Sivut

lauantai 12. toukokuuta 2012

Keisarista uusi vaate

Finlayson-yhteistyöstä sain lahjakortin ja osa siitä meni heidän Keisari-kankaaseensa vaikka se on jotenkin mun makuun keski-ikäinen mutta en vaan voinut vastustaa sitä (värejä!). Mekkoa ajattelin mutta totesin että mulla on niitä jo aika paljon joten jokin lyhyempi läskien piilotus -juttu siitä tulisi. Tein kanttinauhareunat kuten Surrur-kirjan minuuttimekossa, siitä otin myös tuon solmiamisjutun taakse koska mun mielestä se on paljon kivempi kuin vetoketju. Siis helpompi ommella siistiksi ja helpompi käyttää. Taskut ompelin juurikin poistaan sitä keski-ikäisyyttä ja tuomaan tilalle tyttömäisyyttä. Ja koska halusin siihen vielä jonkin jujun niin ompelin tuollaiset nauhasysteemit jotka tuovat sellaista fiilistä kuin taskut olisi teipattu siihen. Tiedättehän te miten trendikästä on teippailla! Minäkin tilailin teippejä lisää, kotiäitien kuuluu tilailla netistä kaikkea samalla kun imettävät, haha :D

Mutta niihin kuviin nyt :) Tästä tuli kyllä kiva :)



'



Latasin kuvan sinne Finlaysonin kesäinspis -galleriaan, elefanttiperhekin on siellä. Toivon mukaan sinne oli sallittua saman henkilön laittaa kaksi työtä :P Tosin vähän kyllä ketuttaa että kuva rajautui siellä automaattisesti siten ettei nuo taskut näy!!!!!!!!! Muilla näyttää kuitenkin olevan pystykuvia siellä joten ei kaikilla rajaa, ärhs. En nyt kuitenkaan tuon takia ala verenpainettani nostattamaan, ihan sama.

43 kommenttia:

  1. Katsoin ensin että taskut on pyykkipojilla kiinni :D Aivan ihana vaate!!

    VastaaPoista
  2. Upea ja hieno sekä ihanat värit. Moni käyttöinen kun voi laittaa alle pitkähihaisen paidan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja juu, toimii myös pitkähihaisen kanssa, saa peitettyä allitkin :)

      Poista
  3. Hitsi tuo taskujuttu on kiva! Olet mulle kertakaikkinen väriterapeutti. :D

    VastaaPoista
  4. Tosi hieno! Mäkin haluaisin just tuollaisen :)

    VastaaPoista
  5. Mahtavat värit! Ja teippitaskut on tosi käheet! Mäkin oon pari rullaa muodikasta teippiä ostanut, ettei kaksveen tartte hävetä muoditonta äitiään ;D

    VastaaPoista
  6. Oi! Nuo teipatut taskut on ihan huippuhianot!

    VastaaPoista
  7. Sä se sitten osaat :c olen jotenkinmpäästäni vinksahtanut - mistä voin alkaa lukea sun blogia? :--D
    Siis että missä se painike on :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä muuten tiedä missä se nappula on :O Ite en ole osannut sitä kaivata koska en lue blogeja bloggerin kautta vaan Blogilistan ja Google Readerin avulla. Voisin koittaa katsoa asetuksista että mistä sen nappulan saisi tuohon.

      Poista
    2. Nyt pitäisi löytyä tuosta sivupalkista ;)

      Poista
  8. Tosi kiva! Hienosti olet onnistunu leikkaamaan, linnut asettuu kivasti. Miulla tarttu eilen haaviin vino pino vinonauhaa kirpparilta. Pitäsköhän....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi oon sen verran levee että sain kaksi lintua mahdutettua ;D Mulla loppui vinonauhat, pitänee haalia jostain lisää :)

      Poista
  9. Ah, miten värikästä! Hauskan mallinen ompelus, yhtä aikaa Pikku Myy ja mummumekko. Ja mä tykkään molemmista :) Ja pyykkipoikataskut on ihanat. Mä olen aina vierastanut Finlaysonia ja Marimekkoa, jotenkin ne on saaneet tästä suvun Alvar Aalto - Artek - suomidesign - villityksestä vähän inflaatiota kärsineen kuvan, etteivät ne nyt Ainakaan ole Mun Juttu. Mutta ehkä mun pitää jossain vaiheessa tarkistaa tuota mielipidettä, kun ihmiset tekevät niin ihania asioita hauskoista kankaista... Hm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kyllä niin hurahtanut Suomidesigniin että huh huh :P

      Poista
  10. Ihana! Tykkään tosta taskutsydeemistä tosi paljon! Hajosin kyl, ko paljastit mitä kotiäidit tekee samalle ko ne imettää :D Opiskelijat toivoo et ne vois tilailla kaikkee netistä samalla ko ne vääntää gradua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin oletan että se on yleistä että tyypit surffaa nettikaupoissa, ei siis mitenkään varmaa tietoa :D

      Poista
  11. Tosi hieno! Ihana kangas ja noi taskut on kyllä hauskat. Itsekin olen minuuttimekkoa (tai siis minun tapauksessani kuukausi- tai vuosimekko voisi olla osuvampi ilmaisu) tekemässä. Ne ohjeet on vaan aika huonot tai varmaan ihan riittävät sellaiselle joka on hyväkin kaveri ompelukoneensa kanssa... Mutta jos lopputulos voisi olla jotain noin hauskaa kuin sinun aikaansaannoksesi, niin täytyy vaan rohkeesti tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä kirjassa on kyllä aika olemattomat ohjeet yhtään mihinkään :/ Harmi sinänsä että jos inspiroi kovin ja sitten ei osaakaan tehdä. Mutta se mekko on kyllä helppo tehdä :)

      Poista
  12. Todella hauska vaate! Ja nuo taskut kyllä kruunaa koko jutun. Kuten olen ennenkin todennut, kyllä sä osaat ja keksit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman taskuja se oli aika kauhee, se suorastaan huusi tarvitsevansa taskut. Onneksi keksin vielä noi "teipit", tuli entistä kivempi :)

      Poista
  13. Voi vitsi, onpa mahtis idea nuo taskun teippaukset! HIENO!! En itse nähnyt keski-ikäisyyttä tuossa kankaassa mutta voin olla itse liian keski-ikäinen nähdäkseni sitä :D Hei mutta mulla oli oikein asiaakin, minkä vuoksi tulin juuri tänään sun blogiin:

    ONNELLISTA ÄITIENPÄIVÄÄ!! <3

    VastaaPoista
  14. Mul on minuuttimekkoähky, oon tehnyt trikoosta, velourista, painetusta kollegesta ja puuvillasta sillä kaavalla. Silti jaksoin innostua ja inspiroitua tästä :) Se puuvillainen on mun päällä niin teltta tätimäinen kudelma, et taidanpa surrauttaa siihe taskut. Mul on hyvin vahva ympyrätaskukausi menossa ni mä tod.näk. haksahdan niihin.
    Nää teipatut taskut on ihan parhaat :)

    VastaaPoista
  15. Oon kuolannu itsekin tuota kangasta! Upee paita <3

    VastaaPoista
  16. tarttee siis tehtailla lisää minuuttimekkoja, että voi lainata sun huikeaa teippausideaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan niitä taskuja muihinkin "teippailla" :) Mietin et se toimis ehkä viel paremmin jossain yksivärisemmässä kuin tuo keisari joten ehkä mäkin "teippailen" viel lisää kun vaan jossain välissä ehtisi :)

      Poista
  17. Jumatsukka, pitää oikeesti opetella ompelemaan! ...tai sitten pyytää nätisti äiteeltä apua... Tosi hieno tunika/mekko!

    VastaaPoista
  18. Kiitos osallistumisestasi Tyylin luot sinä-kilpailuun ja kiitos palautteestasi. Olemme korjanneet kuvan rajausta ja nyt myös nuo hauskat taskut mahtuvat kuvaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mahtavaa! En jaksanut laittaa asiasta palautetta mutta tämähän kävi näppärästi näinkin ;)

      Poista
  19. Kaunis tunika. Mikä tuo tausta on? Tosi hieno sekin. Oletko tehnyt itse vai kuins?

    VastaaPoista