Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Lungimpi päivä

Tänään olen mm pienentänyt Ikean vauvapussilakanan äitiyspakkauksen mukana tulleeseen peittoon sopivaksi. Ja pitänyt seuraa puutarhatontulleni, siirtolapuutarhamekossa.




28 kommenttia:

  1. Sitten kun menee pienemmäksi pussilakanat lapsen kasvettua, olen tehnyt niistä tyynyliinoja.Tulee söpöjä, miehelläni ajoittain meidän lasten äitiyspakkauksesta pussilakat jotka muutettu tyynyliinoiksi. Hauskan näköistä kun rahvas mies nukkuu söpöltä tyynyliinalla ;)

    VastaaPoista
  2. Mä niin vasta löysin tän sun blogin, kiitos siitä Ylelle ja Blogistania ohjelmalle :) Aivan loistavaa tekstiä, huumoria (hyvää sellaista) ei oo maailmassa ikinä liikaa! Plus, että nää sun tekeleet on ihanan näkösiä, itehän en osaa tehä mitään, yritän ja aloitan monesti, mut sit jää kesken. Mutta mutta aion yrittää vielä monesti uudestaan ja nyt mulla on taas uusi muusa :)

    VastaaPoista
  3. Voi että kun on suloinen poika! On muuten kätevä tuo nenäletku jos pienellä on ilmaa vatsassa: korkki auki ja ylimääräiset tulee ulos. On tullut pariin otteeseen kaivattua isommallakin lapsella tuon takia ;)
    Tuo oranssi juttu tuolla reunassa näyttää kivalta, toivottavasti siitä tulee pian lisää juttua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran se oli auennut yöllä ja sitä kautta tyhjentynyt koko vatsan sisältö patjalle :(

      Eiköhän siitä tule kunhan joskus hamassa tulevaisuudessa valmistuu. Oli mun sairaalaneule, mutta ei siellä ollutkaan niin paljoa aikaa neuloa kuin olin kuvitellut :D

      Poista
    2. No joo, sitten se on vähän ikävämpi juttu.. :/ Toivottavasti siitä ei sit seurannu mitään takapakkia kuitenkaan. Ja sitten kun sen letkun lopulta irrottaa, niin noiden teippien mukana lähtee kaikki poskinukka pois ja siihen sitten jääkin kivat raidat.

      No joo, mä sain vihdoin pakattua mun sairaalakassin valmiiks, en kylläkään laittanut mukaan yhtään käsityötä, kun tosiaan aikaa ei sit lopultakaan ole. Luulisin.

      Poista
    3. Ei siitä mitään takapakkia tullut, vähän vaan pyykkiä ;) Tänään saatin nenämahaletku kokonaan pois!!!! Ja hyvin on poika syönyt ilmankin :) Poskinukka ei pahasti lähtenyt kun sellaisen aineen kans liottelivat laastarit pois, mutta on jätkä oudon näköinen kun ei ole ennen nähnyt sitä ilman laastaria :D

      Poista
  4. Piti hetken ihan tuijottaa pojun kuvaa, ennenkuin tajusin, missä hän oikein on ja miten päin. Hauska kuva :)

    VastaaPoista
  5. Tulin pitkästä aikaa kurkkaamaan ja täällähän on ihana tuore nyytti.
    Onnea!

    VastaaPoista
  6. Ihana pikku mies, kyl äidin sylissä on kiva pötkötellä :)

    VastaaPoista
  7. Ihan maailman suloisin puutarhatonttu <3 Kävin Kuopiossa Wenja Wekkulin myymälässä, siellä oli paljon ihania keskosten vaatteita. Onneks oli tili aika tyhjillään tai muuten olisin varmaan ostanut teille joka sorttia :D Vetisteltiin siellä miehen kanssa molemmat, miten joku voikaan olla niin pieni :´)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kattelin jossain, en muista missä, lastenvaateliikkeessä keskosvaatteita ja ne oli tyyliin valkoisia kaikki. Siis wtf! Ja maksoivat sikana. Onneksi Lindexiltä löytyi koon 44 bodyja, niillä nyt sitten eletäänkin siihen asti kunnes mahtuu noihin mitä etukäteen hommasin häntä varten.

      Poista
  8. Hahaa, mä olen niin laiska, että Ikean pussilakanasetit ovat jääneet vauvoille ostamatta, kun en jaksaisi niitä pienentää. :D Toisaalta esikoisen kanssa pärjättiin eka vuosi pelkällä äitiyspakkauksen pussilakanalla, joten turhaan olisin vaivaa nähnytkään. ;)

    Aikas söpö tonttu. :) Ainakaan näiden kuvien perusteella tonttumies ei muuten näytä yhtään keskoselta toisin kuin jotkut noilla viikoilla syntyneet. Pienihän hän toki on, mutta ei sitä kuvasta niin hyvin näe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ostohetkellä tiennyt että ne eivät ole sopivan kokoisia :D Asian hokasin vasta kun olin ottamassa pussilakanaa käyttöön :P

      Just tänään käytiin neuvolassa, 1865 grammaa on ukkeli, eli onhan se jo voipaketin verran isompi kuin syntyessään :D

      Poista
  9. Mä en ole aikaisemmin tykännyt puutarhatontuista, mutta tämä teidän tonttu on kyllä aivan vastustamaton. Tuo käsien asento... saatan menehtyä söpöyteen.

    VastaaPoista
  10. Ihanaa kun olet saanut pitää pientä poikaa kotona eikä vähdä vain sairaalassa!

    T. Kirsi

    VastaaPoista
  11. Jotenkin tuo puutarhatonttu on kovinkin kuvaava nimitys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :D Kunhan vähän siitä kasvaa niin ehkä ei sitten enää mutta nyt kun on vielä tontun mitoissa :)

      Poista
  12. Voi pientä. :) Kaikkea hyvvää!

    VastaaPoista
  13. Hihii, eräs kätilö sanoi meidän vastasyntynyttä sylitellessään että "tää on tämmönen...vähän niinku puutarhatonttu". Silloin ehkä jopa vähän hämmennyin, jälkikäteen se kyllä kuulostaa just hyvältä! :D Ja aikamoinen tonttu tuo vielä vajaa 2-vuotiaanakin on... Tontut rules ok!

    VastaaPoista