Sivut

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hoitopöytäasiat, osa 2

Tämän kaava oli Suuri Käsityö -lehden numerossa 11-12/2011. Siinä se roikkui nauhoilla sidottuna pinnasängystä. Jotenkin kuvittelin sen about neljä kertaa pienemmäksi ja kun olin piirtänyt kaavat, katoinkin että WTF!!! No, siitä tulikin sitten vaikka pyykkipussi roikkumaan hoitopöydästä (tuo on siis jättimäinen tasku). Nauhojen tilalle laitettiinkin ruuvit pöytään ja se on siinä! Mutta siis järjettömän iso! Vaikka tähän olikin kaava enkä tehnyt isoa mitenkään omasta mittavirheestäni, silti alkoi huvittaan tää mun ikuinen ongelma. Mun tekemät sämpylät on limppuja, tekemiini "en käytä kaavaa, mittaan vaan" -hameisiin mahtuisi kaksi ihmistä jne. Ainut pieni ja siro asia mitä olen ikinä onnistunut tekeen, on tuo minun minivauvani. Ja sekin aika surullinen juttu kun tarkemmin miettii.






40 kommenttia:

  1. Pakko käyä kirjastossa ettii tuo lehti! Oispa mainio pussi kaikille pehmoleluille jotka joutuu yöksi siirtyä sängyltä lattialle :) mitenhä, asettuiskohan neiti enää yöunille ku sängystä roikkus pupu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä kiva :) Mutta kyllä varmasti pystyy tekeen ilman varsinaista kaavaakin :)

      Poista
  2. Mää olen katsellut tätä samaa ohjetta monta kertaa ja kuvitellut sen myös pienemmäksi...tuohan on kyllä aika massiivinen! Vaikka söpö yhtä kaikki:)

    Ja mukavaa kuulla, että jollakin muullakin on näitä koko-ongelmia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt kun tajus miten iso se on, kyllä sen siitä kuvastakin hahmottaa että on iso :D Jotenkin vaan aluksi näki sen pienempänä xD

      Poista
  3. Ihana, ja ihan sun tyylinen! (:

    VastaaPoista
  4. tonehan saa vaippapaketin tyhjennettyä näppärästi käsille ja pois silmistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Mut mä tein siitä pyykkipussin koska jos laitan ton pyykit meidän pyykkien sekaan, niitä ei löytäisi sieltä ikinä :D

      Poista
  5. Hauskan näköinen, ja luultavasti ihan kiva että siinä on volyymiä. Tilalle tulee olemaan tarvetta kuitenkin, vaikka just vaippoja varten tai jotain.

    Tuli vähän surullinen olo tosta sun minivauvakommentista. Oon tässä miettinyt mitä siitä kirjoittaisin, mutten nyt oikein tiedä. Joten toivotan vain ihanaa kotilomaa teille, ja toivottavasti aika kuluu nopeasti siihen että vauva pääsee ihan kokonaan kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tilalle on tarvetta! Ja ei tarvi surkutella minivauvaa, sillä on kuitenkin kaikki hyvin ja koko ajanhan se kasvaa :) Vauva on nyt kokonaan kotona :)

      Poista
  6. Tämä pussukka on suuri, mutta juuri tuohon niiiiin täydellinen. Sun minivauva on pienen pieni minivauva, mutta silti niiiiin täydellinen! Ja molemmat sun aikaansaannoksia! Tsemppiä tämän hetkiseen sairaala-arkeen ja myös jatkoon kun saat minivauvasi kotiin!

    VastaaPoista
  7. Touohan on hieno! Ja kokonsa puolesta siihen mahtuu kätevästi paketti pamperssia
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Eikä näytä karu hoitopöytä enää niin karulta.

      Poista
  8. No iso on, mutta ihana <3 voit laittaa siihen kaikki likaiset tai puhtat vaipat, mutta älä ihmeessä molempia :-D

    VastaaPoista
  9. Ihan sairaan hieno jättitasku! Ja ei varmaan tuu ongelmaa millä sen täyttäis, meillä ainakin on kaikenlaista vauvatuljua täynnä koko kämppä.. =D

    Ja tuo sinun minivauva-kommentti.. Olet kyllä uskomaton (ja siksi yks mun blogisuosikeista) kun näiden iloisten ja värikkäiden ja ihanien juttujen lomassa onnistut muina naisina aina ihan puun takaa yllättämään jollain hienolla/liikuttavalla/syvällisellä jutulla melkein jossain sivulauseessa. Tällä kertaa meinasi taas liikutuksen kyynel vierähtää poskelle.

    Voimia arkeen minivauvan kanssa, ja kiitos kun jaat palan siitä meille!

    VastaaPoista
  10. Olisin koittanut sanoa jotain samantyyppistä kuin Magdaleena minivauva-asiasta mutta tyydyn nyt komppaamaan, siinähän se jo tuli.

    Voimia ja iloa minivauvaperhe-elämään!

    VastaaPoista
  11. Hieno pussukka! Mulla on menny toi ihan kokonaan ohi silmien vaikka mulla on toi lehti. Kyllä siihen pussukkaan kuule äkkiä löytyy tavaraa. Kohta tuskailet että joudut ompelee toisen samanmoisen.

    Minullakin hieman säpsähdytti tuo minivauva-kommentti, mutta sehän on sinun tyyliä (siis tämä kirjoittamisen tyyli) ja juuri sen takia blogiasi luen. Se vain osoittaa sitä että vaikka asia on surullinenkin niin silti asioista pitää voida puhua. Surullisetkin asiat kuuluvat elämään. Ei vauvasi kauaa ole pieni! Ihanaa kotilomaa teidän koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en bongannut sitä silloin kun tuo lehti on ollut uusi, vasta nyt tässä keväämmällä kun etsin vauvalle ohjeita.

      Poista
  12. Olen blogisi innoittamana ryhtynyt etsimään värikkäitä kankaita, koska nyt haluan sohvalle värikkäitä tyynyjä! Arvaa vaan, onko harmaa minäni saanut niitä kaupasta kotiin? Ei ole..... Jatkan siis blogisi lukemista :)
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän väriterapiaa täältä ja kohta et enää halua harmaata! :D

      Poista
  13. Tuo olisi aivan loistava myös hoitolaukkuna!

    VastaaPoista
  14. I like this! :) Hyvä näköinen.. <3

    VastaaPoista
  15. Hieno pussukka! Ja minivauvan minivauva-ajastakin kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan nauttia, kunhan pääsee kunnolla syömisen ja kasvamisen makuun niin yhtäkkiä se onkin jo ihan vaan vauva ;) Se kasvu on niin ihmeellisen nopeaa vauvoilla muutenkin, mutta varsinkin näillä minivauvoilla se on jotain älytöntä :) Ensin se on tuossa hoitopöydällä semmonen pieni kirppunen ja kohta huomaat ettei se enää meinaa ees mahtua siihen ;) Nimim. miten ihmeessä parikiloisesta tulee kahdeksan kuukauden aikana kymmenenkiloinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän tuo kasvaa. Nytkin oli tullut kahdessa päivässä vajaat 100 grammaa, ihan hullua!

      Poista
  16. Se on oikein hieno vauva, rakkaudella ja hellyydellä siitä tulee aivan liian pian aikuinen pojanköriläs. Pärjäätte hienosti!

    VastaaPoista
  17. Mäkin olin vauvana mini. Keskoskaapista ponnasin ja sit meinaan kasvua piisaskin! Nyt mulla on kolme ihanaa lasta ja voin sanoa, että minissä on kaiken ihanan alku. Tykkään lukea sua, kiva kun oot siellä. <3

    VastaaPoista
  18. Minivauvasta kasvaa nopiasti iso poika <3 Yhdyn edelliseen;Tykkään lukea ja kiva kun oot siellä <3

    VastaaPoista
  19. Kyllä minivauva kasvaa vielä. Ja kyllä se surukin helpottaa vielä. Onnea kotilomailuun ja toivottavasti mini pääsee pian ihan oikeastikin jo kotiin. - Mia -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minivauva pääsi ihan oikeasti kotiin enkä minä sure, vauvalla on kaikki hyvin :)

      Poista