilla käynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tämmöset ulkoilma/kotiseutumuseot on mun heikko kohta!

      Poista
  2. Oi näyttipäs ihanalta teidän matka! :) Kätevän näköinen tuo pillimehu-/smoothiekotelo. Saakos udella mistä se on hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mehujehu ja olen tilannut suoraan mehujehun nettikaupasta sen kimppatilauksena (eivät silloin ainakaan myyneet yksittäin). Muistaakseni ainakin ipanainen -nettikauppa myy myös. On kyllä ihan mielettömän kätevä!!!

      Poista
  3. Vitsit, sä olet kyllä mun lempibloggari <3 Tästäkin postauksesta tuli niin hyvä mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanasti sanottu :') Ja voi miten lämmittää sydäntä! :)

      Poista
  4. En kestä, mä rakastan posetiiveja!

    VastaaPoista
  5. Ihana tämä sinun blogisi! Perustin juuri itsellenikin "käsityöblogin", olisi mukavaa jos vilkaisisit jos vaikka tykkäisit siitä yhtä paljon kun mä sun! :-) http://silmukoitua.blogspot.fi/

    ~Ja mukavaa viikonjatkoa♥

    VastaaPoista
  6. Skansen ON ihana! Myös kesällä, myös talvella! Kävimme viimeksi Skansenilla joulumarkkinoilla ja tunnelma oli mieletön! Ja uskomattomin näky oli se että ruotsalaiset todella leikkivät suuren kuusen ympärillä piirileikkejä ja lauloivat joululauluja vaikkei lumesta ollut tietoakaan ja taivaalta tuli vettä kuin aisaa. SE oli ikimuistoinen näky! Blogitekstini aiheesta löytyy täältä: http://villapallo.blogspot.fi/2013/12/joulutunnelmaa-hakemassa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sentään, Skansen joulun aikaan on nyt kyllä totisesti haaveilulistalla!

      Poista
  7. Mä olen vain kerran käynyt Skansenilla ja sekin oli talvella, mut aivan ihana se oli silloinkin :) pitäisi joku kerta käydä kesälläkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tää oli nyt kolmas kerta Skansenilla, kaikki olleet joko keväällä tai kesällä. Talvi pitää kyllä ehdottomasti kokea sekin :)

      Poista
  8. Mä kävin Skanssenilla varmaan 5 vuotta sitten juhannuksena. Se oli hassua kun tullessa siellä ei ollut paljon ketään, mutta lähtiessä hillittömät jonot ruotsalaisia eväskorien kanssa. Skanssen olis hauska nähdä myös muuhun vuodenaikaan. Nyt viimeisimmällä Ruotsin risteilylllä, jolta kotiudittiin nyt tiistaina, ei edes käyty maissa, koska satoi kaatamalla vettä.

    VastaaPoista