Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Babyconsufailure

Monet ovat olleet huolissaan että enkö ole virkannut jäbälle tennareita. No joo, olen virkannut. Aiiiiiiikoja sitten. Ne jäi kesken enkä oikeastaan edes älynnyt että missä niitä edes viitsisi pitää ja mahtavatko edes pysyä jalassa mutta ajattelin kuitenkin viimeistellä ne jotta saisin blogiin matskua (no en oikeasti ole niin epätoivoinen!). Onneksi tajusin tsekata että mahtuuko ne edes jalkaan. No eivät todellakaan mahdu! Minivauva ei ole enää niin mini. Paskat tossut mutta tulipahan tehtyä (melkein valmiiksi asti).

Tossujen ohje oli jossain ruotsalaisessa 101 ideaa -tyyppisessä lehdessä joskus. En jaksa kaivella sitä nyt esiin tarkempia tietoja varten. Eipä tollasiin tosivirkkaaja mitään ohjetta edes tarvitse. Ainakaan ruotsiksi.



Enkä edes itse keksinyt asetella perheen tennareita ympyrämuodostelmaan vaan internetin syövereissä näin tuollaisen ja ajattelin sitten kätevästi matkia ja tunkea nuo virkatut töppöset tuohon keskelle, haha :P

21 kommenttia:

  1. Ihanat tossut! Jos et keksi käyttöä, niin meillä on minivauva sirolla jalalla varustettuna, joka kaipaisi lämmikettä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sentään, sinullekin tuli minivauva. Nämä tossut eivät kyllä ikinä taida valmistua lopullisesti eikä kovin lämpimätkään ole kun eivät ole villaa. Mutta voi, lämpimiä ajatuksia paljon sinne suunnalle kuitenkin! :)

      Poista
    2. Jep, taitaa olla geeneissä jotain häikkää kun ei lapsoset pysy sisällä laskettuun aikaan asti. Kiitos :)
      Melkein hävetti, kun teholta lähtiessäni hoitaja antoi valita laatikosta Jorvin lahjoituspipoista tytölle oman muistoksi. En kuitenkaan ruvennut selittämään, että osaisinhan minä itsekin, vaan valitsin tyytyväisenä sekä pipon että nuppu-peiton :D

      Poista
    3. Voi harmi :/ Mutta toivon mukaan kaikki menee hyvin ja mini kasvaa hienosti ja tulee terveeksi.

      Mä en saanu sitä himskatin nuppu-peittoa! Siitä oli kyllä puhetta että mun pitäisi valkata sellainen muttei kukaan sitten koskaan vienyt valkkaamaan niitä ja vauvalle oli laitettu joku random nuppu-peitto, tai ainakin oletan, että se oli sellainen. Kukaan ei koskaan sanonut että sen voisi ottaa mukaan joten en sitten ottanut. Pipoakaan en saanut koska en saanutkaan synnyttää Jorvissa kun oli niin vähän viikkoja :D Mutta tosiaan, ei kyllä haittaa yhtään koska osaan itekin tehdä pipoja ja peittoja kyllä :D :D :D Ja vielä hienojakin ;)

      Poista
    4. Eiköhän tää tästä, jos kaikki menee hyvin, niin sunnuntaina pääsee kotilomille :) ja keksiviikkona sitten kotiin kokonaan, jos ollaan onnistuttu pitämään se tyydyttävällä tavalla hengissä..

      Meidän vauva sybtyi kyllä naistenklinikalla, ja kuitenkin saatiin pipo. Siellä oli semmonen iso laatikko, johon oli kirjoitettu "Jorvin lahjoituspipot". Mä oon ihan tyytyväine, että sain kaikki härpäkkeet, kun ensimmäisen lapsen synnyttyä en saanu sitä Liberokassia ja se harmitti hirveästi sillon :D

      Poista
    5. Meil on neuvolassakin niitä Liberokassilaatikoita. Aika jännä että jorvipipoja on naistenklinikallakin. Tosiaan, eihän sunkaan raskausviikoilla olisi ollut Jorviin asiaa mennä synnyttään.

      Oi, pianhan sitä sitten jo kotiin pääseekin pikkuinen :)

      Poista
  2. Mulla meni hetki ennen kuin tajusin, että kuvassa oleva "valaistu ympyrä" ei ole mikään jälkeenpäin muokattu juttu eikä kuvanottohetkellä ollut valonsäde vaan ihan ne tennareiden valkoiset kärjet. Mutta mulle tuo näyttää siltä kuin siinä olis tosiaan joku erityinen sädekehä :D Näin pari ihanaa kuvaa tältä päivältä, suloisia pieniä herroja kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika vaikuttava sädekehä noista kyllä muodostuu! Saisi varmasti vieläkin "täydellisemmän" jos jaksaisi millintarkkaan asetella.

      Pikkuherrat olivat kyllä suloisia, voi sentään :') Vaikkakin mun pikkuherra se vaan sylissä makoilee eikä välitä tuon taivaallista siitä mitä ympärillä tapahtuu :D

      Poista
    2. Mä näin kuvat aivan samoin tavoin kuin AijaP! Hauska :)

      Poista
  3. Supersöpöt tossut ja hieno blogi sulla muutenkin! Olen salalukenut Blogistaniasta lähtien kommentoimatta (minä paha ihminen). Nyt oli ihan pakko kommentoida, kun katsoin tennarikuvaa ja pääkoppa oli heti, että alarm alarm, tuossa kuvassa on jotain outoa. Ja löytyihän se olemassaoloa ja tasapainoa uhmaava tekijä - aikuisten tennareita on yhdeksän! Ihan tahallasiko teit tuollaisen aivotoimintatestin? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on yhdeksän koska muuten olisi tullut mustia liian lähekkäin toisiaan eikä se sopinut minun silmääni :D

      Poista
  4. Hienot tossut! Meillä oli pinkit vastaavat tytöllämme ja lohdutukseksi voin sanoa, että ei ne kauaa jalassa pysyneet ;). Kun varpaat on kerran löytynyt, niin kaikkihan niidtä lähtee pois!

    Kenkien kärjet saa muuten taas valkoisiksi ihmesienellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne näyttää siltä ettei ne varmaan pysyis muutenkaan jos esim potkii tai jotain. Hihi, ootan innolla että koska mun mini löytää varpaansa, se on varmaan hassua :)

      Mua ahdistaa liian uuden/puhaan näköiset tennarit 8D Tai ehkä se on vaan tekosyy koska en ole tiennyt ihmesienistä!!! :D Pitänee joskus kokeilla :)

      Poista
  5. niin söötit pikkutossut! sitte ku lapsi on isompi niin teet noista sille avaimenperän;)

    siis oikeesti niin söötit;)))))))

    VastaaPoista
  6. Näkeekö mun vanhat silmät oikein ? Mikki hiiri converset ? hc jos on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ei ole aidot Converset mutta Mikki Hiiret joo. Ostin Disneylandista 2007 :)

      Poista
  7. Tossut on niin södet, harmi etteivät mahtuneet jalkaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiäkös sitä isommatkin tekisi mutta en oikein näe että noilla olisi juurikaan käyttöarvoa, vaikka söpöt ovatkin.

      Poista
  8. No täällähän nämä nyt! Sain minäkin kuvallista todistusaineistoa siitä, että kaksosille virkkaamani "Converset" oli jaloissa, vaikka itsekin epäilen, etteivät ole äytännöllisimmästä päästä. Mutta söpöt!

    Ja Converseista puheen ollen; lapsilleni ostin juuri Turkista reissultamme vilkkuvat "Cornferse"-kengät. On päheet.

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpöjähän nuo on :) Eipä kaikki muutkaan vauvajutut välttämättä niin käytännöllisiä ole söpöydestä huolimatta :D Miniconverset on enemmänkin sellainen statussymboli ;D ;D

      Oi oi, vilkkuvat!

      Poista