Sivut

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Aamutuunailut

Burp! Olin kokonaan unohtanut että mun piti tehdä aikoinaan niitä hassunhauskoja äitiyspaitoja. Ehtiihän sitä toki vieläkin. Tuo örkki oli H&M:n lasten paidassa, jonka näin kun vaapustin sinne äitiysosastolle hakeen legginssejä koska oikeasti en pysty noita farkkuja enää käyttään syystä että paha turvotus. Kaupasssa oli kuitenkin kuuma ja mua ahdisti ja heikotti enkä siis jaksanut plärätä niitä legginssejä läpi oikean koon toivossa. Olkoot. Uusi yritys joskus kun on assari mukana. Mutta tuon pikkupoikien paidan ostin (5 e), leikkasin kuvan ja ompelin omaan paitaani. Vähänkö on cool! Tai siis toi on vaan niin söpö etten kestä :D :D :D








Ja nyt neuvolaan. On tämä elämäni hurjaa nykyään!

43 kommenttia:

  1. Itsehän ostin samaisen paidan eilen ipanalleni enkä tajunnutkaan, että saisi siitä upeasta kuvasta jotain mullekin. :D Voi töhnä. Onneksi raskausvaatteiden tekeminen viikkoa ennen laskettua aikaa voisi olla vähän pöljää ja haaskausta, joten en aio potea huonoa omatuntoa. (Saisikohan tuosta viriteltyä jonkun imetyspaitaviritelmän, hei? :O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sais muuten tosi makeen imetyspaidan jos oisi peilikuvanakin toi kuvio ja laittas noi suut tissien kohdille :D :D Mut joo, viikoksi ei ehkä kannata raskauspaitaa enää tehdä :)

      Poista
  2. Voi vitsi, kun minä tykkään just tuollaisesta huumorista :)

    VastaaPoista
  3. Ooo, ihana! Sun blogista saa kyllä niin hyvää inspiraatiota!

    VastaaPoista
  4. BURP! :D Sitä imetyspaitaa odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee muutenkin kehitellä jotain tosi cooleja imetyspaitoja!

      Poista
  5. Hieno paita, oot kyllä niin kekseliäs :). Jokos laskettu aika on lähellä, alat näyttää siltä ;).

    VastaaPoista
  6. Hih -burb - sopii jotenkin tosi hyvin tuon masun kanssa :)

    VastaaPoista
  7. Niin se vaan on että lasten osastolla on mielenkiintoisimmat vaatteet, siellä poikien osastolla. Niitä tyttöjen prinssajuttuja ei kestä erkkikään.

    VastaaPoista
  8. Sairaan hieno paita! Ja ilman muuta tuunaat myös imetyspaitoja samalla idealla. Ja mä sitten varastan sun hyvät ideasi ja teen itselleni samantyyliset ;) Anteeksi, että palaan vielä vanhaan juttuun! Se norsupeitto... on täydellisen ihana! Kiitos vinkistä, mä teen kanssa samanlaista samaan tarkoitukseen. Mulle tulee tosin raidallinen kun en enää pääse lankakaupaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidallisesta norsupeitosta tulee varmasti aivan mielettömän hieno! :)

      Poista
  9. Hah, mä just ostin pojalle näitä paitoja henkalta ku oli niin hauskoja ja ilosen värisiä!
    Nyt tiedän mitä niille tehdään ku ne jää pieneks. MÄ saan käyttää niitä! :D

    VastaaPoista
  10. Nyt oli kyllä kertakaikkisen nappiluomus :D. Jotain toi kaveri on selvästi niellyt. BURP.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton paidan bongaaminen kyllä nostatti mielialaa älyttömästi :D

      Poista
  11. Voi kuinka omaa raskausmahaa rupeekaan kaipaamaan kun näitä sun kuvia täällä kattelee :) Ja paita on hieno!

    VastaaPoista
  12. Onpa sulla ihana & kekseliäs blogi! Tulee tosi hyvälle tuulelle, kun katselee upeita luomuksia, mitä loihdit! Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  13. NO just, senhän voiskin tehä noin. Käväsin eilen henkkamaukassa ja näin siellä pikkupoikien osastolla ihan ihkun t-paidan, jossa kuvana se Muppet Shown Animal (rumpali). Aattelin, et epistä, kun noita ei ole aikuisten kokoina. Hmm, pitäsköhän käydä katsastaa sitä paitaa uudelleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Mä olen ennenkin ostanut lasten paitoja ihan vaan siirtääkseni kuvan jonnekin, ne kun on yleensä kuitenkin melko edullisia.

      Poista
  14. Mulla on pino H&M t-paitoja, jotka ovat jääneet omalle pojalle liian pieneksi. Onkin hyvä idea tuunata niistä sitten itselle vaatetta ;)! Vauvan bodyista olen tehnyt pipoja, näin saa jollekin hauskalle printille jatkoaikaa meidän perheessä.

    Ja tsemppiä masukkaan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipot onkin hyvä idea, täytyy laittaa korvan taakse :) Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan!

      Poista
  15. Saako kysyä tyhmiä? Miten tuo kuva on ommeltu? Koneella, käsin? Aivan MAHTAVA idea, taas :)

    VastaaPoista
  16. Toi on kertakaikkiaan loistava! Saa kyllä hymyn huulille. Kivoissa raskausvaatteissa vaan taitaa olla se vika et ne on vähän turhan isoja sen raskauden jälkeen. Tommosta paitaa tulis ainakin ikävä! Voin kertoo että kiitos, pöllin ton idean vielä;) Nii, ja siitä ekasta Blogistaniasta vielä. Oli kyllä kiva! Ootan jo sitä sun jaksoo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä makee! Ja paita ei varsinaisesti ole raskauspaita vaan tosi pitkä toppi joten periaatteessa menee raskauden jälkeenkin mutta en tiiä haluunko sitten enää pitää tollasta kuvaa mahan päällä ;D Mutta sitten voi kuvan ratkoa kyllä poiskin :)

      Ja tänään Blogistanian toka jakso! :)

      Poista
  17. Huh, todella hieno tuunaus! ♥ Aivivan mahtava. :)

    VastaaPoista
  18. Oi kunpa itsellänikin pysyisi ompelukone hallinnassa!! Aivan ihana paita! Vauvan kelpaa potkia paidan alla! Ps. Blogissani on sinulle tunnustus!

    VastaaPoista
  19. No jopas oli idea, hauska :D Pitäs varmaan yrittää alkaa itsekin tuunailla vaatteita jotenkin. En tosin tiedä, miten eikä ole edes ompelukonetta. Mutta kummiskin :D

    VastaaPoista