Sivut

tiistai 29. tammikuuta 2013

Persoonallinen muistivihko

(jos joku ei älyä niin sponsoroitu on tämä)

Monessa blogissa olen aiemmin nähnytkin persoonallinenkalenteri.fi:ssä tehtyjä no, persoonallisia kalentereita :D Itse en kalenteria hirveesti tänä vuonna tule tarvitsemaan mutta kyseisellä sivustolla voi nykyään myös tehdä personoituja muistivihkoja ja kun mulle tarjottiin sellaista, en voinut kieltäytyä koska kaupoissa on yksinkertaisesti liian vähän muistikirjoja joissa olisi sekä ruutuja että tyhjiä sivuja. Minä käytän paljon muistikirjoja, kirjailen niitä ideoitani ylös ja lasken silmukoita ja suunnittelen joten tämä ehdotus siis osui ja upposi ja tässä sitä nyt ollaan.

(Näitähän siis voi käydä suunnittelemassa ja katselemassa vaikkei lopullista tilausta tekisikään.)

Otin suurimman mitä sai koska pieniä muistikirjoja mulla onkin jo käytössä. Kansikuvaksi valitsin tuon juuri hetki sitten edellisessä merkinnässä käytetyn puikkokuvan koska se nyt sattui tuleen ensinnä mieleen ja onhan se hieno! Takakanneksi yksivärinen keltainen ettei mene sekavaksi. Niin ja punainen kuminauha!



Muistikirja on jaettu neljään osaan ja kuhunkin voi valita haluamansa sisäsivut. Otin noita erilaisia ruudutuksia ja yhteen osioon niitä ihan tyhjiäkin sivuja vaikka vasemmat sivut kaikki tyhjiä ovatkin.


Oma sivu näyttää tältä:


Nyt sitten vaan odottelen pari viikkoa että tämä saapuu luokseni :)



23 kommenttia:

  1. Hienoa, miten printataan? Tavalliselle paperille vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä sen enempää kuin mitä nettisivuilla asiasta kerrotaan.

      Poista
  2. Öh,aika houkutteleva ja minä kun oon yrittänyt olla kuluttamatta turhaan...mutta mikä sitten on turhaa,tiiä tuota...jos käyn vaan kattelemassa,sehän ei maksa mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva että voi katella ja suunnitella vaikkei tilaiskaan :)

      Poista
  3. Hei, täähän vaikuttaa mainiolta :D Ja hieno on kyllä siun kirja, täytyypä lähteä ettimään sopivaa kansikuvaa! (Muutenhan tuollasta ei tietenkään voi tilata...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli hirvee valinnanvaikeus kuvan suhteen! :D Mutta joo, todellakin vaikuttaa hirmu pätevältä muistikirjalta! En malta odottaa että saan sen livenä käteeni!

      Poista
  4. Hei hauska että sen saan muistivihkonakin! Mulla kun ei tuu työkalenterin lisäksi käytettyä oikein noita muita kalentereita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :) Vielä jos tosta vähän kehittyis että pystyis vielä enemmän muokkaan ite niin ois aivan tosi mahtavaa, vaikka mahtavaa jo tämäkin!!! :)

      Poista
  5. Tämmöstä mä oon just tarvinnu! Alkaa noi post it -laput tökkii kun lojuvat siellätäällä.... :D Oma versio laitettu tilaukseen!

    VastaaPoista
  6. Laitathan sitten kuvia, kun saat kalenterisi? :D

    Aivan ihana, mie varmaankin joudun tilaamaan tuollaisen, kun vanha kalenterini loppuu kesällä. Yleensä olen saanut kalenterin töistä, mutta näin äitiyslomalaisena joutuu hankkimaan ihan itse. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin siis muistivihon enkä kalenteria mutta toki kuvaan sen sitten :) :) Jos kalenterin tilaa niin sen pystyy aloittaan mistä kuukaudesta tahansa! :)

      Poista
  7. Ei vitsi, pitää varmaan itselleenkin tilata tommonen kustomoitu vihko :) Tähän mennessä sinnitelty jollain Tiimarin vihoilla, joihin olen merkannut mm. neuleideoita. Tollanen ois sit kiva säilyttääkkin, jos vaan osais kirjottaa siististi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut ei ideoita pysty aina siististi kirjottaan jos on niin kova into päällä :D :)

      Poista
    2. Toi on kyl niin totta :D Miulla on muutenkin huono käsiala nii sitku kirjotan intopinkeenä niih tulee kauheita hieroglyfejä :'D

      Poista
  8. Voi yhyy! Miksen törmännyt tähän juttuun aikaisemmin? Kun ehdin jo itse askarrellapaskarrella oman kalenterin tälle vuodelle. Mutta ei kai ole liian aikaista tilata ensi vuoden kalenteria...? :)
    Tai ehkä kuitenkin odotan sun raporttia siitä kun olet oman muistikirjasi saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voihan kalenteria vaihtaa lennosta kesken vuottakin :D Mut joo, mä raportoin kyllä sitten muistikirjastani kunhan se saapuu :) Odotukset on korkealla!

      Poista
  9. Mulla kyllä on muistikirjoja kasoittain odottamassa jo muutenkin, mut silti houkuttelisi tuollainen, kun kerran saisi itse valita ulkonäön.... :P

    VastaaPoista
  10. ITSE SUUNNITELTU KALENTERI!!!???!!! RUKOUKSIINI ON VASTATTU!

    Hyvästi Demi -kalenteri, joka hävettää ostaa tälleen 24 -vuotiaana. Demi -kalenterit vain ovat olleet sisällöltään tarpeeksi värikkäitä ja lähes tulkoon muunneltavissa: revin sivuja, lisään sivuja, liimaan kuvia, liimaan valkoista paperia muistiinpanotilaksi... Ja kannen kimppuun olen käynyt välittömästi aina, kun kalenterin kanssa olen kaupasta kotiin päässyt :D

    Ihanaa, että tuon persoonallinenkalenteri.fiin kalenterit voi jopa itse päättää kalenterin aloituskuukaudenkin. Ainut mikä oli huonoa, oli että ilmeisesti noita voi tilata vain luottokortilla tai klarna maksulla? O____o No, en anna sen estää! Saakutti! Mikään ei ole unelmani tiellä saada täydellinen kalenteri ^^ <3

    Eli iso kiitos tuosta linkkivinkistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä vaikuttaa niin parhaalta että varmaan itsekin tilaan sieltä kalenterin joskus jahka taas kalenteria rupean tarvitsemaan! :)

      Poista
  11. Mä tilasin justiin ton kalenterin, aattelin että nopeestippa mä tuommosen tekasen ja valkkaan vaan jonku kivan kuvan... HAHA ja kattia kanssa, mulla meni varmaan kaks tuntia ku väänsin sopivaa kollaasia mun kuvista ja et sain tosta just hyvän :D

    -elli

    VastaaPoista