Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

2 ottieputasniälE

Edellisen merkinnän kommenttiosastolla tyypit halusivat nähdä peiton kääntöpuolelta. En kyllä ymmärrä että miksi. Ettekö tosiaan ole ennen nähneet neulepintaa nurjalta puolen? Vai epäilettekö että olen neulonut kääntöpuolelle jotain lapsille sopimattomia kuvia? Halusitte vain juoksuttaa raskaana olevaa ihmistä kellarikerroksen pimeille käytäville?

Koska pyyntö oli niin absurdi, toteutin sen. Siinä se nyt sitten on, perspuolelta.






Vai lähikuviako tarkoititte?






Tyydyttikö?

35 kommenttia:

  1. Lapsille sopimattomia kuvia.... xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän kuin ne maisemakalenterit jotka ovatkin kääntöpuolelta tyttökalentereita ;D

      Poista
    2. Siinähän oiski, tehä sellanen sängynpeitto joka näyttää päällepäin mummomaisen viattomalta ja kääntöpuolella jotain aivan muuta *hirn*

      Poista
  2. Olisi muuten tyydyttänyt, mutta tässä tapauksessa vain lisäsi turhautumistani. Pelkäsinkin, että peitto olisi takapuolelta yhtä sievä kuin etupuolelta ja siellä langat risteilisivät kauniina ja siisteinä, eivätkä tekisi holtittomia langanvetoja kuten allekirjoittaneen kuvioneuleet. Tarttis vissiin perehtyä, miten ne oikein kuuluu tehdä. Olen vaan huono lukeman ohjekirjoja. Vähän niinkuin miehet. Pahoittelen yleistystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D :D Mä tein kiltisti langankierrot todella tiheään ettei jää liian pitkiä vetoja sinne ettei takerru pieniin sormiin. Youtubesta löytyy varmasti opetusvideoita jos ei osaa lukea ;) Mut joo, oon tehnyt aika paljon kirjoneuleita lapsesta saakka joten selkärangasta tulee sovivat välit ja kireydet. Tsemppiä kovasti, kyllä se siitä lähtee sujumaan :)

      Poista
  3. :D :D
    Hienoa, että tulit kaapista ulos ja esittelit takapuolen. Se on juuri niin upea kuin vain Norsiksella voi olla. Mun takapuoli olisi kyllä kiristävä, muhkurainen ja siitä roikkuisi kaikenlaista... :D

    P.S. Mulla on jotenkin tooosi pitkät johdot, kun en yhtään ymmärtänyt tuota otsikkoakaan... Luulin ensin, että joku kotieläin olisi kävellyt näppiksen yli juuri kun kirjoitit :)

    VastaaPoista
  4. Höh, mie kirjotin eilen siun edelliseen postaukseen kommentin ja se on hävinny johonkin avaruuteen. Pöh. Aivan ihana peitto! Miusta on joteski kiva ajatella, miten se pieni sikiö on siellä masussa kellottellu samalla, kun sie olet ahkeroinu tuota peittoa.
    Siisti perspuoli. Ja varovaisuutta kellarin rappusissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin on kiva ollut tehdä tuota kun sikiö potkii ja muljuu menemään masussa :) Ja kiitos perspuolikehuista, itekin olen kyllä aika ylpeä siitä :)

      Poista
  5. haha, juoksuttaa raskaanaolevaa :D tosi hauskaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pelkään kellarimörköä, siinä on keskenmenoriski jos pelästyn siellä käytävällä jotain narahdusta :D

      Poista
  6. Mieki aina mietin, että miks pitäis kirjoneule näyttää nurjalta puolelta, ei se miusta niin kiintoisaa ole. Mutta todettakoon, että ihanasieväsuloinen ja herkkä peitto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, onneksi voin ylpeänä esittää myös kääntöpuolta tyyppien niin halutessaan koska ei siellä ole mitään hävettävää :D Ja kiitos :)

      Poista
  7. Mua kiinnosti tää just siksi että saisin vähän esimerkkiä siihen että siitä VOI myös saada siistin. :D Mä en tajua oikein sitä langankiertoa, pitäisi opetella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tein tässä tosiaan langankierron 2-3 silmukan välein eli tosi usein jotta siitä taustapuolesta tulisi mahdollisimman tiivis. Toisaalta, esim Mörkö-lapasiin tein ihan yhtä tiheään niitä ettei sormet menisi niihin väleihin :D Pipoihin teen kierron vähän väljemmin, noin 4 silmukan välein.

      Poista
    2. Tai siis, langankiertohan on ihan oma terminsä. Miksikähän tota kutsutaan, langan kuljetus? Tms :O Mut anyway, kaikki varmaan tietää mistä tässä puhutaan :D

      Poista
    3. Vai sanotaankohan tuotakin sittenkin langankierroksi myös? :D

      Poista
  8. Ei voi muuta kuin olla kateellinen tuosta takapuolesta. Vau. Aivan mahtava peitto muutenkin, tekisi mieli alkaa tekemään itsekin, mutta en tuon takapuolen takia oikein viitsi.. Mulla menee ne langat aina ihan hassusti vaikka kuinka yritän nätisti laittaa. Tartteis vissiin vielä vähän enemmän harjoitella.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta voihan siihen ommella kankaan kääntöpuolelle jos siltä tuntuu :)

      Poista
    2. Nojoo.. Oishan sekin vaihtoehto.. =) Pitänee harkita, ei nyt vielä ole pukannut noita lapsiakaan kelle tuota voisi tehdä. Eli onhan tässä aikaa harjoitella! =)

      Poista
  9. Hieno on!

    Pohdin tuossa aiemmin että mahtoiko olla intarsianeuleena tehty mutta jäi sitten kysymättä.

    Ja eikö Norsis tiedä että kakkonen on ykkönen, kirjoneuleissakin x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä joskus yritin googlettaa että mikä on intarsianeule, en tajunnut, joten olen järkeillyt etten minä varmaan sitten sellaista ole tehnyt :D Kyllä tuon peiton etupuoli silti on se edustavampi ;)

      Poista
    2. Intarsianeule:
      http://www.kaspaikka.fi/neulonta/neulokset/intarsianeulos.html

      Poista
    3. Okeiiiii.... mä taidan pysytellä normikirjoneuleessa :D

      Poista
  10. Varsin edustuskelpoinen takapuoli!

    VastaaPoista
  11. Siisti ja komia pers'puolelta. Kiitos, kun vaivauduit.
    Kyllä monia ihmisiä himottaa kurkata sinne sisään ja taakse, koskea taideteoksiin ja nähdä kasvot ilman meikkiä. Ja mun veli leikkasi kumisen hepan pään irti nähdäkseen, mitä sen sisällä on. Ei mitään ollu, tulipahan tsekattua.

    Tiuhti

    VastaaPoista
  12. Ihana peitto! Mistä tuo ohje on? Haluaisin tehdä tuollaisen... En varmaan jaksaisi tuollaista kokonaan tehdä mutta muutaman kuvan kyllä. :)

    VastaaPoista
  13. Luulen, että kyseessä on hevimusiikin takaperin kuuntelun kaltainen ilmiö. Sieltä haluttiin löytää saatanallisia merkkejä!

    Hiano peitto!

    VastaaPoista
  14. Onpa siistiä! Ja tuo kääntöpeitto oli hulvaton ajatus :D

    VastaaPoista