Sivut

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Photo Booth -seinä

Testailtiin tänään Photo Booth -seinää jäbän synttäripirskeitä varten kun meillä kävi ennakkovieraita. Hauskaa!!! :D




23 kommenttia:

  1. Hahaa, tuli ihan Pasila-tv sarja mieleen noista tuteista :DD Ja näenkö oikein vai onko teidän minimiehelle kasvamassa PUNANEN tukka? :O Miten en oo tätä aikasemmista kuvista nähny? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa se oli vielä punaisempi aiemmin :D nyt varmaan sattunut parempi valo punaisuuden kannalta kuin yleensä kuvissa mutta juu, punainen se on ollut koko ajan :)

      Poista
    2. Niinpä :) Punainen tukka ja hymykuopat, ei vois enää söpömpää olla :)

      Poista
  2. Vähäkö hyvä idea, saatte varppina aivan ihania kuvamuistoja tuosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mä jo etukäteen haaveilen miten ihania kuvia saadaan kaikista vieraista, ja kuvakirjafanina heti mietin että pitää teettää kirjaksi :D

      Poista
  3. Ihania!! Ja noi pikkumiehen housut on tosi hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mätsää hyvin otsikkoviireihin :D :D Ne on Seppälästä, siellä on hirmu kivoja vauvojen vaatteita, harmi vaan että värit haalistuu parissa pesussa :(

      Poista
    2. Just itekki tajusin seppälän vauvan vaatteet, ostin joitain juttuja. Kaikkia ei oo vielä pidetty eikä pesty, mut harmi jos nekin on sellasta "kertakäyttökamaa" koska ne on tosi sulosia! Jotenki noin söpöt vauvan vaatteet on tosi yllättävää seppältä! Onnittelut 1v johdosta koko porukalle!

      Poista
    3. Mun mielestä nuo haalistuu kaikista nopeiten :( Oli aika järkytys kun taannoin käytiin Seppälässä ja jäbällä oli sieltä ostettu body päällä joka oli pesty noin kolme kertaa. Kun vertasi siihen mikä oli kaupan hyllyssä niin aivan järkyttävä ero! Harmi kyllä koska ne ois niin kivoja!

      Kiitos!

      Poista
  4. tsiisöös, uskaltaako teille tulla jos joutuu laittaan vaipan päähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooooh, on tuolla muutakin rekvisiittaa tarjolla ja mun sisko lupasi tuoda Hessu-lippiksen lainaan kuvia varten joten eri päähinevaihtoehtojakin löytyy useampi ;D

      Poista
  5. Pakko muuten kommentoida, et sun hiukset on kauheen kivat, tuo pituus jotenkin sopii sulle :)

    VastaaPoista
  6. Sulla ja miekkosellasi on ihan saman väriset hiukset.:) Mulla on kans mun miehen kanssa mätsäävät.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D :D En ole ennen sitä tajunnutkaan paitsi nyt tosiaan kun mullakin on tämä luomuvärinen :D Hauskaa että pojalle tuli kuitenkin punainen!

      Poista
  7. Mielettömän hauska idea! Ja oi nuo minnihiirikorvat! Tahtoo samanlaiset!
    (Tulikohan tähän nyt tarpeeksi huutomerkkejä...?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minnikorvat on ihanat ja kovin tunnearvokkaat myös, olen tuonut ne Disneylandista :)

      Poista
  8. Onpas kiva nähä tuo Photobooth muussakin käytössä kun vaan häissä - siellähän se on jo ollut kuuminta hottia pitkään, jotta se alkaa jo olla out! :) Pitääpä ehdottaa tytölle tuota seuraavien synttärien ohjelmanumeroksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin sitä itekin jämähtänyt siihen ajatukseen että häissä vain on noita (tosin itse en ole livenä törmännyt missään ja silloin kun ite menin naimisiin niin nämä eivät olleet vielä rantautuneet Suomeen (ei ollut Pinterestiä enkä kyllä käynyt missään hääsivuillakaan koska halusin oikeesti omannäköiset eikä mitään tusinajuttuja), olisi kyllä ollut hauska häissäkin photo booth!) mutta sitten heräsin todellisuuteen nähtyäni tämän että hei oikeesti, ei siihen tarvita häitä vaan sopii juhlaan kuin juhlaan! :)

      Poista