Sivut

tiistai 1. lokakuuta 2013

Just det

Tilasin synttäreitäni varten nettikaupasta tietenkin liian ison ja kamalan laatikkomallisen teltan mikä on varmaan tyypillistä ihmiselle joka ei oikein vieläkään tiedä minkä kokoinen on kaikkien juttujen jälkeen ja muutenkin äh.

Sitten sitä yrittää kuvata kauheella hädällä jotain ennen-kuvaa ja naama on kauhee. Ja sitten vielä demonstroida koko kansalle sitä miten sen liian ison teltan kanssa käy jos kumartaa. Piti blurrata sitten vähän muualtakin mutta voitte ehkä kuvitella. Ilman blurrausta olisin voinut osallistua tällä kuvalla a beautiful body -haasteeseen ilman että olisi tarvinnut sen kummemmin riisua. (Kotiäititissiliivit kuulunevat asiaan, H-hetkellä sentään oli asianmukaiset ja olkaimetttomat.)


Vetäsin sitten saumurilla sivuista sisään ja samalla kainaloa lähemmäksi kainalota, tuli muuten ihan hyvä mutta käsien nostelu oli hankalaa. Tein kuitenkin kanssajuhlijoille jo alkuillasta selväksi että en valitettavasti voi pelata koripalloa tämän mekon kanssa (mutta kumartuminen oli mahdollista jossain määrin ilman normaalia järkyttävämpiä vilautuksia).

Jälkeen-kuvat meni vielä enemmän pilalle kuin ennen-versiot. Mikä lie vatkaava käsiliike, loput onkin sitten baarista. Ei siis mitään järkevää raportoitavaa mutta tulipahan kerrottua että ompelin kaksi saumaa, käsityöblogi kun kuitenkin kyseessä on.

23 kommenttia:

  1. Hyvä että infosit! :D Kuinka monelle mahtaakaan käydä noin? Tosin yleensä varmaan toisin päin, mulle ainakin tulee aina liian pientä (kuinka vääristynyt kuva minulla on koostani?). Alkoi hei heti kiinnostamaan, että minkämerkkiset olkaimettomat rintikat sulla on? En yksinkertaisesti ole löytänyt mistään itselleni sopivia (en kyllä ole enä etsinytkään) ja tässä mietin että oishan sellaiset kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ennen ostin aina vähän liian pieniä, nykyään aina aivan liian suuria! Ei ole mitään realistista käsitystä siitä minkä kokoinen on :/

      Lindexiltä ostin. Ne ainoat tarpeeksi suuret, heh.

      Poista
  2. Ihan hyvin näyttää tuo kahden sauman ompelu sujuneen kun jotenkin noissa jälkeen-kuvissa on jotain muotoakin. Ei pelkkä säkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sain siihen mekkoon kivasti muotoa, ja semmosta A-linjaisuutta mikä sopii mulle paremmin kuin laatikko vaikkakin toki tiesin tilatessani että mekko on laatikko mutta oletin sen olevan sopivamman kokoinen laatikko ;D Nyt tulikin sitten kiva linja missä myös hihat.

      Poista
    2. No ei kai laatikko kenelläkään sovi. Mutta tuo A-linjaisuus kyllä sopii sulle.

      Poista
    3. Kyllä jotkut näyttää laatikossa hyvältä, mutta yleensä ne on puolet pienempiä ihmisiä kuin minä ;D Tiesin toki alunperinkin ettei laatikko sovi mulle mutta tykkäsin niin noista olkaimista ja päältä auki olevista hihoista että ostin kun arvelin voivani tehdä laatikkomaisuudelle jotain :) Ja tuli kyllä tosi kiva!

      Poista
  3. Ihan vaan sivukommenttina; on taittu baarissa karaokeakin laulaa, mikki sopivalla korkeudella, ettei kolttu kinnaa :) , eikä mitään paulakoivuniemi käsiliikkeitä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen jälkeen kun tilat aukes "koko kansalle" niin siellä alkoi karaoke. Tosin oltiin kyllä vedetty parit biisit jo ennen sitä.

      Poista
    2. Frederikin "kolmekymppinen" menossa? :D
      Mut ei kai 30v. synttäreitä voi ilman sitä viettääkään!

      Poista
    3. On joo. Mun ei pitänyt missään nimessä laulaa sitä mutta vähän viinaa ja vähän yllytystä niin siinähän se sitten oli taas.

      Poista
  4. Mainiosti paranneltu mekko, kyllä tuollaisessa kelpas vanheta :)

    itsehän onnistuin aikoinaan ompelemaan hääkolttuni helmasta wc-käyntikelvottoman, mut eihän morsian nyt muutenkaan koko päivänä mitään liikutukseltaan pysty syömään tahi juomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Ja haha, voi ei :D :D Itellänihän kävi häissäni niin etten oikein pystynyt syömään mutta jostain syystä juoma maistui sitten senkin edestä (joten vessassakin istuttiin aika usein), ja yöllä kylmiöstä sitten ruuantähteitä napaan :D :D

      Poista
  5. Tuostahan tuli sievän näkönen :)

    Ei vitsit oikeesti pakko sanoo et mie NIIN ihailen tätä siun kirjotustyyliä :D Melkein jokanen postaus saa kirjotustyyliltään hömelön virneen naamalle, kun osaat kirjoittaa niin hauskasti :) Hupsistarallaa oli ihan eka blogi, jota aloin lukea kauan aikaa sitten ihan säännöllisesti. Kävin joka päivä kattomassa, että onko tullut uus päivitys. Ja nyt sitkun on oma blogi, niih tietysti kätevästi näkee blogiluettelosta uuden päivityksen.

    Haluisin vaan sanoo et kiitos inspiraatiosta oman blogin alottamiseen ja monista muistakin inspiratioista ja hymyistä joita täältä saan :D

    .... Purkaus, sori... x)

    VastaaPoista
  6. Kaksi saumaa kuulostaa just hyvältä käsityösaavutukselta. :)
    Jollain pervertillä tavalla tuo alkuperäinen laatikkokin on aika hauska. Mutta ei kyllä oo kiva paljastella kaikkea kaikille aina kun kumartuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi saumaa on ehdottomasti jo sen verran että siitä täytyy mainita blogissa! Tuo mekko oli tosiaan selästä yhtä avoin kuin edestä ja sitten kun laatikkomallinen on, ei mikään pysähdy kainaloonkaan joten kaikki taka-avoimuuskin oli sitten edessä jos kumarsi, huh huh. Luulen että se on ongelmana vaikka laatikkomekko muuten olisikin ollut ns. oikean kokoinen teltta. Ensin mietinkin että pitää ostaa jotain ihoteippiä mutta kainalokavennus auttoi.

      Poista
  7. Päivän naurut tästä ja edellisestä! :D Kiitos, ja tietysti onneakin!

    VastaaPoista
  8. Onnea syntymäpäivän johdosta! Ja tässä yksi linkki suloisia kuvia, jonka kommenttiosion viesteistä tuli niin elävä muistikuva eräästä postauksestasi, että halusin tämän jakaa (toivottavasti huvitut, etkä saa vain pahoja muistoja mieleen). http://twentytwowords.com/2012/11/07/mom-turns-her-infant-sons-nap-positions-into-awesome-activities-with-a-pen/

    VastaaPoista
  9. Terhi sä oot kuule aivan ihana <3

    VastaaPoista
  10. tirsk Mikä lie vatkaava käsiliike tirsk :D mää hihitän tuolle lauseelle :D :D ja onnea :D

    VastaaPoista