Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Paapii inspiration: Marjanallet

Tämä postaus on Paapii inspiration -tiimin myötä toteutettu ja näin ollen kangas on saatu Paapii Designilta.

Kuten ehkä tiedätte, harmaa ei ole se maailman eniten mun juttu mutta tämä kuosi on niin ihana että taisin rakastua harmaaseen! Neutraalin värinsä vuoksi se sopii täydellisesti kypärämyssyyn! Ja meillä ei ollut kypärämyssyjä oikeassa koossa ollenkaan. Hienosti siis 1+1.

Kaavana käytin Ottobren ilmaiskaavaa, pdf täältä, klik. Tein yhden tavallisen, pipojen alle käytettäväksi talvella ja toisen jossa on korvat mitä voi pitää autossa/junassa/lentokoneessa/yms vetoisessa paikassa missä ei kuitenkaan paksulle pipolle ole tarvetta.



Jäbä ei suostu sovittamaan pipoja sisällä ja ulkona stailaaminen on taas viime aikoina ollut erityisen haastavaa. Myssyt teippasin seinälle kuvaamista varten vaikkakin tyhjä kypärämyssy on aika pikkuisen spookyn näköinen.



(Korvapipo suoraan pyykkikoneesta, voi kääk, miksi en jaksanut silittää!)




Sain näihin kulumaan yllättävän paljon kangasta koska halusin leikata osat siten että näkyisi muutakin kuin nallejen perseet :D Oli ajatus tehdä kankaasta myös vauvanpeitto (lahjaksi, ei itselle sentään) mutta erinäisistä syistä mokailin niin paljon että taisi tulla pefletti. Mutta kuitenkin, kangas huokuu sellaista harmonista sisustusblogimeininkiä, siitä tulisi upea vauvanpeitto kotiin jossa ei niin revitellä väreillä.



13 kommenttia:

  1. Ihanat! !! Varsinkin toi keltaisella säväytetty sopisi hyvin tytön (ja omaankin) sävymaailmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen resori sopii kyllä tosi hyvin tuon kankaan kanssa! :)

      Poista
  2. Mahtava tuo korvallinen, tulee jotenki mieleen Shrek noista korvista :D :D Pitää tehdä Elmerille tuommoinen vihreenä, vihreän toppapuvun kaveriksi. Voi sitten juosta Shrekkinä pitkin tarhan pihaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tuli mieleen Shrek :D :D Nallenkorvia tietty yritin mutta tuli liian pitkät niin lörpähtävät sitten Shrekeiksi. Mut söpö on noinkin :) :)

      Poista
  3. Aivan ihanat, varsinkin tuo korvallinen. Ja kiitos kaava linkistä.
    hauska myos tuo sisustusblogikommentti,ihan oikeessa olet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kaava on huippu, tulee ihan hartioille asti tuo myssy niin on hyvä, lämmin ja istuu mainiosti. Kannattaa tallentaa kaava, en löytänyt sitä enää Ottobren sivujen kautta vaan juurikin tuolleen että joku oli linkannut suoraan pdf:ään!

      Poista
    2. hei, on se siellä, pitää vain selata niitä kaavoja taaksepäin (aika pitkälle). löysin kun aloin selata että mitä muuta siellä on.

      Poista
    3. Aaa, okei, hyvä homma! En tiedä että johtuuko käyttämästäni selaimesta vai mistä mutta mä en pääse vaihtaan sivua semmoiseen missä tuo olisi. No, on se silti hyvä olla tallennettua koneelle :D :D

      Poista
  4. Ihanat! Kaikki. Myssyt ja peitto! Nää menee mun to do-listalle! :D Joka ei onneksi olekaan valmiiksikin jo liian pitkä..

    VastaaPoista
  5. Oi ei tota korvapipoa, ihan liian söpö! :) Kauluripipot on niin hyviä, saa mukula olla rauhassa vaikka päällään lumihangessa eikä mee lumet niskaan.. Harmi ettei toi 9-vee suostu enää käyttään tollasta :D

    Sokru
    sokerimursu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hyviä!!! Ja helppoja itsekin ommella kun on tuo kaava :D

      Poista
  6. Miten mä luen koko ajan otsikosta, että MIRJANALLET. :D

    VastaaPoista