Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Mekko!!!

Novita Miami ja 3 mm koukku.

Virkkasin ensin rintojen kohdalta tuon punaisen raidan. Sitten vaan joka välissä sovittaen yläosa ja lopuksi alaosa soveltaen erilaisia reikäisiä kuvioita.



Hillitön duuni mutta kyllä kannatti!

106 kommenttia:

  1. nätti mekko, ja upeat kengät :)

    VastaaPoista
  2. Tulipas pirtsakka mekko. Kyllä kelpaa kesätuulessa helemoja heilutella. ;)

    VastaaPoista
  3. Vau, upea! Ihanat iloiset väritkin. Sitten vaan kesää odottelemaan. Vaikka voihan sitä hyvin jo nytkin käyttää vaikka villatakin kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voihan alle laittaa pitkähihaisempaakin, pakko kuitenkin jotain olla alla kun ei oikein sovi verkkomateriaali yhteen mun vartalon kanssa paljaaltaan ;) Tai no, en kyllä ole mikään vilukissa joten hyvin voi käyttää nyt jo ihan ilman hihojakin :D

      Poista
  4. Kaunis mekko! Ja erityisen kateellinen olen noista kauniista pisamistasi♥

    VastaaPoista
  5. Hieno mekko - kaikki vastaantulijat tulee varmasti hyvälle mielelle kun tuut toi mekko päällä vastaan :D

    VastaaPoista
  6. Onpa kiva! Harmi että minä olen nii-in hidas virkaaja.

    VastaaPoista
  7. Tosi pirteä!!!! On siinä ollut ihan muutama silmikointi......

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtavan upea!!! Ottaisin minäkin :D

    VastaaPoista
  9. Hieno mekko ja ah miten ihanat kengät, mutta kurja katsoa kuinka laiminlyöt itseäsi tuolla ylipainolla... :(

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana mekko! Tosi pirtsakka,tekis mieli itekin tehdä, mut mun virkkaustaidot ei ehkä vielä ihan riitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuohon tarvi kuin pylväitä, kiinteitä silmukoita, kavennuksia ja levennyksiä :)

      Poista
    2. Poistin pari omaa kommenttia siksi, että tajusin, etten halua omalta osaltani olla tuomassa tähän positiiviseen blogiin negatiivista energiaa. Ja sitten itse asiasta: Osaan pylväät ja muut silmukat mutta täytyisi harjoitella jokin pienempi juttu vielä mihin tulisi kavennuksia ja lisäyksiä, eiköhän se siitä.:) Mulla on on nyt ollut niin paljon kipuja, etten oo pystynyt tekemään juurikaan käsitöitä. Sormineulottu huivi on tällä hetkellä kesken kuitenkin.

      Poista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveysriski, nillitän myös tupakoitsijoille. Se on itse aiheutettu terveyshaitta, jota hoidetaan yhteiskunnan varoilla. Kaikki tietävät, että ylipaino moninkertaistaa 2. tyypin diabeteksen riskin samalla lailla kuin tupakointi keuhkosyövän. :P

      Poista
    2. Minulla ei ole puolustettavaa koska todellakin itseaiheutettua on tämä. Mutta ennen kuin alkaa nillittään muille niin voisi miettiä että kuinka moni ihminen oikeasti elää niin ettei ole MITÄÄN itseaiheutettua ongelmaa ja toiseksi, veroja maksan minäkin jos yhtään lohduttaa.

      Poista
    3. Hölmöä tulla toisen blogiin huutelemaan ylipainosta... :( Älä Terhi välitä. Sitäpaitsi mun mielestä näytät hoikistuneen, oonko väärässä? Esim. tähän verrattuna oot oikein sutjakka http://hupsistarallaa.blogspot.fi/2013/01/kotimekko.html
      t. Ano2

      Poista
    4. Väitän että pystyisin ottaan esim nyt sellaiset valokuvat joissa toisessa näyttäisin 20 kg lihavammalta kuin toisessa.

      Munkin mielestä on ikävää että blogien kommentteihin tullaan huuteleen tällaisista mutta tottahan se on että läski oon joten eipä siinä.

      Poista
    5. Ja kumpi sitten loppupeleissä on ikävämpää, todeta että toinen on läski vai kaivamalla kaivaa jostain kuva missä näyttää vielä läskimmältä.

      Poista
    6. :o no ihan hyvällä kyllä tarkotin, älä vedä hernettä nokkaan.

      Poista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi kolahtaa myös sulle tuo kommentti

      Poista
  13. Todella ihana mekko! On niin inspiroivan näköinen, että tekis mieli tarttua koukkuun, vaikka en mitään isoja töitä yleensä teekkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tässä jo suunnittelen seuraavaa :D :D :D Vaikka just kyllä vannoinkin ettei ikinä enää, sen verran paljon syö lankaa ja aikaa.

      Poista
  14. Oletpas ihanan kesäinen ja tosi kiva mekko! :)


    Ps. Eräs Anynyymi voisi huolehtia vain omista asioistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Aina löytyy näitä empaattisia anonyymeja jotka ovat hirvittävän huolissaan toisten terveydestä ja yhteiskunnan varoista, voisikin tulla mulle personal traineriksi!

      Poista
  15. Hei tosi ihana! Onhan muuten hyvä idea tuo ongelmakohdasta aloittaminen... on ainakin rinnanympärys sitten sopiva... tuntuu että se on aina itsellä liian iso tai pieni... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja joo! Muuten olisi ollut hankala tietää mihin silmukkamäärään pyrkiä, tunnetusti kun ainakin mun laskelmat saattaa mennä vähän pieleen ja sitten ei jaksa enää purkaa.

      Poista
  16. Huhhuh, tällä neidillä ei kyl ikinä rittäis kärsivällisyys tehä noin pienellä koukulla noin isoo projektia :O Nostan hattuu siulle kyllä! Söpön näkönen mekko tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan siitä kieltämättä iso työ mutta yllättävän nopeasti kuitenkin eteni, joten jos on vähän pienempää kokoa kuin minä niin valmistuu huomattavasti nopsempaa ;D

      Poista
  17. Nyt toivotaan vaan lämpimämpiä tuulia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo voi olla vähän ongelmallinen koska on kuitenkin jonkun verran kuuma ja pakko pitää jotain allakin mutta eiköhän sillekin sopiva tuuli löydy! :)

      Poista
  18. Tosi söpö sinä ja mekko! Katon aina sun kuvia muutenkin lämmöllä, sussa on paljon samaa näköä kun mun äidissä nuorempana :)

    VastaaPoista
  19. Siitä tuli tosi hyvän näköinen! Katsoin jo tuolla aikaisemmassa postauksessa, että mahtava väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
  20. Voi kun ihana! Ja nuo värit sopii kyllä yllättävän hyvin yhteen!

    VastaaPoista
  21. Ihaaana! :D Mua on houkutellut kans viime kesästä asti virkata jotain aquasta ja joulunpunaisesta. Kunhan saisi vaan edellisenkin ohutlankaprojektin valmiiksi... Tajuttoman HIDASTA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hidasta. Mäkin kuvittelin vielä tehneeni 3,5 mm puikoilla mutta lopuksi tajusin että sehän onkin 3 mm millä oon tehnyt! :D :D

      Poista
  22. Upean pirteä mekko, sopii sulle kuin nenä päähän! :)

    VastaaPoista
  23. Onpa kaunis mekko! Kyllä totisesti kannatti virkata.

    VastaaPoista
  24. Kyllä kannatti nähdä vaivaa! Upean persoonallinen mekko!

    VastaaPoista
  25. siis hillittömän makee ja noi kengät, kuolaan sinua!

    VastaaPoista
  26. Kyllä sinä vaan olet ahkera koukuttelija! Pirtsakka mekko niinkuin sinäkin :) Käyn täällä usein tirkistelemässä sun hienoja töitäsi mutta laiskuuttani en jaksa yleensä edes kommentoida. Mulla on yksi puolitekoinen virkattu mekko, oranssi, tekis mieli tehä se valmiiksi mutta ehkä en jaksa..

    VastaaPoista
  27. Ihana mekko!! Ja hauskat kengät! :-D

    Noihin edellisiin anonyymeihin kommentteihin sen verran, että mua välillä surettaa lukea miten mollaat itseäsi. Mun mielestä olet juuri tollaisena tosi söpö ja kivan näköinen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, en minä mollaa itseäni. Mielestäni olen aika realistinen. Ei se ole mollaamista että lihava ihminen myöntää olevansa lihava. Se mitä annan itsestäni täällä blogissa, ei todellakaan ole koko totuus. Kuvat ei kerro koko totuutta, teksti ei kerro koska yksinkertaisesti tällaisissa paikoissa ei vaan voi avautua täydestä sydämestään. Oikeesti mulla on kavereita jotka ovat pitäneet mun itsetuntoani rautaisena ja jopa kadehtineet sitä. Mutta tämä vuosi synnytyksen jälkeen on muuttanut minua paljon sekä henkisesti että fyysisesti ja varmasti jokainen joka lihoaa 20 kg yhdessä kesässä ja sen päälle menettää tukkansa, voisi ihan surutta jopa vähän mollatakin itseään jos ei ole kyennyt tekeen asioille mitään. Näillä mennään mitä on.

      Poista
    2. Mä menetin neljä kesää sitten tukkani ja laihduin yli 20kg syövän kaupanpäällisinä. Näytin ihan Klonkulta enkä todellakaan naiselta. Silloin tärkeintä oli kuitenkin pysyä hengissä, joten en edes välittänyt. Vaati uskomattoman paljon voimia taistella terveyden eteen, mutta kyllä se kannatti. Mulla on vielä moooonia vuosia aikaa leikkiä terveenä ja hyväkuntoisena lapseni kanssa, kunhan syövänpaskiainen ei uusi. Ajatus lapsen saamisesta motivoi mua aikoinaan. Hyvää kevättä! Terkuin Salla

      Poista
    3. Olen kyllä kiitollinen siitä että mun hiusten menettäminen ei johtunut sairaudesta ja siitä kärsimenkin oli vain pinnallista shittiä mutta ei se silti kivaa ollut, tukka on kuitenkin iso osa ulkonäköä, rasvamäärän lisäksi, oli sitä sitten liikaa tai liian vähän.

      Toivotaan parasta ettei sun syöpä koskaan uusiutuisi! Hyvää kevättä sinullekin!

      Poista
  28. Ihana!! Ja kauniit kengät <3

    VastaaPoista
  29. Hei, sinulla on ihana blogi. Liityin juuri lukijaksi. :) Tosi nätti mekko kyllä ja aivan ihanat kengät mallilla kuvissa. :)

    VastaaPoista
  30. Hieno on mekko ja hienosti yhdistetyt värit! Mulla oli myös puikolla tuota punaiasta Miamia, tosin huomattavasti pienemmässä mittakaavassa... Tarvitsin yhden kerän lisää mutta eipä ollutkaan meidän lähikaupassa tuota sävyä enää, liekö joku saanut inspiraation tästä kun oli kato käynyt. Löysin onneksi kerän toisaalta:)

    Paljonko lankaa mekkoon meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En laskenut lankamäärää koska jouduin tosi monta kertaa käymään ostamassa PALJON lisää. Yhteen helmaraitaan ei yksi kerä riittänyt (no joo, kaikki raidat eri paksuisia mutta kuitenkin), en jaksanut/jaksa nyt jälkikäteenkään punnita mutta tosiaan, PALJON meni lankaa :D

      Poista
  31. Oli muuten hauska nähdä! :) En ole lukenut blogiasi aiemmin, enkä törmännyt siihen...sait siis uuden lukijan ;) Ihana Joona oli aiemmissa kuvissa kun katselin postauksia taaksepäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli :) Ja tervetuloa lukijaksi! Mä oon sun blogia lukenut aina silloin tällöin mutta kas kummaa, inspiroidun minäkin tapaamisen myötä vakiolukijaksi :)

      Poista
  32. Ihana, kiva, poikkeuksellinen blogi, näin myös TVstä blogistania ohjelmassa sinut ja ihastuin tyyliisiin. Olen vasta aloittanut tällä saralla. Jätin sinulle haasteen blogiini ;)

    VastaaPoista
  33. Itse kukinhan sen oman rasvamääränsä kanssa elää. Useita ihmisiä tunnen, jotka eivät laiheliineja haluaisi olla mistään hinnasta terveysriskeistä huolimatta. Erään mielestä kaloreita tarkkailevat laiminlyövät omaa ruumistaan ja onnellisuuttaan. Jos nyt vaikka ruoka on elämän suurimpia iloja jollekulle, niin pitäisikö se ottaa pois muutaman veroäyrin takia? Ja toisaalta itsellenikin jo muutamalla kilolla on vaikutusta siihen, minkälaiseksi koen oloni omassa ruumiissani. Eiköhän se ole niin, että niin kauan kun ei varsinaisesti syömishäiriöistä tms. puhuta, niin jokainen saa itse määritellä grammalleen sen itelleen sopivan ja mukavan massan, eikä kenenkään tartte joka väliin tarjota omaa nerokasta näkemystään ("Eihän sun tartte laihduttaa!" tai "Ai kauhee miten sää laiminlyöt itsees!").

    Huippu-urheilijan terveysriskit on suuremmat kuitenkin kuin 100-kiloisen normihenkilön, ja matkailijat ne vasta sairastuvatkin. Ihan on turha ryhtyä yhteiskunnan laskua arvioimaan, kun yhteiskunta kuitenkin korostaa yksilöllisten valintojen ja vapauden tärkeyttä Suomessakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei yhtään enää huvittaisi tästä aiheesta täällä keskustella mutta sen nyt kumminkin vielä sanon että yhteiskunnalla olisi aika paljon vähemmän varoja jos kukaan ei niitä makeis-, tupakka- ja alkoholiveroja huonoilla elintavoillaan makselisi. Enkä mä silti nyt tällä silti tarkoita että huonot elintavat olisivat tavoiteltavia asioita jos tästä nyt taas joku innostuu jauhamaan aihetta lisää, mutta että kuitenkin...

      Poista
  34. Ainiin ja mekko on upea, sain ihan massiivisen inspiraation justiinsa tästä nyt! Onpas mainiota, että tämä blogi on olemassa!

    T: äskeinen anonyymi

    VastaaPoista
  35. Hillitön työ - vaan onhan uus kesäklenninki ny! ja tuntuu että teit sen tosta noin vaan, eihän tästä kauaa ole kun vilauttelit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän siihen mennyt kuin reilu kuukausi :D Mikä siis on oikeestaan aika vähän. Mutta silti oli hillitön työ!

      Poista
  36. Siis vau mikä mekko ja näytät todella kaunilta siinä! Seuraan blogiasi, koska inspiroit!En osaa neuloa mutta ompelen. Olet rohkea käyttämään värejä, ihanan pirteää!

    VastaaPoista
  37. kolmosen koukulla, kunnioitettavaa :) ja ah niin ihanan kesäinen mekko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, luulin aluksi tekeväni 3,5 mm koukulla mutta jossain vaiheessa tajusin että olikin 3 mm, kraah :D

      Poista
  38. Ison työn olet tehnyt, mutta todellakin kannatti koska lopputulos on upea!

    VastaaPoista
  39. Onpa kiva, tulee ihan mieleen kesän makein jätskipuikko! :)

    VastaaPoista
  40. Olen lukenut blogiasi kommentoimatta. Mutta nyt pitää kommentoida, että upea ihana mekko! Voi kun itse saisi joskus tuollaista aikaiseksi. Teet muutenkin ihanan värikkäitä ja "rempseitä" juttuja. :) Tykkään!

    VastaaPoista
  41. Upea mekko, todellakin vaivan arvoinen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun vielä malttaisi käyttää sitä! Viikonloppuna puen sen, varmasti!

      Poista
  42. Argh ! Aivan ihana ! :3 ihana kun jotkut osaa ja on luovia ^^

    VastaaPoista
  43. Aivan ihanan pirtsakka mekko kuten sinä itsekin olet pirtsakka! Ja olet upea juuri tuollaisena! Kiitos vielä, että teet tätä blogia meidän muiden iloksi :)

    VastaaPoista