Sivut

torstai 5. elokuuta 2010

Matskuja

Kaikkihan haalii kirppareilta pitsiliinoja ajatuksena että koristelee niillä vaatteita tai kuten minä, käyttäisi sabluunana. No en ole käyttänyt! Viimein kyllä keksin mitä varten niitä on nyt haalittava lisää! Näin jossain (en vaan enää muista että missä) kuvan, missä oli yhdistelty pyöreitä pitsiliinoja toisiinsa ja tehty niistä verhot. MINÄ TAHDON SELLAISEN VERHON! Niinpä tyhjensin lähialueen kirpparit ja kierrätyskeskuksen niistä mutta köyhäksi jäi saalis. Etsintä jatkukoot. Osassa on tahroja jotka ei varmasti ikinä lähde mutta voihan ne värjätä jos liiaksi rupeaa ärsyttään.



Sitten nämä! Mieheni käyttää mustia Converseja. Eikä mieheni ole sellainen joka kulkisi rikkinäisissä tennareissa kuten minä. Joten näitä kertyy koska en anna heittää pois sillä itselläni on samankokoinen jalka ja voin käyttää niitä vielä. Mutta en ehdi millään samaa tahtia! :D Eikä ne oikein sovi senkään puolesta minulle kun astun juuri eri suuntaan vinoon kuin mihin nuo ovat pohjistaan kuluneet. Mutta otetaan parhaat palat kuitenkin talteen (note to self: älä laitta samaan aikaan pyykkikoneeseen mitään muuta sillä noista irtoaa lankoja jotka takertuvat muihin vaatteisiin), jotainhan näistä voisi tehdä. MUTTA MITÄ?







Olen kyllä aiemminkin harrastanut Converseompeluita (kuten tämä, tämä, tämä, ja tämä), mutta näitä on nyt niin paljon että voisi kehitellä jotain uutta.

---------

PEEÄS: Monnin tilanneet jotka ette ole vielä ilmoittaneet osoitettanne mulle niin tehkää nyt: terhipel@gmail.com niin saan ne loputkin postiin.

23 kommenttia:

  1. Kaverilla oli tollaisia pitsiliinoja tärkätty ja ripustettu ikkunaan, ne oli tosi nättejä! Saisko noista converseista jonkinlaisen rannekorun? Laittais mustat nauhat ristiin rei'istä ja ompelis kiinni alalaidasta kaks palaa?

    VastaaPoista
  2. AnneVee: Oi, varmasti ihania! :) Mietin että pitäisiköhän se verhokin tärkätä että pysyisi kuosissaan. Pitää katsella sitten kun verho on kasassa. Keittiöön ajattelin jotain kappaverhotyylistä. Noi on aika isoja (kokoa 8) joten ei ehkä rannekorua :/

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen vuosien kuluessa haalinut pitsiliinoja. :) Nyt niitä on jo paperipussillinen eli ehkä saisin jo himoitsemani parisängyn päiväpeiton niistä kasaan. Aluksi ajattelin valkoista ja olenkin pikkuhiljaa valkaissut noita kloritella, mutta osa jäänyt häiritsevästi hieman kellertäviksi. Pitää varmaan värjätä kaikki haalean hopeanharmaiksi..

    VastaaPoista
  4. Noista consuistahan saisi farkkurotsin taakse päheät siivet, tuota vikaa kuvaa mukaillen :)

    Ja ihana pitsiverhoidis! Mäkin lupaan olla skarppina kirppiksillä! ( ja oikeasti, joku päivä lähdetään nuohoamaan maakuntien kirppiksiä :D )

    VastaaPoista
  5. Verhosta tulee varmasti upea!!Sä oot kyllä niin nokkela aina :) Sun consu-laukut oli upeita :) Etköhän sä noistakin jotain mainiota keksi... joku vaatejuttu...hame tms....

    VastaaPoista
  6. Eikö tollaseen verhoon tarvita ihan sikana noita palasia.:o Siis jos meinaa tehdä ihan kunnon verhot.:D Kannattaa muuten kysästä jos äitillä on jotain vanhoja jemmas.;)

    VastaaPoista
  7. Kiukkupussi: Oi, päiväpeitto! Siitä tulee varmasti upea!

    Salka: Mullekin tuli siitä mieleen että takin selkämykseen mutta en tiedä, ei oisi ihan mun tyylinen kuitenkaan. Tosin saanko noista mitään omatyylistäni aikaiseksi? Tuskin. Ehkä päällystän niillä tän työtuolini kun tämä tarvitsisi uuden verhoilun XD

    Hepa-Neiti: Mietin hamettakin mutta sekään ei olisi niin mun tyylinen ja noi on kuitenkin tosi jäykkiä. Äh, tää on kauheeta :D

    Faline: Ajattelin keittiön ikkunaan kappaverhoa niin ei siihen loppupeleissä paljoa mene, noistakin on osa niin isoja. En mä kehtaa äitiltä pyytää, kun ei sillä varmaan ole mitään pilipaliliinoja vaan jotain perintötunnearvojuttuja. Itse tosin virkkasin yläasteella tuollaisen, missähän se on 8D

    VastaaPoista
  8. Oletko tarkastanut Huuto.nettiä noiden pitsiliinojen osalta? :)

    Jos et muuta keksi, niin tee (no mulle totta kai!) paita johon on kiinnitetty yksi tuollainen Converse! Voisi olla ihan siisti :)

    VastaaPoista
  9. ....tai kaksi kenkää limittäin ja esim. mustalle paidalle! Vai onkohan nuo liian "repaleisia" siihen tarkoitukseen? Enpä tiedä.

    Entä pullosuojus? Yritän olla kekseliäs, mutta ehkä sä löydät ne paremmat ideat!

    VastaaPoista
  10. J: Mä en jotenkaan ole lämmennyt huuto.netille. Kyllä noita kirppareilta löytää varmasti :)

    Nuo on tuossa tietenkin repaleisen näköisiä mutta kun repaleet leikkaa pois ja huolittelee reunat saumurilla niin ihan siistejä niistä tulee :) Kait sitä voisi yhden tai kaksi paitaankin ommella :)

    VastaaPoista
  11. Valokuvakirjasi on todella hyvä idea, otathan sen mukaasi, kun tulet tännepäin. Olisi kiva katsella sitä. Mulla on muutama liina, annan ne ilomielin. Ne ovat nykyään kukkapylväsliinoina, joten ikkunaverhoon pääsy on niille arvonylennystä!
    t:Valoletkun käyttäjä

    VastaaPoista
  12. Pitsiliinat on niin ihanaa materiaalia! Tunkisin niitä kaikkeen jos vaan ois mahollista, ja melkei ainahan se onkii :D

    Mie oon kans nähny jossain kuvan ihanasta pikkuliinoista tehdystä verhosta ja ajattelinkin ideaa toteuttaa leikkimökin verhoissa...

    Olen myös parissakin kirjassa nähnyt pikkuliinoista tehdyn ison pöytäliinan, ei huono idea sekää.

    VastaaPoista
  13. Valoletkun käyttäjä: Mutta mitä sitten kukkapylväissä on jos ei niitä liinoja? Mutta tottakai otan ne vastaan jos vain maltat luopua. Mulla on niin mahtava visio siitä että niistä verhoista tulee UPEAT! Ja juu, otan valokuvakirjan mukaan :)

    Anni: Pöytäliina olisi todella mahtava myös mutta meillä ei oikein harrasteta pöytäliinoja ja ikkunassa ne olisivat näytillä aina eivätkä likaannu. Oi, leikkimökkiin niistä saa upeat verhot myös! On ne vaan niin ihania nuo pitsiliinat! :)

    VastaaPoista
  14. Oi vitsi että olen kateellinen noista converse-jutuista! En tosin tiedä mitä niistä tekisin, mutta jotain upeeta noista varmasti saa aikaan. Ehkä kantsii jättää vielä idea hautumaan :)

    VastaaPoista
  15. Voi mitä aarteita! Mä olen Inkan tavoin kade. Yks tuommoinen sujahtais niin mahtavaksi koristeeksi laukkuun tahi takkiin.. oih.. Jos sulle jää joskus joku ylimääräinen nurkkiin niin tänne voi myydä... ;).

    Ai niin, etenkin tuo sun tekemä conversekahvainen väsky oli ihan mahtava!

    VastaaPoista
  16. Inka: Mä aattelin että saatan tehdä niistä ison kassin missä on noi jossain muodostelmassa. Mut joo, kivaa matskuuhan noi on :) Coolia :D

    Romulus: Näitä tulee kyllä tasaisin väliajoin lisää :D Lupaan ja vannon että yhtäkään en roskiin heitä. Toi conversekahvajuttu oli ideana kivempi kuin käytännössä. En siis ole sitä käsilaukkuna edelleenkään pitänyt.

    VastaaPoista
  17. Aivan ihania liinoja. Noista saa kyllä tosi nätin verhon. Minäkin olen jossain nähnyt mallia sellaisesta ja kivalta näytti. Minä olen jonkun pikkuliinan käyttänyt neulegraffiteissani. Oispa pitänyt säästää ja antaa sulle!

    Bluesea

    VastaaPoista
  18. Pitsiliinat on ihania, oon kans keräillyt kirppareilta välillä tollasia pyöreitä, mutta edelleen ne oottaa ompeluarkussa käyttöä.. Mulla ei riitä hermot verhoihin kyllä. Tyynynkoristeita niistä piti joskus tehdä. Mutta kuten sanoin, saamaton :D

    p.s. Mahti se sun neulegraffitikirja :)

    VastaaPoista
  19. Noista Converse-paloista vois tehdä jonkun pyöreän tyynyn niin että laittaa ne sillain ku tokassa Converse-kuvassa.. Ja sitte laitaa nauhat niihin :)

    VastaaPoista
  20. Bluesea: Nooh, eiköhän niitä löydy :)

    Bubble: Tosi monet hamstraa niitä kuka mitäkin tarkoitusta varten :D Tyynynpäälliset olisi hienoja nekin :) Kirja on kyllä mahtis!

    Anonyymi: Totta! :) Ihan potentiaalinen vaihtoehto sekin!

    VastaaPoista
  21. Noista Converseista saa varmasti paljon aikaiseksi. :]
    Pari ideaa löytyisi esim. täältä ja täältä.

    VastaaPoista
  22. Rebeca: VOU!!! Kiitti linkeistä, aivan mielettömän mahtavia, ooh! Nyt kyllä tekisi mieli tosiaan repästä ja tehdä jotain tollasta vaikka ei niin mun tyylistä olisikaan :D

    VastaaPoista