Sivut

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Hemtex ajan hermoilla

Monessa blogissa olenkin jo nähnyt että Hemtexistä saa nykyään lankoja ja puikkoja ja ja ja ja kaikkee muutakin kivaa! Piti käydä itsekin siis toteamassa paikan päällä enkä edes ehtinyt kiinnittään huomiota mahdollisesti epämääräisiin "villalankoihin" koska pistin heti merkille mahtavan värivalikoiman puuvillalankoja! Yritin ottaa kännykällä kuvan mutta ne puuvillalangat aika kehnosti mahtuivat mukaan koska en halunnut jäädä tähtäilemään (mutta tuolla vasemmalla ylhäällä siis vähän pilkistää).


Eräiden lankafirmojen talvivalikoimiin kun ei puuvillat juurikaan kuulu eikä muutenkaan kovin hirmusti ole värivalikoimaa niissä niin tämä vaikuttaa kovin potentiaaliselta vaihtoehdolta mikäli ei jostain syystä asioi varsinaisissa lankakaupoissa missä vaikka mitä saisikin.

Ostin uteliaisuuttani muutaman sinisen vaikka mulla kyllä onkin melkoinen kokoelma entuudestaankin :P



Ja hei, se ristipistoiltava iPhone-suojalerpake!!! :D Tosin ajattelin jotain vähän menevämpää mallia kuin nuo mukana tulleet ohjeet ;D


32 kommenttia:

  1. Oliko tuo iPhonen kuorikin siis Hemtexistä? Aika hauska idea.

    VastaaPoista
  2. Meidän kaupungista Hemtex lopetti puotinsa vähän aikaa sitten. Epistä!

    VastaaPoista
  3. Haa.. nyt tiedän mihin suuntaan torstaina :P

    VastaaPoista
  4. Odotan innolla millanen sun lerpakkeesta tulee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei vielä ole mitään suunnitelmaa joten tässä voi nyt jonkun aikaa kestää :D

      Poista
  5. Ohhoh! Aika yllättävä veto Hemtexiltä. Täytyykin käydä vakoilemassa tarjonta heti. :) Olen koittanut löytää omaan valikoimaani lisää puuvillalankoja, mutta homma ei ole ollut ihan helppo. Kelpuutan vain luomupuuvillan, koska normipuuvillan kasvatus ei ole juuri koskaan eettistä saati ekologista. Luomupuuvillasta taas on vaikea löytää laajaa valikoimaa kirkkaista väreistä. Nuo Hemtexin värit näyttää kyllä tosi ihanilta. :)

    Itseäni on muuten aina ärysttänyt lankojen kesä- ja talvivalikoimat! Vähänkö rassaa kun kesällä on kaikki kivat villalangat loppu ja talvella taas ei löydy puuvillaa!

    VastaaPoista
  6. Oho! Miten multa on mennyt tämmöinen ihan ohi.. Onkohan noita tullut tänne perähikiällekin, missä myydän joka kaupassa vain Novitaa ja sitten siinä yhdessä ainoassa lankakaupassa, jossa on kaikkea muuta, on niin tympeä palvelu välillä ettei siellä huvita käydä. Kiitos vinkistä, pitääpä tsekata asia!

    VastaaPoista
  7. Minä bongasin nuo kanssa Hemtexistä muutama viikko takaperin pääkaupungissa piipahtaessani, vaan mitään sieltä ei tarttunut matkaan. Olivat mukavasti laittaneet käsityötarvikkeet esille, ja paljonhan se kertoo homing-ajattelun leviämisestä, että petivaatteita ja keittiökampetta myyvä liike ottaa valikoimiinsa käsityöpuuhasteltavaa. Kohta saa lankaa varmaan Henkkamaukaltakin.
    Ja mitä tulee iPhonekoteloon, mulla on oma kesken (kääk!) vieläkin, vaikka sellaisen hankin itselleni joululahjaksi viime jouluna... Se on ihana, ja siitä tulee ihana, jahka pääsee valmiiksi asti (hm, sitten joskus). Netistä löytyi kaikkia hauskoja ristipistoiluohjeita kotelolle, kannattaa googlailla jos käyvät tylsäksi nuo vihkosessa olevat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mä tossta vihkosesta ajatellutkaan inspistä ottaa vaan tosiaan pyörähtää googlen kautta ;) Oon kyllä niin rakastunut tuohon c-kasetin näköiseen suojalerpakkeeseeni ettei mulla ole edes kiire päästä vaihtaan ;)

      Poista
  8. Katos katos! En ihan ensimmäisenä etsisi Hemtexiltä lankoja, mutta mikäs siinä, hienoa, että on vaihtoehtoja. Pitää käydä katsastamassa, kiitos tiedosta.

    VastaaPoista
  9. Ohhoh, miulta on mennyt tämä ihan ohi :D Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  10. Argghh.. Tällä perähikiällä ei oo edes Hemtexiä enää. Ja tietenkin nettisivut on huollossa just tänään. Kun yritin soittaa Jyväskylän myymälään, että saisko niiltä jos kaveri tuo kyläillessään, niin puhelupas yhdistyi johonkin metsäyhdistykseen. Ei oo meikäläisen näköjään tarkotus saada iPhone-kuoria käsiini.. :D

    Jään myös jännäämään, mitä keksit omaas. :)

    VastaaPoista
  11. iPhone-kuori oiskin hauska joululahjaidea ihmiselle, jolla on jo ihan kaikkea. Mut eipä oo täälläkään perähikiällä Hemtexiä ja mun aikaansaamisella kuoret ois valmiina juhannuksena. Mut hyvä idea kuitenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan aina antaa lahjaksi ton tee-se-itse -paketin ilman että kirjoo ite valmiiks :) Mut eipä se auta jos ei ole sitä Hemtexiä ;)

      Poista
  12. Mulle tuli just yllärinä, että Tigerista saa lankaa, mutta tää oli vielä isompi yllätys. Minkälaiset hinnat tuolla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse myös olin kysymässä, juuri tuota hinta-asiaa. Puuvillalankoja oon kans yrittäny etsiä, joten suunta hemtexiin siis. :--)

      Poista
    2. 2,95 e oli noi 50 g puuvillakerät. Villasia en ees katsonut.

      Poista
  13. Hemtexin pompulantekolaitteet oli muuten ihan prikulleen samannäköisiä kuin novitan mutta hemtexissä hinta 9,90, novitan paketti maksaa 16,90.

    VastaaPoista
  14. Oonkin kattellut noita joskus muutama kuukausi sitten, mutta sitten se unohtui. Vähänkö mahtavaa jos ipadillekin löytyy noita kuoria! Haluun!

    VastaaPoista
  15. Kävin tänään Hemtexissä sun postauksen innoittamana, ja voi moro kun lähti vähä lapasesta. :D Onneks oli ihana myyjä ja antoi mulle lappusen, jolla sai 50e ostoksista 10e alea. :---D Siis tuolla on bambupyöröpuikot 2,95e!!! Vähänkö ärsyttää kun just ostin Addin pyöröt ja maksoin aika moninkertasen hinnan... Otin varmaan jokaista väriä noita puuvillalankoja, tupsukehikon, puikkoja, iPhone-kuoren ... lista vaan jatkuu. Että hei, mun tili kiittää sua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mahtista :D :D Noo mut ne Addin pyöröt on varmasti paremmat ;D Tai ainakin kaikki tosi pro -neulojat käyttää niitä. Itelläni just napsahti poikki ns. kalliit bambupuikot joten voi olla että tulee Hemtex-reissu mullekin lähiaikoina ;D

      Poista
  16. Oho, toisenkin kerran. Kommentti meni väärään lootaan, eli edelliseen postiin. Hupsistarallaa! ;D

    VastaaPoista