Sivut

lauantai 22. helmikuuta 2014

Satunnaisia sankareita

No niin, vuoden kestänyt tilkkuprojekti on viimein valmis ja tässä se nyt sitten on, minun versioni Kotolivingin Satunnaisia sankareita -takista! Olen tässä matkan varrella tästä tänne kirjoitellutkin joten tarkempia speksejä löytynee siis vanhoista aiheeseen liittyvistä merkinnöistä. Tämä takki on samaan aikaan ihan hillittömän ihana mutta kuitenkin aika kamala. Onneksi kuitenkin enemmän ihana. Tämä takki päällä ei kannata olettaa että kukaan huomaisi jos on laihtunut kilon tai kaksi. Aika muhkuraiseksikin jäi vaikka kuinka silitti, palat eivät vaan ole täsmällisen saman kokoisia keskenään mutta ei se menoa haittaa ja varmaan tasoittunee vielä käytössä lisää. Kuten huomaa, päädyin lopulta petroolin siniseen huppuun harmaalla reunalla ja tupsulla. Taskuja en jaksanut enää ruveta tekeen, onneksi sellaiset voi jälkikäteenkin lisätä jos siltä tuntuu.Valtava duuni mutta tulipahan tehtyä! Eikä harmita yhtään sillä onhan tää nyt aika hiton mahtava! Nyt vaan odottelemaan kevättä että voin ruveta käyttään tätä takkina. Sisätiloihin on kyllä liian kuuma.

42 kommenttia:

 1. Upea siitä tuli ja toi huppu kruunaa koko komeuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huppu totisesti viimeisteli kaiken parhaimmin päin! On ihan tuhannesti kivemman näköinen hupun kanssa kuin ilman :)

   Poista
 2. Ihan mieletön homma mutta tulipa kyllä myös mielettömän hieno!! :) Kevättä tosiaankin odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Huppu on ihan mahtava!! Takkikin on hieno, mut HUPPU.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon ihan tosi onnellinen siitä että jaksoin tehdä ton hupun vaikka tiukkaa tekikin! Koska siitä tuli niin hieno nyt!

   Poista
 4. Onhan huippu! Hyvät värit ja toi huppu on super! ;o) ... omani on vieläkin vaiheessa ...

  VastaaPoista
 5. no ny on hieno! minäkin haluan osallistua johonkin tämmöseen jännittävään "pala palalta" - juttuun , voisko joku alottaa uuden heti kiitos? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita mysteeriohjeita joissa julkaistaan ohjetta aina vähän kerrallaan, silmät auki vaan oikeissa paikoissa :)

   Ja kiitos, on kyllä tosiaan hieno :)

   Poista
 6. Vautsi, siitä tuli kyllä upea! :) Ja tuo huppu on todellakin jees :) Itse tekis mieli aloittaa toinen tilkkutakki, vähän tyköistyvämpi, mut saa nähdä milloin jaksais aloittaa. Ei välttämättä ihan heti :D

  VastaaPoista
 7. Hieno takki ja mieletön homma! Sinä vaan jaksat, upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siinä työtä, hoitovapaalla ehti, nyt ei todellakaan enää pystyisi :D

   Poista
 8. Ihan törkeän upea! Mä tahtoisin myös, mutten kyllä jaksaisi. Tilkut ehkä vielä, mutta tuo kokoaminen... :D Ehkä lapsille (isoimmalle ja siitä sitten kierrättäen pienemmille)... Hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kokoaminen ja kaikki viimeistely vei yllättävän paljon aikaa verrattuna itse tilkkujen neulomiseen.

   Poista
 9. Hupussa on tupsu! En kestä!! Toi on niin ihana <3

  VastaaPoista
 10. Hieno lopputulos! Onneksi olkoon projektin loppuunsaamisesta, jäitkö kaipaamaan tekemistä!? Kyllä munkin tekis mieli mallitilkkutakkia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En jäänyt kaipaamaan :D Nyt sitten kohti uusia tuulia!

   Poista
 11. Aevan mieletön! Ja huppu tuo kyllä aina ryhtiä ja samalla sellaista rentoutta paitoihin ja takkeihin. :)

  VastaaPoista
 12. Oiii ku täst tuli hieno :) Tykkän erityisesti noista ranteissa olevista Purl ja Knit teksteistä :D Tää näyttää siltä et tän sisää ois ihana kääriytyy, niiku varmaa onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi puro ja knit on munkin suosikkeja, tosin oisi voinut tehdä ohuemmasta langasta niin olisi tullut siistimpi mutta tuossa loppumetreillä sorruin jo paksuihin kun en vaan enää jaksanut :D

   Poista
 13. Upea! Ja langanpäiden päättelyurakan ajatteleminenkin ahdistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa 99 % langanpäistä sai pääteltyä samalla kun virkkasi reunuksia ja paloja yhteen eli päättelyurakka about yhtä suuri kuin perus villasukissa :)

   Poista
 14. Aivan ihana! Ihanat väritkin. Ja ihan käsittämättömän sitkeä oot ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, tuo vaati vähän sitkeyttä mutta kun tarpeeksi pitkälle oli tehnyt niin eihän sitä voinut enää keskenkään jättää. Vei niin paljon tilaa keskeneräisenä että oli pakko saada se pois kuleksimasta :D

   Poista
 15. Wau! Aivan upea! Todella kova urakka ollut!

  VastaaPoista
 16. Nätin takin teit noista tilkuista. Mä kyllästyin tuohon työhön aika pian, kun suurin osa mallitilkuista oli tylsiä, ja toisaalta niitä tuli liian harvakseltaan. Olisin halunnut nopeammin tulosta aikaiseksi. Joo, ja olishan niitä tilkkuja voinut tehdä omastakin päästä niinkuin säkin taisit tehdä. Ehkä mä tässä jossain vaiheessa teen vielä oman version tuosta takista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on aika tarkalleen puolet noista tilkuista vedetty omasta päästä kun ei ollutkaan niin kivoja sitten ne kaikki ohjeet.

   Poista
 17. Siitähän tuli aika järkyttävän hieno! Oikeastaan just niin ruma, että on tosi söpö! :D Tuo huppu kyllä kruunaa koko komeuden! Jaksaispa tehdä itsellekin jotain isompaa kuin boleron!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, just niin ruma että on tosi söpö :D :D :D Onneksi tein ton hupun, olisi oikeesti ruma jos sitä ei olisi! Tää oli kyllä aika tuskaisen iso projekti mutta jos on pienikokoisempi ihiminen niin tokihan se valmistuu nopeemmin kun ei tarvi niin isoa tehdä ;D

   Poista