Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Enkä kulje Hakaniemen rantaan ja turha tarjota salmiakkiakaan, sitä ei saa raskaana syödä

Eli kevät.

Vaikka olenkin sitä mieltä että talvella saa olla talvi ja helmikuussa kuuluukin olla talvi mutta nyt siis kevät sillä tavoin että pitkään odottamani Pupuneidin hedelmärakeet ovat taas saapuneet kauppoihin :D :D :D Ja hei, myös uusin 101 nähtyä ideaa -lehti! Tosin tämä numero oli kyllä edellistä mielenkiintoisempi vaikkei juurikaan sydämen pamppailua aiheuttanut kuitenkaan (mutta virkatun jumppapallon päällisen tahdon tehdä! Meille on jostain syystä ilmestynyt sellainen pallo ja se on tosi ruma).



Ja koska pääsiäismässyt olivat saapuneet kauppoihin, en voinut olla myöskään huomaamatta että Kindermunissa on tänä vuonna Barbapapoja!!! Tai siis joka viidennessä on. Ostin siis viisi, ja ajattelin että perhana yks Barbapapa pitää saada. Sain KOLME! Oon paras! Vähänkö taidan olla lapsellinen :D Tää onkin sitten viimeinen pääsiäinen kun voin naama leveenä vedellä jotain Kyöpelin vuoren -yllärimunaa koska lapsellehan ei niin kalliita turhuuksia osteta xD



Vaikka ei ole meillä töissä ergonominen asento mahdollista mikroskopoidessa niin ei hyvin mene Barbapinkollakaan.



awwww!


Mä heräilin just päiväunilta, olen taas päänsärkysaikulla :/ Ei näyttänyt särkylääke+uni tehoavan.

31 kommenttia:

  1. Aww, herkkää poikalempeä barbapapojen alla. <3 Joudunko määki nyt ostamaan kindereitä? Saan kuitenkin vaan kaikkea muuta turhaa ja typerää. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuva on ollut mulla vuosia taustakuvana, monesti oon yrittänyt vaihtaa mutta mikään muu ei tunnu samalta :D :D Tossa vielä oma fiiliksensä kun oon sen ihan ite kuvannu 8D

      Noi Barbapapat oli sellaisia ohuita ja onttoja, luulin että oisivat öö... jykevämpiä. Eli mä en välttämättä yritä hamstrata niitä enempää. Tosin voi olla että huomenna jo tuun kaupasta Kinderi taskussa :P

      Poista
  2. VOI EI! mun pitää jst juosta kauppaan ostamaan mooonta kinderiä ja kerätä kaikki <3 tulee niin ihana fiilis barbababasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihania :) Harmi vaan että ovat aika hintavia sit kuitenkin siihen nähden että niitä huteja tulee varmaan aika paljon :D

      Poista
  3. Eikä! Minäkin haluan barbapapa-kindereitä! Vähänkö lapsellisia mielihaluja taas :D

    VastaaPoista
  4. Muutamaan otteeseen Ärrällä käyneenä olen saanut pidettyä itseni kurissa, ja olen ollut ostamatta noita munia :D :D Kohta varmaan sorrun ;) Pitäisiköhän valjastaa poikakaveri niitä ostamaan ja piilottamaan??!! :D Ja sit vielä noi hedelmärakeet, OIOI! Pakko mennä hamstraamaan!! Kiitti vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytys vielä saada niitä pieniä foliopäällysteisiä pikkusuklaamunia joita myydään isoissa pusseissa. Ne on ihan parhaita!

      Poista
  5. Pöh, mä ostin 10 eikä tullu yhtään, hiukanko epistä >:(

    VastaaPoista
  6. Kyllä niitä pääsiäissuklaita vedellään naama leveänä vielä äitiytymisen jälkeenkin, mut vasta sit kun muksu tuhisee unessa :D

    Ja tunnustan, että olen joka pääsiäinen ostanut muksulle jonku ökykalliin jättimunan ihan vaan siksi etten koskaan itse saanut sellaista :D Onneksi mulla oli niin paljon periaatteita, et muutama riitti rikottavaksikin. (Köh, muutama)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, nukkuuhan ne tosiaan ja sillä välin voi harrastaa paheellista elämää :D Mun vanhemmilla oli neljä lasta niin ymmärrän kyllä täysin ettei todellakaan ollut varaa ostaa niin paljoa ökymunia, mutta muistan että kerran sain isosiskoni kanssa Kyöpelin vuoret, silleen salaa ettei pienemmille kerrottu :)

      Poista
  7. Uuh, mäki joudun rynnätä munaostoksille. Täytyy "lapsille" piilottaa pääsiäisenä. Ne täytyy valita silleen, että ravistaa jokaista erikseen korvalla. Niissä keräilyhahmomunissa on ihan oma äänensä. :)

    ps. Tuolla taustalla näkyy tutun näkönen kaktus. Vasta tunnustin blogissa plagioineeni sua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi keräilyhahmot oli tosiaan semmosia onttoja ja kevyitä. Muistan kyllä lapsena kun ravisteltiin niitä kun kerättiin niitä ihania kilpikonnia! :D Sainkin ne kaikki silloin :)

      Toi on kyllä paras ja helppohoitoisin ja kaunein viherkasvi ikinä! ;D

      Poista
    2. Joo, luulis, että miehen velikin saa oman kaktuksensa pysymään hengissä. :) Mä tosin jouduin laittaa sille kukkakepin taakse, kun se alko näyttää jo ennen joulupaketointia vähän nuupahtaneelta.

      Minä onnistuin sillon aikanaan ravistelemaan KAIKKI kilpparit ittelleni! Ja vielä leijonatkin seuraavalta vuodelta. Tänä jouluna lapset sai anopilta tavarakalenterit ja luukuista paljastui yllättävän tutun näköisiä leijona-hahmoja. Kaikkea seki on säästäny, ku parikytvuotta vanhoja kinder-leluja. =)

      Poista
    3. Meilläkin on ne leijonat ja kilpparit jossain tallessa kotikotona :D :D Ja jotain krokotiilejekäin tais olla joskus Kindereissä. Ja virtahepoja.

      Poista
  8. Mä kans muistan, kun Eräs ravistelu kindereitä ja taisi just niitä kilpikonnia kerätä.... :D Itse asiassa mun tekis mieli noita barbapapoja mutta mä en osaa ravistella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kilpikonnaravistelusta olisi kannattanut järjestää jotkit SM-kisat! :D Mä sain noi Barbapapat ravistelematta mutta tuskin voittoputkeni jatkuu kovinkaan pitkään.

      Poista
    2. mä oon kuullut monelta suunnalta, että punnitsivat pienenä noita kindereitä, ne painoi enemmän joissa oli se parempi yllätys. ja siis tästä kuulin vasta aikuisena, nyt ei ehkä kehtaa enää mennä hevi-osastolle kinderkasan kanssa :D noi olis kyllä kivoja noi barbababat :)

      Poista
    3. Mut noita ei kandee punnita kun ovat onttoja ja yksikin barbapapa jopa koottava eli se ei paina enempää mutta saattaa myös helistä. Me tosiaan vaan ravisteltiin lapsena, ei tajuttu punnita :D

      Poista
  9. Ja vielä kaikki kolme erilaisia! Kannattais lotota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!!! :D Mut kyllä mä niitä hartaudella kaivelinkin sieltä eri kerroksista etten vierekkäisiä ottanut ;D Pitänee laittaa lotto vetämään!

      Poista
  10. Virkatun jumppapallon suojan ohje on myös käsityölehessä. Ekkö huomannu? Ainakin sitä lehen takakantta täälä taisit vilautella?

    Oliko se virkatun pöllön ohje siinä edellisessä lehessä? Minä haluaisin sen ohjeen jostain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En huomannu :D Hyvin oon lehteni lukenut xD Mutta oon netissä nähnyt sellaisen aiemmin. Eikä tuossakaan siihen ohjetta ollut, kuva vaan jonkun kodista. Mutta eihän sellaiseen ohjetta tarvitsekaan :)

      Just nyt en muista virkattua pöllöä, saattoi olla edellisessä.

      Poista
  11. Jumppapallo toimii erinomaisesti "vauvanhyssyttimenä": Istuu päälle vekara sylissä ja pikkasen pompottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää :) Mä tosin aattelin että toi pallo on vaarallinen kun se vyöryää päälle :D

      Poista
  12. Ompun hooämmällä näin tänään pikku-kundien puolella vihreitä barbapörrö jumppapusseja. Tuli vaan tässä mieleen.

    VastaaPoista
  13. Minä riensin tämän innoittamana Prismaan ja ostin lapsille Kinderit. Sain pojot lapsilta, vaan en mieheltä, kun ei ollut karkkipäivä. Ei ollut barbababaa kummassakaan :( Kummallista ihmisten kiusaamista tällainen "yksi viidestä"!

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tänään kauppareissulla ostin, itse asiassa kaksi. Sain toisesta Barbapapan mutta mulla oli sellainen jo!!! Ärsyttävää :D

      Poista
  14. Tämän postauksen innostaman kuulun joukkoon, jotka on Barbojen toivossa suunnannut tiensä karkkihyllylle. Ostin neljä munaa; jokaiselle perheenjäsenelle oman. Kaksi Barbamamaa sieltä tuli, mutta tylsää että ne oli siis samanlaisia.
    Koska meilläkin periaatteessa on tuo karkkipäivä lapsille olemassa, niin pitää varmaan salaa ostella lisää Kindereitä...

    Minäkin olen muuten aikoinani kerännyt kaikki ne kilpparit. Ja jotkut muut... Mitkähän oli kilpikonnien jälkeen? Jotkut virtahevot? Nekin keräsin kaikki, mutta vain niissä kilppareissa oli todellista tunnelmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kilppareissa vain oli se oikea fiilis! :) Mä oon ostanut nolon monta Kinderiä ja saanut vaan noita samoja mitä mulla jo on, lähinnä tosin vaan kaikkea uskomatonta randomia muuta paskaa. Taidan luovuttaa.

      Poista