Sivut

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Mysteeritiskirätti = HYI YÄK -tiskirätti

No niin eli mysteeritiskirätin ohjeella tulee siis HYI YÄK -teksti. Itse en osaa tehdä noita kuvioita nurjalla sileään neuleeseen siten että niistä saisi paskaakaan selvää mutta olen nähnyt muiden onnistuvan tässä hyvin! :D Laittakaahan kommenttiosastolle linkkiä jos olette tällaisen tehneet ja Ravelryssä olevat tyypit huomatkaa että tämä löytyy myös sieltä. Siellä onkin jo sellaisia hienoja joista tuo teksti todella erottu toisin kuin tää mun. Ja siis tiedän että monet eivät ole vielä omaansa kuvanneet koska tämä oli mysteeri. Vaan eipä ole enää! :)


Aivan mielettömän mahtavaa että niin moni tarttui ohjeeseen :)

41 kommenttia:

  1. Asian vierestä, mutta hienot vetimet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Ne on ihan törkeen hienot! Sääli että en saanut siunausta laittaa joka oveen noita :D Bauhaussista.

      Poista
  2. Onpa hauska! Meinasin tehdä tuon mysteeriohjeen mukaan, mutta en sitten vauvanhoidolta ehtinyt/jaksanut tehdä mitään noin paljon keskittymistä vaativaa juttua. Nythän tuon voisi jo neuloakin, kun tietää mitä siitä tulee :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpommin huomaa sit senkin jos tulee virheitä kun tiettä et miltä se about kuuluis näyttää :)

      Poista
  3. Minulle mysteeri paljastui jo muutama päivä sitten: http://puikkohukassa.blogspot.fi/2012/06/mysteeriratti.html

    Oikein sopiva teksti tälle siivousfanille! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, ihana, sulla toi teksti erottuu! :) :) Toi teksti on hyvä kun se sopii tosiaan sekä siivousta että likaa vihaaville + heille joiden mielestä tiskirätit ylipäätään on ällöttäviä :D

      Mä kuulun ehkä jokaiseen noista kategorioista xD

      Poista
  4. Tein tiskirätin heti kun näin ohjeesi. Hieno tuli, kiitos mysteeristä.

    VastaaPoista
  5. taas kerran kiroan sitä etten osaa tehdä mitään käsitöitä, en edes tiedä tehdäänkö tuo neulomallakutomallavaivirkkaamalla XD tuollainen olisi niin hieno keittiössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta jos opettelet neulomaan (kyllä, se on neulottu) niin tässä oiva harjoittelukappale ;D

      Poista
    2. eli kaksi puikkoa ja lankaa, ja oikein nurin neulosta ? vai jotain vaativamampaa ?

      Poista
    3. Ei sen vaativampaa, tarvii vaan osata oikea ja nurja silmukka, kahdella puikolla tehdään.

      Poista
  6. Yök! ;)
    Hauska! Neuloisin jos osaisin, mut ehkäpä joku päivä kokeilen.

    VastaaPoista
  7. Kiitos ohjeesta! Rätti on hauska, vaikka siivoaminen ei sitä tosiaankaan ole. Tähän mennessä sillä on siivoiltu vauvan sinkoamia pukluja lattialta. Teksti erottuu omassa rätissäni ihan hyvin..kuva vaan ei ole paras mahdollinen.

    http://prantoonkruppukraatari.blogspot.fi/2012/05/ratei.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä :) Siivoaminen on silleen ihan kivaa että saa kaiken hyi yäk -lian pois :D Täällä kans sinkoilee puklua lattialle oikein suihkuna :D

      Poista
  8. En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt uskalsin. Löysin blogisi viime syksynä ja aivan mahtavaa luettavaa on ollut. Jatka samaan malliin. :)

    Tein mysteerirätin ja oli jännittävä neuloa, kun ei tiennyt lopputulosta. Hauska rätti tuli, tosin ei kuvio minunkaan rätistä kovin hyvin erotu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että uskalstit kommentoida :) Mä oon kokeillut noita nurjakuviojuttuja eri paksusilla puikoillakin mut en vaan onnistu, mutta todistettavasti kuitenkin jotkut onnistuvat :D

      Poista
  9. Juu, tehtynnä on.
    Ja edelleen kuvaamatta ja blogaamatta.
    Mihin tämä aika oikein menee??!

    VastaaPoista
  10. Hieno ja upea väri! Mä tein just kissarätin (löytyy miun blogista ja Ravelrystä), ja siinä kuvio tehtiin "ainaoikeella", ei sileällä nurjalla. Ainakin mulla kuvio erottui ihan kivasti (eikä vetänyt niin paljon ruttuunkaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon varma että mulla on jotenkin vaan epäsopiva käsiala noihin koska niin moni muu saa kuitenkin kuvion selkeästi näkyviin :D Mä oon siis yrittänyt tän tapaisia ennenkin enkä vaan onnistu. En tiiä sit et pitäskö kokeilla tota "ainaoikein"-meininkiä.

      Poista
  11. Näin välihuomautuksena kerron, että haksahdin ostamaan Surrur-kirjan jostain nettikaupan alesta. On siis täysin teikäläisen vika, että Minuuttimekkojen määrä tulee kasvamaan pääkaupunkiseudulla räjähdysmäisesti ;)

    VastaaPoista
  12. Olisko toi tekstin näkyminen kiinni valaistuksesta ja kuvauskulmasta. Tarpeeksi kun tulee varjoja nurjaan osaan, niin luulisi erottuvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo, ei se näy missään kulmassa. Veikkaan että se voi alkaa näkyä sitten kun se on pesty ja käytössä ja kulunut, ehkä. Tai sitten se ei erotu koskaan :D Muut kuitenkin onnistuvat joten kyllä se on vaan minusta ja käsialastani kiinni.

      Poista
  13. Keskittyen olennaiseen: ihanat vetimet! :----D

    VastaaPoista
  14. I made the rätti some days ago and laughed out loud when I saw the text.... it was sooooo funny!

    VastaaPoista
  15. Tehty muttei vielä kuvattu (eikä silitetty eikä pesty)! Joten en vielä tiedä miten hienosti ne kirjaimet siihen asettuu.. =) Itse tein yhden rätin tuolla ainaoikein-tyylillä ja siinä kirjaimet asettui silleen nätisti. Mutta jotenkin tuntuu ettei se aina ole niinkään. Varmaan mielialasta riippuvaista sekin.. =)

    VastaaPoista
  16. Kiitti hauskasta ohjeesta :) Olin niin ylpeä, kun sain rätin tehtyä enkä yhtään kurkkinut tehdessäni että mitä siinä alkaa lukea. Lopuksi tavasin: "Hyi yök" ja nauratti. Sitten esittelin tuotoksen miehelleni ja sanoin, että mulla on varmaan tuossa joku virhe kun tuo ö-kirjain on noin hassu. Tovin päästä oivalsin. Loisto-ohje ja oot loistotyyppi kun jaksat tällaisia värkätä tuntemattomien iloksi!! Mulla ei teksti erotu kunnolla rätistä mutta se johtuu vaan mun karmean huonosta käsialasta. En ole neuloja mut tätä oli kiva ja nopea tehdä :) Mun väri oli petroolinsininen ja virkkasin ympärille sinapinkeltaisen reunuksen.
    http://tunnelmatehdas.blogspot.fi/2012/06/mysteeriratti.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD Ole hyvä! :) Ja paremmin tuo teksti näyttää sulla erottuvan kuin mulla!

      Poista
  17. Loistava ohje ja hyi yäk- rätti löytyy myös meiltä! Minä kurkin joka välissä tekelettä ja yritin saada selville mitä siihen muodostuu! Ja naurattihan se! :D Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  18. Heips!
    Pakko oli tätä kokeilla,
    olenhan totaalikoukussa ekorätteihin.
    Lanka on huono tähän,
    teksti ei erotu kunnolla,
    mutta eipä haittaa käytössä.
    Kiitosksia vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on näemmä aika tarkkaa että miten saa tekstin näkyviin :P

      Poista
  19. Minäkin tein mutta sain vasta äsken laitettua blogiini: http://margenmaailma.blogspot.fi/2012/06/siivoilua-ja-mysteeritiskiratti.html

    Tosi hauska olitehdä kun ei tosiaan tiennyt että mitä tästä tulee!

    VastaaPoista
  20. Olipa hieno tiskirätti , minä olen tehnyt jo kolme ja teksti näkyy tosi hyvin,kiitos ihanasta ohjeesta.tytti

    VastaaPoista