Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Istuinalusta piknikille

Taannoin kerroinkin saaneeni Suomen Langalta mopparilankaa tarkoituksena tehdä siitä heille jokin ohje. Vannoin itselleni keksiväni jotain muuta kuin virkatun korin, maton tai pannunalusen ja niinhän minä teinkin joskin tämä kyllä kovasti muistuttaa pannunalusta JA mattoa mutta kumpaakaan se ei siis ole.



Kevät tuo mukanaan piknikit ja en tiedä onko muilla semmosta ongelmaa että se varsinainen piknikpeitto täyttyy aina niin ruuasta ettei siihen kyllä enää mahdu istumaan, mutta minulla kyllä on. Tähän hätään tulee istuinalustat!


Virkkasin koko perheelle omat. Minulle ja miehelleni sinipohjaiset ja lapselle ruskeapohjaisen. Onhan ne kieltämättä aika painavat verrattuna niihin perinteisiin solumuovisiin mutta eipä näitä muutenkaan minnekään Karhunkierrokselle mukaan pakattaisikaan.




Ohje on saatavilla Suomen Langan nettisivuilla.

9 kommenttia:

  1. Oi vau, miten hienot!! Täytyy alkaa harrastaa piknikkejä ni on hyvä syy tehä nuin hienot alustat! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea. Komean näköiset. Mietin kanssa että pitäisi tehdä omille keittiötuoleille istuin alustat, kun ei meinaan kaupasta löytyä hyviä :D

    VastaaPoista
  3. Mä arvasin, että sä keksit langoista jotain kivaa. Hyvä idea ja toteutus.

    VastaaPoista
  4. Sun blogi on niin ihku! Love it. Täältä löytyy vaikka mitä kivaa!! Sulla on niin persoonallinen tyyli. Itselläni on blogi vuodatuksen puolella mirumaru.vuodatus.net Tervetuloa kylään

    VastaaPoista