Sivut

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Sukat!

Nämä valmistuivat jo raskaana ollessani mutta eivät pirskuta sentään mahtuneet jalkaan. Oli hyvin paha turvotus (rallallaa, raskausmyrkytys!). Mutta nyt kuulkaas, nehän sujahtavat koipiin joten sain kuvatkin otettua (lainajalkoja kyllä tarjottiin aikoinaan mutta mua ketutti koko juttu niin paljon etten jaksanut nähdä vaivaa)!

Ja ne on ihanat. Ihanat, ihanat, ihanat.

Ohje: Kaiso. Kirjasta Knitted socks east and west
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3,5 mm





26 kommenttia:

  1. No on ne!! Ja tuo väri on ihan nam nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi väri on niin paras! Toivottavasti sitä ei ikinä oteta pois tuotannosta!

      Poista
  2. Nää on kyl tosi hienot! Paljon paremman näköiset ku ne mun versiot.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on hassut koska on silmä tottunut niihin sun värisiin :D

      Poista
  3. onko sulla joku hullun tiukka käsiala vai isot jalat, ku voit noi paksusta langasta tollaset tehä.. :0 vai onko se ohje tollaselle langalle .D
    mut hianot on joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot jalat ;) Ohje oli kyllä joo paljon ohuemmalle langalle tarkoitettu mut räpylä mikä räpylä ;D

      Poista
  4. On :) Vaikkakaan noissa kuvissa ei kuvio pääsekään ihan oikeuksiinsa.

    VastaaPoista
  5. Oijoi, ihana väri! Ja kauniit on sukatkin! Mulla tekis kauheena mieli tehdä tämmösiä muita kuin perussukkia, mut ku inhoon aloittamista, kun se työ pyörii puikoilla miten sattuu ja sit kun en kuitenkaan tee kerralla (ts. oon tehny sukkia syksystä asti ja aloitin, kun mulla oli TARVE villasukille... No, jos ens talveksi nuo ois... yhen puikonki hukkasin välillä), niin hajoaisin, kun en tietäis, missä oon menossa. Kai sitä vois jollain simppelillä aloittaa, et tekis vaan varteen kuviota... Mulla kun ois kassillinen mummon 70-luvulla värjäämiä lankoja, niistä ois ihana tehdä jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esim näissä kuten monissa muissakin on loppupeleissä hyvin yksinkertainen mallikerta joten kyllä sen aika helposti näkee missä menee kunhan pääsee alkuun :) Ja mä ainakin tein nää nopeemmin kuin perussukat koska sitä kuviota on jotenkin mielekkäämpää tehdä kuin ihan perussuoraa :)

      Poista
  6. aika hienosti sopii väri niihin kuvioihin, todella nätit

    VastaaPoista
  7. Kauniit kevätsukat, mahtavan syvä väri :)

    VastaaPoista
  8. Onpa pirtsakat sukat! :)

    VastaaPoista
  9. No nyt sopii jalkaan :) Mulla oli myös pahasti turvotusta jokaisessa viidessä raskaudessa muttei ollut myrkytystiloja,paisuin vaan kuin pullataikina :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuo tuli samalla kun muutkin raskausmyrkytysoireet, nopeasti tuli mutta aika nopeasti nyt sitten kuitenkin lähti poiskin :)

      Poista
  10. Upeat sukat!Samalla kuvioilla saisi hienot kärsineet tai pipon :) ainakin luulisin.Ihastuin sinun blogiin television kautta jaksamista pienen pojan kanssa. Nuku paljon kun voit! Itselläkin turvoksissa jalat raskauden aikana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saisi :) Pipo ois ihana ainakin. Kiitos! :) Ei tässä kauheena voi nukkua mutta tunti kerrallaan eteenpäin ;)

      Poista
  11. Nythän ne soppii näppärästi! Ihanan näköinen malli ja värikin näyttää yllättäen mainiolta, vaikken yleensä sinistä väriä fanitakaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nää on kyllä ihanat. Ja toi sinisen sävy yksi parhaimpia!

      Poista
  12. Ihan tosi nätiti sukat! Voi että kun itsekin jaksaisi nähdä vaivaa moisiin. Mutta en voi koskaan alkaa neulomaan villasukkia tai lapasia koska jaksan aina tehdä vain sen toisen parin :D

    Hei anteeksi kun vaivaan sinuu nyt tällä, mutta miten tuon kommentti jutun saa tälläin miten sinulla on, että voi vastata suoraan jonkun kommenttin? Minulla oli aiemmin niin mutta muokatessa blogin ulkoasua se jotenkin katosi enkä enään millään muista miten sen sai takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa kokeilla niin että tekee molempia sukkia yhtäaikaa ;D

      Se riippuu käsittääkseni siitä missä muodossa kommentit on. Eli ne pitää olla näin kuin tässäkin että avautuvat tähän blogitekstin perään eikä niin että avautuisivat omaan ikkunaansa. Muistaakseni meni noin.

      Poista