Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

1 / 14

Tammikuussa ompelin äitini saumurilla jäbälle paidan mummulan tilkuista ja jumpsuitin Murun luomupuuvillaneuloksesta. Ompelukoneella surautin jo kauan leikattuina lojuneet nappityynyt sekä saumuriini alustan jossa roskapussi. Niin ja pussihameen Marimekon Huhulista. Puikoilta tipahti vain yksi tiskirätti.Tammikuussa käytiin eväsretkellä Haltialassa, tsekkaamassa Sealifessa kaloja, aloitettiin päiväkoti ja palattiin duuniin. Kävin katsomassa yhden musikaalin (Vaskivuoren lukion Nahkatakkinen tyttö), kaksi elokuvaa (Hobitti2 ja Ei kiitos), luin yhden kirjan (Miika Nousiainen: Vadelmavenepakolainen) mikä on ihan hyvin kun otin tavoitteeksi lukea tänä vuonna edes kaksi kirjaa. Tilasin myös aika paljon kankaita netistä, ostin rumaa maastokuviolankaa, kävin kerran pikaisesti luistelemassa, yritin houkutella jäbää pulkkaan, kutsuin vieraita kylään, kävin syömässä ja juomassa ystävän kanssa ja ollaan siirretty jäbä nukkumaan omaan huoneeseensa.

6 kommenttia:

 1. Kivoja ompeluksia! Tuota pussihametta pitäis kokeilla itelleki.

  VastaaPoista
 2. Melkoinen inventaario pelkästään tammikuusta! Jos keväällä et ehdi/jaksa, on tässä jo aikamoinen määrä tehtyjä;) Hyvää työ- ja tarhaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tää oli tosi vähän verrattuna siihen mitä tein ennen kuin palasin nyt töihin :D Ompelukset on vaan niin nopeita tehä.

   Kiitos!

   Poista