Sivut

perjantai 14. syyskuuta 2012

Syy

Lupasin itselleni että saan ostaa Marimekon Kaunis Kauris -kangasta makuuhuoneen verhoa varten (ollaan asuttu täällä jo 1,5 vuotta ilman makkarin verhoa koska olen odottanut jotain täydellistä ja tänä syksynä se täydellisyys ilmestyi) mikäli laihdun niihin lukemiin mitä olin ennen tätä äitiysasiaa. No, tietäähän sen että grammaakaan  en ole laihtunut, ei nyt oikein ole jaksanut. Iski kumminkin vähän paniikki että tuo kangas ihan oikeesti loppuu kaupoista. Mutta ei se mitään, kyllä minä aina uusia syitä keksin!

Kävinpä tänään hammaslääkärissä eikä minulla ollut reikiä vaikka takana on helvetin hankala raskaus, ikävä keskosmurhenäytelmä ja sohvallamakoilukotiäitiys eli tilanteita jotka ovat vaatineet paljon karkkia. Olin siis etukäteen varautunut että minulla menee kaiken tämän jälkeen hirvittävän paljon rahaa hampaiden korjaamiseen mutta minä selvisin niin halvalla ehjähampaisena että tuntuu kuin olisin mukamas säästänyt juuri ison summan. Lisäksi tarvitsin itselleni syntymäpäivälahjan (ei, synttärini ei ole tänään joten säästäkää onnittelunne) joten ehdottomasti perusteltu ostos. Innoissani selitin myyjällekin tätä hammasvoittoriemuani ja se yritti myydä mulle samalla logiikalla vielä lakanat. No, ihan niin huonossa kunnossa en sentään olettanut hampaideni olevan!!! 8D


20 kommenttia:

  1. Ihanat selitykset :D ja ihana kangas! Sopiskohan ostosyyksi että on itse kauris, ja kauniskin jos sitä multa kysytään :P

    VastaaPoista
  2. Hyvät perustelut, kangas on ihana:).

    VastaaPoista
  3. Toi kangas on kyllä ihana! opiskelijan halpisversiona sitä saa kun nappaa ilmaisen Marimekko-lehden kaupasta :D Siitäpä lisää blogissani myöhemmin. (eiks ollu hyvä mainos)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee ne lehdet kotiin ja itse asiassa olin miettiny teipata sen kannen ikkunan viereen ikään kuin motivoimaan siinä laihdutusasiassa :D Mutta enpä teipannu ja enpä laihduttanu :P

      Poista
  4. Aina ei tarvi syytä! Mulla pitää kyllä saada se kauris muki kaappiin talteen muiden Marimekkojen sekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kiirehtiä, esim Jumbon Marimekossa, mistä kankaan ostin, oli mukit ja tarjottimet jo loppu, lakanoita oli kaksi settiä jäljellä ja kangasta jäi muutama hassu metri mun ostosten jälkeen. Kuulemma on ollut suosittuja :)

      Poista
  5. Tämänpäiväsestä shoppailusta toipuvana sanon vaan että ihan asiallinen perustelu: jos kerran rahat eivät menneet hampaisiin, niin sitten niillä voi saman tien hankkia jotain muuta. Kun eiväthän nuo verhot enää mitään lisälovea budjettiin tuoneet ;) LOISTO-OSTOS!

    Itse heiluin Marimekon kaupassa saman kuvion äärellä: lakanaa vai tarjotinta vai kangasta? Päädyin mukiin, koska olen kova juomaan teetä ja ihastelen nyt(kin) kaunista kauristani läppärin vieressä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon mukaan hampaat pysyy kunnossa jatkossakin nin vois ens vuonnakin sijoittaa :D

      Se muki on kyllä hieno myös :)

      Poista
  6. Mulla on samanlainen tapa tsempata itseäni kohti tavoitteita ja palkita, kun jotain palkittavaa on! Se on hyvä motivaation lähde ja ilahduttaa kummasti. Esim. Kun sain aikanaan viran, ostin Marimekon laukun itselleni. Ja kun laihdun, otan uuden tatskan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun laihdutukseen ei kyllä auta ees palkkiot :P Muuten kyllä kovasti itseäni aina palkitsen milloin mistäkin, hyvä syy ostaa jotain kalliimpaa xD

      Poista
  7. Ihana toi logiikka;D
    Tarvis varmaan jotain vetoapua päästä raskautta/raskauksia edeltäviin lukemiin. Asiaa ei hirveesti lohduta se, et oma äiti painoi viimesillään enempi ku mä ennen raskautta.
    Ja itseään kannattaa palkita aika ajoin, varsinkin jos muut eivät tajua!

    Tiuhti

    VastaaPoista
  8. Nyt on kyllä jo pakko kommentoida jotain, oon lukenut sun blogia jonkunaikaa ja löysin sen koirajuttujen kautta, ylläripylläri...hihittelin tässä sohvannurkalla ja perhe alkoi ihmetellä että mikä sille nyt tuli ja sanoivat että kommentoi sitten jotain jos noin hauskaa on! Olet kyllä ihan uskomattoman piristävä persoona, loistavaa viihdettä tämä sun sanailu, käsitöistä ja ideoista puhumattakaan!

    VastaaPoista
  9. Hahah , ihana! Kuvaa sitten kun ovat seinässä. Olispa mullakin verhotarve, tuo on sen verta ihana..mutkun ei niin ei. :D Marimekot ikkunoissa jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, toki kuvaan :) Mulla ei Marimekon verhoja ennestään olekaan :)

      Poista
  10. Hih, tuohan olisi itsellekin ihan kiva synttärilahja, kun kerran kauris olen... :)

    VastaaPoista