Sivut

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Koipi(k)reisi 2013

On kuvakirjan nimi jonka juuri teetin viime vuoden jalkakuvista!

Mä tiedän että kuulostaa ihan sikahölmöltä mutta minä olen tunnetusti kuvatuotteiden himotilaaja ja kun vuosi sitten innostuin etsimään kaikki siihenastiset jalkakuvat (yhden jopa skannasin kun oli paperikuva-ajoilta ensimmäiset eli historiaa on) ja teettämään niistä massiivisen paksun eepoksen, tiesin että jatkoa seuraa. Ja koska silloisen kirjan viimein kuva oli about vuodenvaihteesta niin sain tähän kakkososaan kokonaisen vuoden räpylät. Niitä oli 48 kpl. Tai siis oli muutama enemmän mutta 48 kelpuutin kansien väliin. Neliön muotoinen kirja, koko sivun kokoiset kuvat.

Asiaan tietysti kuuluu kuvittaa tämä postaus niillä kintuilla. Ja kuten aiemmassa aiheeseen liittyvässä merkinnässä sanoinkin, rumat räpylät ne on mutta mun ikiomat ja paljon maailmaa tallanneet ja hyvin palvelleet joten miksi en tallentaisi kokemiani asioita niiden kautta.
Nyt vain odottelemaan koska postiluukku kolahtaa.

28 kommenttia:

 1. Nää on kyllä ihan mahtavia jotenkin. Mun suosikki on toi perhoskenkäkuva, hyttysenpuremat ja letunsavu ja kaikki. Niin kesä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yks munkin lemppareista! Ja just ne hyttysenpuremat ja kaikki! Oma suosikkini on tuo viljapelto ja omenapuu.

   Poista
 2. Hauskat, aivan ihanat kuvat! Miksei katsoisi maailmaa niin että oma jalkinevalikoimakin näkyy kuvissa ;) Mua kosketti erityisesti kahdet jalat, isot ja pienet ja pitkät loppumattomat puuportaat ja jalat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkakuvat onnistuu yleensä vähemmillä yrityksillä kuin naamat :D :D

   Puuportaat on ihanat, kesä ja kaikki!

   Poista
 3. Nää on niin hauskoja ja kertoo kumminkin tarinoita siitä mitä on tapahtunut. On myös hyvä että sulla on vähän erilaisia kenkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa mulla on tosi vähän kenkiä! Ainut laji missä on ihan valinnanvaraa on kumisaappaat, niitä mulla on kahdessa värissä :D Talvikenkiäkin on tasan yhdet ja nekin samat kuin viime vuonna. Mutta näillä mennään!

   Poista
 4. Ah, nää on niin mahtavia! Mun suosikki on ehdottomasti tuo viljapeltokuva! Ja sorsakuva on hellunen, ja tuo missä ootte pikkujäbän kanssa leikkipuistossa.

  Ihana, persoonallinen tapa tallentaa elämää ja hetkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viljapeltokuva on kyllä erityisen rakas.

   Tää on kyllä kivempi tapa kuin selfiet, joita tosin kyllä harrastan myös. Niin ja ostoskärrykuvia ja ja ja...

   Poista
 5. Lettukuva on mun suosikki, ihana! Ja voi että kun pitäis taas itsekin tilailla ihan konkreettisia kuvia. Muuten on taas se 500 kuvaa kerralla ja se on rasittavaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on rasittavaa kun on liikaa. Mullakin kauheesti vaikka ja mitä teettämättä. Pojan kuvista oon vuosittain teettänyt kuvakirjat mut ns. oman elämän kuvat on vähän rästissä… Mut onpahan jalkakuvia ainakin sit.

   Poista
 6. Mä aloitin joskus kuvaamaan kanssa jalkoja ja voisinkin aktivoitua siinä uudestaan. Näistä toi pelto oli ehdottomasti tyylikkäin, vaikka toisaalta näissä se hetken tallennus on varmaan isompi pointti kuin tyylikkyys. :) (Tajusin just joku aika sitten, etten oo ikinä tilannut digikuvista paperiversioita, olis jo korkea aika tehdä se seitsemän vuoden digikamera-ajan jälkeen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hetken tallentaminenhan se näissä on :) Tosin joskushan sitä kuvaa vaan siks kun siitä saa niin kivan kuvan :D

   Suosittelen noita kuvakirjoja, vie paljon vähempi tilaa kuin perinteiset valokuva-albumit.

   Poista
 7. Aivan ihana idea!!!!! Hitsit miten suloisia kuvia kaikki, jotenkin vaan niin...niin...hellusia. Pitääköhän mun varastaa tää idea ja alkaa tehdä omia ;) Meinaan mulla on sellasia kuvia mihin on vahingossa eksynyt varpaat mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin eksyy tosi usein varpaat vahingossakin mukaan :D :D

   Poista
 8. Hauska!! Mistä tilasit kuvakirjan?

  VastaaPoista
 9. No mutta! Eihän siinä pelkät jalat ole, vaan kivoja muistoja. Sulla on hyviä valokuvakirjaideoita, ihan nolottaa ettei meillä ole edes ipanan kuvia kansiossa niin, että hän voisi itse katsella. Kuvia ois kyllä tilattuna, joskus jos vaan sais laitettua albuumiin. Kuvakirjaakin olen kyllä harkinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pojan kuvista kuvakirjat, mutta en malta antaa niitä vielä hänen itsensä lääpittäväksi. Tykkää kyllä hulluna selata kuvia kännykästä ja tietokoneelta. Ja katsella videoita itsestään. Mun onkin pitänyt koostaa niistä lyhyistä videopätkistä yksi pidempi. Hänen lempparinsa on se missä hän laskee liukumäkeä.

   Poista
 10. Mä muistan kun otin mun ensimmäisen jalkakuvan käpäsellä filmikameralla joskus viidennellä luokalla. Eli harrastettu on täälläkin päin :D Ihania nämä tämän postauksen kuvat, niin erilaisia ja hauskoja. Tykkään erityisesti omenakuvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on vanha muoti-ilmiö, joillakin vaan jäänyt vähän päälle xD

   Valkkailin tähän vähän ns. parhaimmistoa ja niin ettei kaikissa samat kengät :D

   Poista
 11. Tää on niin makee juttu! Lisäksi tuli tuosta otsikosta jokin dejavuu nuoruuteen, siihen aikaan kun oli tapana keksiä ihmisille kaikenlaisia koodinimiä. Tätä en olisi enää muistanutkaan, mutta itseni siitä heti tunnistin :-)

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia joihin varmasti liittyy paljon ihania muistoja! Kun sais itekin aikaseks jotain vastaavaa ees..muistot kansien väliin :)
  Hei, minkämerkkiset on nuo violetin näköiset kengät?

  VastaaPoista