Sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Meni kuin Hupsistarallaassa

Mulla oli megahyvä idea että ompelen niistä Blogistanian kuvauksista ylijääneistä rikkinäisistä sukista itelleni legginssit! No eikö kuulostanutkin mahtavalta? Tein ne joo mutta kun vedin ne jalkaan, ratkesivat ompeleet sieltä sun täältä. WTF!? No, ilmeisesti sukkia yhteen saumuroimalla ei kannata yrittää liian tyköistuvia asioita tehdä. MUTTA NE PIPOT TOIMII, trust me, oon käyttänyt paljon omaani!!!

Lisäksi ne saumat kutittaa inhottavasti. Voi tosin johtua siitäkin että tollaset paksut ja superlämpöiset jutut pukee päälleen kesähelteellä (kyllä, täällä on ihan vidun kuuma!)

Aattelin kuitenkin kuvata ne vaikka tuskin niitä ikinä voi käyttää ellei jossain satu oleen Röllipeikkoteemaiset bileet.

Laitettiin vauva isukille kantoreppuun ja kamera kouraan. Jäbä puklaili minkä kerkes ja muutenkin venkoili ja tunnelma alkoi muutenkin kiristyyn. Lopulta siis mikään kuva ei ollut tarkentunut housuihin, mun maha roikkui kaikissa ja näytin muutenkin ihan tööööööööörkeen läskiltä (eli iteltäni). Ja farkkushortsitkin olivat nousseet haaroista ylös. ENKÄ OLLUT YHDESSÄKÄÄN PAIKOILLANI vaan kaikissa on vaan tärähtänyttä liikettä, aaargh.

Perhekriisi ja paskat kuvat joita yritin seivata muokkaamalla ne ihan övereiksi.

Että näin.




Mutta sainpahan matskua blogiini.

36 kommenttia:

  1. Hauska idea, harmi että ei onnistunut. Oon itsekin miettinyt tuon pipon tekoa, mut kun ei ole ompelukonetta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat jostain ompelukonetta käyttöön niin saisit pipon. On meinaan mukavia ja lämpöisiä ne! :)

      Poista
  2. Hö, on nuo siltikin hilpeimmän näköiset legginsin ikinä! :-D Tuhatmiljoonaa pistettä yritykselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne varmaan jotenkin pystyisi pelastaan mutta ei oikein riitä inspis kun niitä saumoja on about miljoona :D

      Poista
  3. Ihanaa kun loit uuden sanonnan :D - Mainio idea sinänsä!!

    VastaaPoista
  4. No mut näähän on just asiallisia kuvia! :D

    VastaaPoista
  5. Mageet! Entä jos ne saumat jättäiski ulkopuolelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kyllä alunperin että jos saumat tekis etupuolelle mut tein sit kuitenkin nurjalle puolen. Luulen kyllä ettei ne kutittaisi jos olisi vähän vilpoisempi ilma.

      Poista
  6. Hyvä yritys! Minä en ymmärrä miten voi olla noin paljon rikkinäisiä sukkia, minulla ei ikinä mene sukat rikki (siksi minulla on kauheasti ehjiä sukkia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa oli vähän myös lahjoitettuja sukkia kun hamstrasin niitä kuvauksia varten ettei vaan lopu. Vaikka silti kyllä vaan, suurin osa minun. Ei mulla sukat ehjinä pysy. Ehkä ostan liian huonolaatuisia, heti menee sellaiseksi verkoksi esim kantapäästä.

      Poista
  7. Täytyy kyllä ihailla rohkeuttasi kertoa omasta mielestäsi pieleen menneestä projektista..... Hyväthän noista tuli ja käyttökelpoiset :)Jalkaan vaan ja menox!
    Leena N.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne ois käyttökelpoiset jos saumat ei repeis joka pukemiskerralla uudelleen :/

      Ja pitäähän ne pieleen menneetkin raportoida. Eipähän tule sellaista fiilistä sit kellekään että aina kaikki niin vimpan päälle menisi tosta noin vaan. Niin että paljon täytyy tehdä niin sanotusti paskaakin jotta joskus tulisi jotain tosi onnistunutta ;)

      Poista
  8. Mieltä lämmittää, että jollakulla muullakin menee välillä pieleen! Varsinkin tuollaisella lähes ammattilaisella. :D Mun projekteistani ei ainakaan tule koskaan sellaisia kuin piti. Sitten sävelletään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoinpa mullakaan just sellasta tulee mitä olin ajatellut :D Sitten vaan tosiaan pitää vähän soveltaa.

      Poista
  9. Ihan sairaan hauskat. Mainio idea ja kai ne jotenkin sais toteutettuakin, onpa ainakin haastetta. Jos ne saumat venyttäis jo ompeluvaiheessa?

    Kun kattelee noita sun 'legginssejä' niin tajuun et mulla on aivan sairaan tylsiä sukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen kans että se olisi auttanut jos olis ompeluvaiheessa venyttänyt. Siitä kuitenkin pidin huolen että "langansuunta" on oikea joka palasessa, mutta tosiaan, venyttäminen ja ehkä olisi voinut jotain vähän jämkänpää lankaakin käyttää, mulla kun on "saumurilanka" siinäkin mikä menee neulan läpi.

      Haha, mulla on kaikenkirjavia sukkia esim siitäkin syystä että miehelläni on saman kokoinen jalka ja hänellä on vain yksivärisiä mustia, mulla kaikkea muuta mahdollista niin eipä mene sekaisin ;D Vaikka suurin syy on tietenkin se että tykkään värikkäistä sukista.

      Poista
  10. Tuliskohan rikkimenneistä sukista hienot säärystimet? Tulipa vaan mieleen. No ei sillä että itse niitä saisin aikaseksi tehdä.

    Mun pitäis keksiä jotain käyttöä pikkutytön sukkahousuille joissa on polvissa ja varpaissa mehevät reiät mutta kuosit on yleensä hienoja. Ipana tuottaa noita reikäsukkiksia mahtavalla tahdilla. No eipä silti, en saa kyllä varmaa aikaseksi niistäkään mitään tehdä vaikka hienon idean saisinkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulis upeet säärystimet! Mullakin on noissa jutuissa ollut mukana sellaisia paksuja neulossukkahousuja. Niistähän sais vaikka tuubihuivinkin! :) Tai käytä resorina jossain muussa vaatteessa ;D

      Poista
  11. ah-ha-haa ;oD, oot kyllä hassu!

    VastaaPoista
  12. Ihanan värikkäät legginsit! Harmi kun toteutus ei mennyt ihan putkeen. Ihan superii kun laitat tänne blogiin myös vähän pieleen menneitä juttuja, etkä vaan viimesen päälle täydellisiä!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitäähän sitä joskus jotain pieleen menneitäkin paljastaa jos idea on ollut sikahyvä :D Ja eipä sitä kellään varmaan aina kaikki onnistu, eipähän voida syyttää että blogissa annettais vääristynyttä kuvaa täydellisestä elämästä ;D

      Poista
  13. ihan parasta. Hyvä piristysruiske! KIITOS :)

    VastaaPoista
  14. Ainaki ne näyttää superihanilta :D

    VastaaPoista
  15. No ihan hienoja kuvia tuli, eipähän näy saumojen reiät :) Sukkien ompelu on hankalaa, koitin kerran tehdä niistä nukenvaatteita. Reikiähän niihinkin pukkaa tulemaan, kun tunkee nuken päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ne saumat pitäisi jotenkin paremmin sit miettiä. Niissä pipoissa on kyllä pysynyt hyvin saumat ummessa, kai kun eivät tosiaan joudu ihan äärimmilleen venymään.

      Poista
  16. Tää on niin mahtava. Sä olet mahtava. Huimaa!! Kiitos!

    VastaaPoista
  17. Mahtava blogi - ja löysin tänne vasta äsken! Ihanaa rehtiä rehellistä meininkiä, hienoja tuunauksia jne. - tykkään! Ja jään tietysti lukijaksesi - pakko inspiroitua lisää :)!

    VastaaPoista