Sivut

maanantai 19. joulukuuta 2011

Etukäteisjoulu :)

Hihii, kyselin aiemmin bloggaajakollega Ikomilta josko hän tahtoisi vaihtaa kanssani Magic Yarn Ball -lahjan kun ne on niin kivoja tehdä ja saada. Hän oli heti messissä ja niinpä kutsuin hänet kylään (koska postitse lähettäminen olisi aivan sairaalloisen kallista) ja tänään täällä kaakaottelimme (vai miten se kirjoitettaisiin vastaavasti kuin kahvittelu) ja söimme karrelle polttamaani kääretorttua.

Olimme sopineet että ei tarvi olla luksuslankaa mutta Cascade Yarns on mulle melkolailla luksusta todellakin! Ja värisävy joku oikeasti maailman parhain!!! Ei tietenkään tosin välity kuvissa jotka vedin överifiltterin läpi koska niissä oli värit muutenkin huonosti. Joten KIITOS Ikomi, kiitos! Ihanaa :) Teen näistä varmasti pitsisukat, sain sellaisen vision :D



Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin keriä tuollaista auki ja huudahtaa innostuneesti ooh aina kun jotain paljastuu :) Aivan huippuja juttuja, suurkiitos!!! :) Nuo napit ovat aivan loistavat! Koskaan ei ole liikaa, eikä oikeastaan edes tarpeeksi, kivan värisiä nelireikäisiä nappeja. Ja nuo karkit! Vähän teki tiukkaa etten syönyt jo ennen kuin otan kuvan! Muistikirjasta erityismaininta, aivan loistava! Huulirasva tulee todellakin tarpeeseen (vaikuttaakohan raskaushormonit siihenkin että huuleni ovat rutikuivat vaikka normaalisti eivät) ja muutkin asiat parhautta! :)



Nämä söin jo mut rasia pitää varmaan käyttää askartelumateriaaliksi kun on niin cool :)



Minä kääräisin Ikomille tällaisen ja itse asiassa en itsekään ihan pysynyt siinä "ei sitten luksuslankaa" koska ostin jotain käsinvärjättyä merinovillaa tai mitä olikaan jotain fiiniä. Mutta kun oli niin hienon värinen olematta kuitenkaan ruma pätkävärjätty.


13 kommenttia:

  1. Ihanan väristä toi eka lanka! Uskallanko edes kysyä, että paljonko tuo maksaa? Löysin kerran Kuopiosta täydellisen väristä lankaa, 10 euroa / 100 grammaa. Ei tullu kauppoja.

    VastaaPoista
  2. Heei, mistä ostat aina lankoja? Ja vielä enemmän: mistä saa jotain kaikkia hauskoja kutomispuikkoja? (sitten kun teen mitäolenkutonut-postauksen joulun jälkeen niin tulen linkittämään sen sulle koska olen muutenkin hehkuttanut kutomisinnostuksen tartuttamisesta ja olen saanut aikaan jo VAIKKA MITÄ ja joo)

    VastaaPoista
  3. Tällasesta en ollu kuullukkaan! Loistavaa. Hienoja juttuja paljastui kyllä.

    VastaaPoista
  4. Jee! Ihanaa kuulla että tykkäsit noin paljon. Mä nimittäin tosiaan stressasin tota sisältöä ja lankaa aika paljon, kun halusin että se on oikeesti kiva. Cascadea ajattelin jo alunperinkin, koska se on vähän luksus muttei liikaa ;) Ja ainakin mulle sellainen josta en ollut ennen neulonut (nyt neuloin ekan jutun ja sitä on aivan ihanaa neuloa!) Ja kun näin ton värin niin se oli sillä selvä, mä vaan tiesin että se on sun väri :D

    Omaani en oo vielä avannut, mutta tuo lanka on kyllä aivan ihanaa. Ja mun väristä todellakin. Odotan innolla iltaa että pääsen avaamaan.

    Kiitos, oli mahtavaa käydä kylässä. Sitä paitsi se kääretorttu oli tosi hyvää!

    Ps. AnneVee, sininen lanka on ostettu Villavyyhdistä. Niiden kotisivuilta (http://villavyyhti.fi/) löytyy myös hintoja.

    VastaaPoista
  5. AnneVee: Inari jo vastailikin :) Jotkut langat on kyllä ihan törkeen kalliita mutta useimmista pystyy hinnasta huolimatta kyllä just jotkut sukat tekeen, villapaitaa ehkä ei ;D

    Emmesyys: Mä ostan yleensä Lankamaailmasta (Oulunkylässä) tai sitten jos käyn kotopuolessa niin Lankatalo Tapion kaupasta. Menitasta voisin ostaa myös mutta se on jotenkin liian kaukana että jaksaisin vaivautua sinne ;D Oulunkylään kun pääsee kätsästi junalla. Kivoimmat puikot olen ostanut Tallinnasta. En tiedä miksi Suomessa niitä on niin nihkeästi tarjolla mutta kyllä jotain aina jostain löytyy, noista lankakaupoista. Ooh, ja ihanaa kuulla että oot saanut jo vaikka mitä aikaan. Ylipäätään ihanaa että olen saanut tartutettua innostuksen :)

    Maya: Mä näitä viime vuonna tein enemmänkin ulkomaille mut sain aina paskaa takaisin, nyt pelasin varman päälle kun tiesin että Ikomilta saisin kivan xD

    Inari: Joo, tykkäsin todella! Oi oi, tuo pöllökin on niin ihana ja tuo koru ja kaikki, äääää!!!! :D Mä en ole ikinä neulonut Cascadesta mutta se tuntuu tosi ihanalta käteen eikä ole sellaista löysäkierteisen oloista. Joo se kääretorttu oli kyllä hyvää kun oli ottanut sen palaneen kuoren pois 8D

    VastaaPoista
  6. Kiitos Inari! Aika hintavaa onkin näköjään tuo mun lemppari eli jään odottelemaan, että Seitsemään veljekseen tulee kivempia värejä, ennen kuin teen nutun!

    VastaaPoista
  7. Toi on kyl edelleen tosi hauska idea, mutta swap-botissa ei viitsi vaihdella keriä postimaksujen takia. :S

    VastaaPoista
  8. Velma: Joo ne postikulut on kyllä sellaista luokkaa että näin asuntovelallisena ei pysty noita enää lähetteleen :D

    VastaaPoista
  9. Kun näin nämä tuli heti mieleen, että voisit tykätä näistä joistakin:

    http://www.streetartutopia.com/?p=5982

    VastaaPoista
  10. Kiva idea!! Laitoin omaan blogiini juuri vaihtoilmoituksen, eli jos joku haluaa "palloilla" kanssani, niin äkkiä ilmoittautumaan. :)

    VastaaPoista
  11. Reeta Karoliina: Oi oi oi!!! :)

    Liiolii: Juu, nää on mahtavia :) Sääli vaan että postittaminen maksaa niin järkyttävän paljon.

    VastaaPoista
  12. Iiih! Tuo on niin mahtava idea, että pakataan pieniä lahjoja lankakeriin :D Pienet lahjat ovat kaikkein kivoimpia, eiks niin? ^_^

    VastaaPoista