Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2013

Makuuhuone

Jeij, mä tiesin sen että palaset vielä loksahtaa paikoilleen. Ollaan nyt melkein 2 vuotta tässä asuttu ja nyt makuuhuone alkaa oleen siinä kunnossa ettei ovea tarvitse sulkea jos tulee vieraita, kun on sekä verho että päiväpeitto! Verhokankaanhan (joka muuten on valittu Japanin Elle Deco -lehdessä vuoden kankaaksi, vau, kerrankin mullakin ollut "silmää") ostin syksyllä siitä riemusta kun mulla ei ollut yhtään reikiä hampaissa (vaikka oletin raskauden jäljiltä olevan) ja siihen mätsäävä päiväpeitto hyppäsi silmille tällä viikolla -50% hintaan kotoisasti Citymarketista. Ennen ei siis sängyn petaamista liioin harrastettu mutta nykyään on sillekin ihan tarvetta kun pikkujäbän lempparipuuhia on pehmeällä alustalla kieriminen ja hekottaminen :)





---

Tykkään tuosta sinisen sävystä ja mulla on paljon sen värisiä vaatteitakin ja nyt myös talvikengät! Kiitos vielä joulupukille kenkärahakolehdista, mulla tuppaa aina oleen talvikenkähommat sen verran retuperällä että kerään tahattomasti säälipisteitä milloin äidiltä ja milloin esimieheltä mutta jospa näillä nyt pärjäisi taas hetken :)


24 kommenttia:

  1. Ihanan raikasta, ja tuo tyyny on supersöpö! :) ...minunkin uudet talvikengät on enemmän ja vähemmän kolehtirahoilla kustannettu! ;D Mutta jos jotain olen talvikengistä oppinut, niin sen, ettei köyhällä ole varaa ostaa huonoja kenkiä. Kerran kun ostaa hyvät, niin niillä kävelee helposti vaikka viisi vuotta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä :) Vaikka noi tuskin kestää viittä vuotta mut jos ens talven nyt kuitenkin :) Halvoista kengistä ei tuu kuin paha mieli kun ei kestä pari kuukautta pidempään ja sit ollaan taas huonokenkäisenä ja ihmiset rupee säälimään. Lupaan kyllä että pojalla tulee aina oleen ehjät talvikengät, omia varpaita ei niin osaa itse sääliä :D

      Poista
  2. Mutta hetkonen! eipäs ohiteta kenkäasiaa olan kohautuksella! Et halunnut soreleita, mutta hankit samanmalliset crocsit?? ;) :D Noi on tosi hienot muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mut noi on HIENOMMAT! ;D ;D ;D Mut joo, tiedostin kyllä itekin että tässä sitä ostetaan Soreleitten näköisiä vaikka oon haukkunut mutta väri oli niin upee. Myönnän että katoin myös Soreleita mutta noi on hienommat JA paaaaaaljon kevyemmät, Crocsit ei paina mitään! Ja mulla on ollut kolmet Crocsin kesäkengät (kumiballerinoja ja kangaskenkiä) ja yhet talvikengät aiemmin niin tiesin että ne on ihania mukavuudeltaan ja kevyitä ja tiesin myös kokoni joten pystyin ostaan netistä. Ja noi oli halvemmat ku Sorelit. Jostain syystä tuntuu että kaikki kengät on nykyään Soreleitten näköisiä, silmä tottuu ;D

      Poista
    2. haha, joo tulipa oikeen tunteella selitykset. Kyllä sä saat käyttää kumiteräkenkiä, kunhan oli pakko mainita :D

      Poista
    3. Joo mut kato kun jouduin selitteleen itellenikin noi samat kun kelasin että mä kyllä just haukuin Soreleita... :D

      Poista
  3. Onko Crocsin talvikengät liukkaat? Tarkeeneeko siis kovilla pakkasilla? Kestääkö se pohja hiekotetulla (lue sepelöidyllä) jäisellä tiellä kävelyn? Näitä olen miettinyt. Mulla oli Crocsit hääkenkinä (niihin mahtu mun hienot häävillasukat) ja työkenkinä Crocsit on vertaansa vaikka. Talvikenkiä olen siis pohtinut, mutten oo tohtinut ostaa kun epäilyttää nuo kolme edellä mainittua asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noilla en ole tehnyt kuin vasta yhden kauppareissun joten paha sanoa mutta ne viime vuoden kenkäni ei ainakaan olleet liukkaat. Enkä kyllä ole joutunut crocsin kesä- enkä talvikenkien pohjista kaivaan yhtään sen enempää lasinsiruja ja kivenmurenoita kuin muistakaan.

      Ihme asioita mietitte :D Mulle talvikenkien ainoat kriteerit on että a) ne on umpinaiset eli ei siis sandaalit ja b) ne mahtuu jalkaan. Siedettävä ulkonäkö on plussaa ;)

      Poista
    2. Mulla ei siis oo kauheesti varaa nirsoilla koska jalkani ei ole erityisen standardikokoinen ;)

      Poista
  4. Hienot kengät! Mietin samaa ku Tiina tuossa, että onks ne liukkaat? Mä ostin köyhänä kirpparilta Aiglen kengät (eräänlaiset sorellikopiot nekin...tai kuka nyt kopiokaan ketä) ja ne on tosi hyvät myös liukkaalla. Rumat (toisin kuin sun), mutta hyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tosiaan vielä kokemusta noista mutta ei mun mielipidettä kannata näissä asioissa kuunnella kun mun mielestä Hai-saappaatkaan ei oo niin kovin liukkaat ja Converset on mitä mainioimmat "talvikengät" jos vaan tukkisi ne sivuissa olevat hengitysreiät ettei tuu puuterilumi tupaan 8)

      Mutta viime talvisilla Crocseillani ei palellut jalat yhtään enkä kaatunut kertaakaan, toisaalta kävelyni oli semmosta varovaista töpöttelyä muutenkin koska olin raskaana.

      Poista
  5. Oi, olisipa meidänkin makkari yhtä ihanan näköinen. Tai kämppä ylipäänsä eikä tälläinen suloinen sekamelska. Ja hienot on popot, miekin haluisin Crocsin talvikengät..ja tarvisin. Kenkärahakolehti ois oikeen hyvä idis, mun mieskin katsoi mun kenkiä tuossa joulun alla ja totes: " Eiks sulla oo muita kenkiä?" No, ei.Paitsi kumpparit...-Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, kuvaa varten poistin kauheet röykkiöt puolipitoisia vaatteita ja muuta roinaa lattioilta ;) Mutta makkari pysyy aika simppelinä koska ei sinne viedä mitään ns ylimääräistä roinaa ikinä kun ei sinne ees mahdu kuin meidän sängyt ja vaatekaappi.

      Noi kengät on nyt 50% alessa Crocsin nettikaupassa ;)

      Poista
    2. Empä ollut huomannutkaan, että olit vastannut mulle.:) Äsken juuri tilasin nämä kengät puoleen hintaan, on sitten ensi talveakin ajatellen jo kengät. Tällä kertaa en saanut kolehtirahoja, mutta ajattelin myydä nettikirppiksellä muutaman juhlavaatteen kompensaatioksi.:) Eipä ne hirveesti ollut kalliimmat kun mun kengät yleensä, normihinta menis jo yli kipurajan. (tai siis budjetin, jos olis enempi pätäkkää niin ostaisin surutta. Mulla kun ei ole helppo jalka myöskään..) Onko sulle ehtinyt tulla lisää käyttökokemusta? Mie muutaman päivän odottelen postia ja sitten pääsen itekin testaamaan.

      Poista
    3. Joo, normihinta noissa on aika kova mutta alehinnat on yleensä kivemmat ;) Oon mä noita nyt käyttänyt ainoina kenkinäni siitä asti kun ne sain eikä ole kyllä yhtään mitään valittamista :) Mukavat on ja lämpöiset :)

      Poista
  6. Onpas kivat kengät ja ihanan värinen makuuhuone. Jos noita kenkiä saisi vähän pidempivartisena, niin kelpaisi minulle. Pitää ehkä käydä niiden nettisivuilla. Aina vain poistan ne postit suoraan, ehkä välillä pitäisi sinne myös kurkistaa.

    VastaaPoista
  7. Tyyny on kyllä superihana! Ja verhokangas tosi kaunis. Eipä tartte enää makkaria piilotella :)

    VastaaPoista
  8. Mä vierastan sinistä sisustuksessa, mutta tää on ihanan. Verho on kyllä aivan huippu :)

    VastaaPoista
  9. Mä niin komppaan sua tossa talvikenkäasiassa!! Tosin mulle suodaan kyllä kaikista kengistä sääliä. Työkaveri ei meinannu enää kestää kun olin converset paikannu jesarilla! :D Hyvin ne meni vielä yhden kesän. Nyt oon harkinnu jo uusien ostamista, mutta saa nyt kattoa viittiikö sitä.

    -Mimu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sellaisia converseja kans ollu paljon mistä on koko kylki ratkennut tms :D Mut pääsääntöisesti kesäkenkäasiat on paremmin, joskin kuljen niillä sitten pitkälle syksyyn tosi huonossa säässäkin kun en jaksa katsella säätiedotuksia tai ikkunasta ulos niin saatan lähteä räntäsateeseen sandaaleissa tai jotain muuta yhtä käsittämätöntä :D

      Poista