Sivut

torstai 19. toukokuuta 2011

Norsiksella on hienommat amppelit kuin naapureilla

Näin tämän tapaisen viritelmän Underbara Idéer -lehdessä ja pitihän sitä sitten saada itellekin. Tuli hetikin viihtyisämpi parvekenurkkaus. Jep, nurkkaus. Parvekkeella riittää lääniä. Mutta en ole mikään parvekesisustaja joten parempi keskittyä yhteen nurkkaan. Siellä on hyvä säilyttää myös sitä lumilapiota, liian nättiähän se olisi jos ne romut olisivat siellä toisessa nurkassa.



Kurkistus


Tohon sai kivasti kaikenlaisia kankaanjäämiä silputtua, matonkuteita ja muutama silkkinauhakin tuomaan vähän glamouria 8)

Ja mua ei haittaisi yhtään jos tuo toimisi myös linnunpelättimenä sillä vaikka rakastan sitä miten paljon täällä on pikkulintuja, on kuitenkin sanomattakin selvää etten tykkää siitä että parveke on täynnä linnunpaskaa!

13 kommenttia:

  1. Vai himmeli? No tykkään kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Mä oon törmänny ton tyyliseen viritykseen joskus työjuttujen kautta..oisko se ollu joku tunnesuihku tai vastaava :) Kiva idea näinkin, varsinkin, jos se pitää ne ah niin ihanat ja rakastettavat lintuset pois parvekkeelta :)

    VastaaPoista
  3. ElmiHelmi: Tunnesuihku! Vau :D Mut toi on ihana kun se heiluu niin kivasti tuulessa, sitä on kiva katsella :) Ja jos istuu lähellä, se lerpattaa naamaan mikä on myös kivaa. Ja bonusta tosiaan jos linnunpaskat vähenis. Mut se ei ollut varsinainen tarkoitus, tuli vasta jälkikäteen mieleen :D

    VastaaPoista
  4. Toimiikohan linnunpelättinä? Mun pihapiirissä asustaa harakkaperhe, joka istuskelee/nokkii amppelikukkaset pilalle ja yrittää tehdä pesää meidän rivaripihan ainoaan puuhun...

    VastaaPoista
  5. Siisti! Ripusta siihen tiukuja niin siitä tulee tuulikello.=D

    VastaaPoista
  6. Hanna: Oon maalta kotoisin ja siis hyvin varma että mikään "linnunpelätti" ei oikeasti toimi :D

    Melinda: Siitä vois jo naapurit älähtää :D

    VastaaPoista
  7. Nimenomaan! Tämän huomasin jo viime kesänä, kun yritin harakoita peloitella pois pihalta jo silloin. Jos teen tollasen, niin harakat varmaan tulee istuskelemaan siihen!

    VastaaPoista
  8. Hanna: Joku harakka viel tekee pesän siihen :D

    VastaaPoista
  9. Tässäpä se mitä etsin! Mulla on lampunvarjostimien tuunailut meneillään,osan tein koreista osan pitsiliinoista ja yhteen kaipasin SITÄ JOTAKIN, se on tässä,kiitosta vaan:D

    VastaaPoista