Sivut

torstai 5. heinäkuuta 2012

Pyykkinipsu ei ole pyykkipoika vaikka Nipsu poika onkin

En tiedä että oliko kukaan koskaan ajatellut että millaiseen kiinnitysratkaisuun päädyin talvella neulomani vaunusuojan suhteen, pyykkipoika+puklurätti -yhdistelmän haukkumiseni kun herätti paljon keskustelua. Kerronpa nyt kuitenkin että ostin pyykkinipsuja, sehän ei ole sama asia, heh.



Eipä tuota rättiä juurikaan tule käytettyä, kerran kun iski vesisade kesken ulkoilun ja nyt aurinko paistoi ihan suoraan ineen (tosin aina kun oltiin suojaisammassa kohdassa, nostin ton ylös) mutta muuten ollaan pärjätty ilman (yleensä työntöaisan kääntäminen toiselle puolen auttaa). Metsässä toki käytetään hyttysverkkoa.


Jos joskus vielä neulon vaunusuojaa, niin sen verran vaatii tuotekehitystä että tuo yläreuna saisi olla kaareva. Nyt kun nuo kulmat jää ikävästi lörpöttämään.


Pyykkinipsuilla sain vaunuihin kiinnitettyä kätsästi myös hymynaamahelistimen jonka pesin ja steriloin vanhoista opiskelijahaalareistani tarpeellisempaan käyttöön.


Liberoampparista tuli mieleen että pitäisi ehkä järjestää jokin skaba että kuka keksisi edes jotain etäisesti järkevää siitä Liberolaukusta (siis että mitä siitä voisi tehdä tai mihin käyttää kun se on aika ruma ja nähty kumminkin)! Oma ehdotukseni voisi olla että jos niitä olisi kaksi, ompelisi jonkinlaisen välikappaleen ja laittaisi polkupyörään satulalaukuksi. Itse en kyllä suostuisi käyttään mutta kuitenkin xD

Tästä saadaan myös kätsästi käsityöasukuva koska ulkoilin Esa Saarinen -legginsseissä :D


Käytin mieheni pokkaria enkä tajunnut että siinä oli päivämäärätekstitys päällä, aargh. Mutta näettepä ainakin etten ajastele näitä merkintöjä etukäteen vaan Hupsistarallaassa ollaan aina ajan hermoilla reaaliajassa.

21 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On mutta mieluiten silti annan vauvan nauttia raittiista ilmasta ja komeista maisemista ja itse tykkään nähdä koko ajan mitä babylle kuuluu, siksi en käytä kuin todellisessa tarpeessa :)

      Poista
  2. Mitähän kaikkee muuta siellä kassissa olikaan meillä ko noi lelut, niijuu sinnehän oli ängetty kaikkien muittenki ko vaa liberon tuotteita - eli tissisuojat ja lansinoh-maitopussit tuli tarpeeseen (nimimerkillä litramaitoa päivässä liikaa). Nii ja "New in Town" myssy ja ihorasva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan siellä kaikkea tarpeellista :) Turhaa ei juurikaan muuta kuin se ite laukku :D

      Poista
  3. Musta on niin hienoa, kun jotkut myy niitä libero-laukkuja huuto.netissä ja kirppareilla tyyliin "hoitolaukku, 10€" :)

    Meillä on niitä kaksi (kun on kaksi lastakin), vaikkakin eri väriset. Suuttuiskohan lapset, jos mä ryöstäisin ne niiden leikeistä ja askartelisin satulalaukuksi. Meillä ei tosin kukaan pyöräile... Mut ainahan sen vois myydä huuto.netissä kovaan hintaan! :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mahtaa mennä hyvin kaupaksi :D

      Satulahoitolaukku 20 e :D Mä en ees voisi käyttää sitä hoitolaukkuna kun jäbä puklailee sitä tahtia että neuvolareissuunkin pitää varalta ottaa neljä vaatekertaa mukaan plus sitten kaikki ne muut kamat.

      Poista
  4. Heh, sais kyllä ihan päteet satulalaukut, meilä kun vielä viiletetään peräkärryn kanssa eli sais tosiaan satulahoitolaukut. Kaipa niitä aina löytyisi aika helposti kaksin kappalein kun monet varmaan miettii miten niistä pääsisi eroon ;) En kyllä tajuu kun tosi monet niitä käyttää rattaissa ja omalla olalla käsilaukkuna :D No, kukin tyylillään. Meillä ei edes ole hoitolaukkua, tungen aina johonkin kangaskassiin tai reppuuni. No, seuraavan kerran synnytän toivottavasti kotona niin ei ole kiusausta ottaa uutta rumaa Libero-kassia :D

    Tigerissa muuten on ihania lintupyykkinipsuja, olisin ostanut mut kun en tarvi niin pidin näppini erossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on hoitolaukku (ruma) mutta lähinnä mies sitä käyttää. Mä tungen kamat aina omaan kassiini jossain muovipussissa.

      Ois hyvä jos aukasis sen lodjun siellä sairaalassa jo ja jättäis sen laukun johonkin roskikseen, ottais vaan ne tarpeelliset mukaan ;D

      Oi oi, lintupyykkinipsuja! Mä oon muutenkin ihan pyykkipoikafriikki, ripustan pyykit aina pyykkipojilla vaikka muiden mielestä se on sisätiloissa outoa. Mutta musta tuntuu että ne pyykit tippuu lattialle kun kävelee ohi jos ei ole niitä poikia. Ja kun kotoa jäänyt sellainen tapa kun siellä kuivattiin ulkona pyykkejä.

      Poista
    2. Mä mietin pitkään tota otsikkoa, kerro nyt, onko Nipsu pojan nimi kun niin sen ymmärsin.. :D

      Poista
    3. Mulla on lintupyykkinipsuja, kun sain pari vuotta sitten synttärilahjaksi. Ne on ihanan värisiäkin, mutta emmä oo niitä siinä tarkoituksessa käyttänyt mihin ne tarkoitettu on, vaan lapsi ne on ominut leluikseen... :D

      Poista
    4. Ei ole poika Nipsu :D :D Vertasin vaan muumien nipsuun että se on sukupuoleltaan poika.

      Poista
  5. Tätä sä et todellakaan tarkoittanut, mutta meillä on Libero-laukussa Brion ratapaloja säilössä. Jos johonkin mätsää niin Dublojen orggislaatikko on saman värinen.

    Japanissa näin hienoja suht järeitä eläinklipsejä sadanjenin kaupassa, mutten sillon tajunnut, että ne olis oivia tohon "rätin" kiinnitykseen ja kivannäköisiäkin.

    Ootko askartelemassa lisää killuvia leluja, että haluisitko noista Libero-amppareista tai kukista noita koukkuosia?

    Tiuhti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut se on jo paljon jos sen saa mätsättyä Dublolaatikon kanssa! :D

      Mulla on noita pyykkinipsuja se paketillinen niin saan varmaan niistä killuttimia leluihin jos on tarvetta :) Mut kiitos tarjouksesta kuitenkin :) :)

      Poista
  6. Tuo suoja on kyllä tosi upea.

    Mutta sitä piti kommentoida, että tykkään kovasti kun pukeudut noin värikkäästi! Itekin kun osais....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos :) :) Joskus on vähän pelle hermanni -olo mutta useimmiten ei ollenkaan :D Rohkeesti vaan! :)

      Poista
  7. Meillä Liberolaukut on lapsilla leikkilaukkuina (Hihna lyhennytty tai leikottu pois) Pojilla se on ahkerassa käytössä mm hitsauskypäränä ;)

    Ja yksi näyttää roikkuvan autotallissa, kai siellä on ruuvimeisselit yms tallessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsauskypärä!!! Miten ihanaa :D Ehkä paras käyttötarkoitus kyseiselle laukulle ikinä :)

      Poista
  8. Miten mä vasta nyt löysin näin mahtavan blogin!! Mahtavia ideoita! Meillä olis periaatteessa kolme liberokassia, mutta eka oli pojan työkalupakkina pihaleikeissä, toisen heitin pois ja nyt tuota kolmatta potkiskellessa pois jaloista tajusin, että olis pitänyt säästää jokaiselle oma kassi johon olisi sitten säästänyt rakkaimmat vauva muistot. Sinne olisi kätevästi mahtuneet esim. kivoin eka vaate, eka tutti, ekat tossut, sairaalasta se sängyn lappu jossa on nimi ja mitat... Ja ne olisi ollut helppo säilyttää pienesti ja sievästi ja antaa lapsille sitten muistoksi kun ovat isoja. Ne kaikki kassit ois vielä olleet erilaiset. Harmi, etten tajunnut aiemmin, mutta voinhan toteuttaa tän vielä tolle nuorimmalle. Ehkä se kassi on retroa sitten kun tytteli on aikuinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta tuossahan on ideaa!!! Ehkä mä voin tunkea sinne ne pienimmät söpöt sukat ja keskosvaipan jne kun ne aika ikävästi pullistuttaa tuota vauvakirjaa kun ovat siellä välissä ;D Olin jotain laatikkoa ajatellut mutta toisaalta, miksi hitossa ei Liberokassiin? Thanks! :D

      Poista