Sivut

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

"Junalla joo. Tyttäreni Pirkko voi pahoin autossa"

Hihii, on ehkä ennenkin käynyt ilmi että fanitan Pekka Töpöhäntää aivan HILLITTÖMÄSTI! En niinkään niitä kirjoja, mutta sitä elokuvaa! Ensi viikolla pitkäaikainen haaveeni toteutuu ja lähden käymään Uppsalassa. Sitä varten pitää tietenkin varustautua neulegraffitein. Nyt oisi Monnia ja Pilli/Pullaa. Ehkä lisää tulossa. Vielä en tiedä että teenkö noihin jonkun taustan vai sidonko pelkkiä päitä tolppien ympärille.


"Sinulla oli Uppsalan pisin. Nyt se on paksuinkin"




"Monni kaunein kolli on, Monnin voima verraton"



Mulla ei ole yhtään mustaa lankaa! Pitää ehkä käydä ostamassa niin saan tehtyä itse Pekankin. Vaikka Monni on kyllä kivempi :D

---

Löysin mustaa puuvillalankaa ja se sai nyt kelvata kun inspiraatio on niin suuri ettei malta nukkuun mennä. Nyt on sitten itse Töpöhäntäkin! Siitä ei tullut niin hieno kuin Monnista ja Pilli/Pullasta mutta saa nyt luvan kelvata.


"Kun Pekka on saanut pullat uuniin, tulenkin minä! Takakautta!"



Nää kuvat on nyt taas vähän mitä on mutta kuvataan sitten paikan päällä paremmin ja kirkkaammin!

37 kommenttia:

  1. Voi, ihan huippusuloisia Upsalan kaunistajia!

    Bluesea

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtiksia ja toivon että ovat vielä paikoillaan kun seuraavan kerran käyn. Olin viime vuonna siellä Pekka Töpöhäntä -talossakin. Ihmeteltiin kavereiden kanssa kun sisäänpääsy olikin halvempi kun lipunmyyjälle selvisi että meillä ei ole lapsia. Ei siellä tosiaan mitään lapsettomalle ollut. Mutta yksi meistä osallistui Töpöhäntä-tietokilpailuun. Ja muistettiin vaan miten outoa niin tasa-arvoisessa ja poliittisesti korrektissa Ruotsissa oli, että Monni-asuun oli pukeutunut tummaihoinen poika ja Maija Maitoparta oli oikein blondi ruotsalaismisu.

    VastaaPoista
  3. Bluesea: Kiitos :)

    Herttainen: Pitää tosiaan käydä siellä talossa vaikka olen moneltakin taholta kuullut ettei siellä oikein mitään ole. Upsalassa järkätään Pekka Töpöhäntä -kävelykierroksia joissa katsellaan mm kellariluukkuja :D Uuh, siellä on Monni! :9~

    VastaaPoista
  4. Eikä, nuo on niin ihania, etten mä kestä :D Mäkin haluun :)!

    VastaaPoista
  5. Ihania! Ite en ikinä osaisi virkata mitään noin hyvin. Näyttää niin oikeilta!

    VastaaPoista
  6. Salka ja Faline: Noi kyllä onnistui paljon paremmin kuin etukäteen ajattelin :D

    VastaaPoista
  7. Niin ja hei siinä sen jonkun joen/kanavan whatever varressa on sitten todella ihana jäätelökahvila kun kävelee juna-asemalta keskustaan päin. Sieltä sai taivaallisia luomusorbetteja ja vaikka mitä muutakin ihanaa eikä pallot ollut kuin euron luokkaa. Suosittelen!

    VastaaPoista
  8. Petra: Kiitos :)

    Herttainen: Ooh, täytyykin laittaa korvan taa :)

    VastaaPoista
  9. Heh, söpöjä:) Se on muuten hauskaa miten paljon tuollaisia kaksimielisesti käsiteltynä hyvinkin hämmentäviä juttuja löytyy lastenkirjoista. Pekka Töpöhännän lisäksi Muumit (siis ne ihan aidot kirjat) ovat kunnostautuneet tässä. Erityisesti rakastan Nuuskamuikkusen kommenttia kun häneltä kysytään, ovatko kaikki orpolapset, jotka hän pelasti orpokodista, hänen omiaan (tais olla Vaarallinen Juhannus-kirja): "Ei sentään! Silloin minua hieman kainostuttaisi."

    VastaaPoista
  10. Näitä kissoja voisi tulla asentamaan myös vaikka minun jääkaapin oveen :)

    VastaaPoista
  11. Ei hemmetti noi on hienoja! Tee mulle tommonen maksua vastaan niin laitan sen jonkun villatakin hihaan :D Mä osaan sen ekan Pekka Töpöhäntä -elokuvan repliikit melkein ulkoa. Ja mun sisko ja veli osaa kans.

    "-Ääh, kurja ohjelma.
    -Katso kuuta. Minun tekisi mieleni mennä puutarhaan.
    -Noo, mikäpä siinä, eukkoseni."

    VastaaPoista
  12. Oiiii! Mäkin voisin haluta maksua vastaan tommosen monnin. Oon suuri fani myös, ja kummatkin leffat löytyy hyllyssä dvd:nä :))

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana Monni, poskiparta ja kaikki. Edellisen postauksen toripoliisin ja sinun jälleennäkeminen on kyllä mahtava kuva, mun on pitänyt käydä katsomassa sitä useamman kerran. Jaksaa huvittaa!
    helena

    VastaaPoista
  14. Aaa, tuli tosi paljon mieleen kun kattelin pienenä Pekka Töpöhäntää videoilta, ihan parhaita! Tulipa hyvä mieli nyt.. :D Kiitos. Ja ihania neulegraffiteita taas!

    VastaaPoista
  15. Mä en ole kauhean iso fani muuten, mutta noi virkkaukset on tosi kivoja. Nyt iski inspiraatio!

    VastaaPoista
  16. Ahhahhaa, ihan loistavia lainauksia!

    VastaaPoista
  17. Oho, just tällä viikolla mietin, että mistähän saisin ostettua ton Pekka Töpöhäntä-dvd:n. Tiedätkåo missä sitä olis myynnissä? Se on niiiiiin ihana!!!

    VastaaPoista
  18. Mää en kestä!!! Mää haluun olla yhtä taitava ja nerokas kun sää!! Aivan ihania1!

    VastaaPoista
  19. Wow, You've got skillz!!!

    VastaaPoista
  20. Ei herranjestas kun söpöjä ja aivan näköisiä! Mulla oli penskana kaikki pekka töpöhännät nauhalla ja kattelin niitä aika usein. Mutta miten ihmeessä raaskit luopua noista, aivan ihania:)

    VastaaPoista
  21. Rrrrakastan blogiasi. Tästä tulee vaan niin hyvälle mielelle.

    VastaaPoista
  22. Tui: Kiitos :)

    Anonyymi: Joo, Muumeissa on kans :D Siinä tv-sarjassakin.

    Sanna: "Minulla on sentään Uppsalan mittavin". Hienoa jos sait tehtyä toppeja :) Kävin just katsomassa ne, ihania! Mä taas en osaa oikein tehdä mitään hillittyä :P

    Jokke: Mäkin ajattelin että niistä saisi kivoja magneetteja mutta oma jääkaappini on niin täynnä, samoin pakastimen ovi ja liesituuletin ja ja ja...

    Peps: Pitäskö sitä tehdä sitten :D Joo, siis se eka Töpöhäntä-leffa! Osaan ne sanat ulkoa!!! Katson sen edelleen monta kertaa vuodessa, se vaan on niin helskatin mainio! "Iltaa, kaunis Maija. Näethän kuinka kaunis on kuutamon hohde ja..."

    Laura: Apua, täytyy ehkä ruveta Monni-tehtailijaksi :D Aloin just itsekin haaveileen lapasista joissa oisi Monnit :D

    Anonyymi: Kiitos :) Mulla on tullut tavaksi ottaa aina jotain yhteiskuvia Toripolliisin kanssa kun käyn Oulussa :D

    Emme-Syys Puidenmukaan: Pekka Töpöhäntä on vaan niin paras! :D Harmi että Youtubessa on niin vähän mitään aiheeseen liittyen, pitää aina katsoa koko leffa kun haluaa fiilistellä. Eipä sillä, se on niin hyvä eikä siihen kyllästy ikinä.

    Velma: Kiva jos inspiroiduit :) Ja kiitos!

    Emma: Koko leffa on täynnä toinen toistaan loistavampia lausahduksia!

    Putkitomaatti: Thänks! :)

    ADaze: Yllättävän näköisiä niistä tosiaan tuli, en kuvitellut alunperin että tulisi noin hyviä.

    Reeta Karoliina: Omani olen ostanut alunperin Anttilasta, Citymarketissakin olen nähnyt. Näyttäisi olevan myös cdon.comissa, hinta 6,95 e!

    Hepa-Neiti: Kiitos :')

    Peter: Thanks!

    Aini: Kyllä mä raaskin koska en mä niillä itse mitään tekisi, joka paikka tursuaa krääsää muutenkin :D

    Nna: Ihana kuulla, kiitos :')

    VastaaPoista
  23. Eikä, nää on ihania!!! Tuo Monni.. awww.. tee mulle Monni?

    VastaaPoista
  24. Romulus: Ehkä mun täytyy tehdä muutama ylimääräinen Monni :D Kunhan ehdin.

    Sisko: Kiitos :)

    VastaaPoista
  25. Joo tee tee! Paljon sä haluisit et maksan? Mä en osaa päättää haluisinko Pillin/Pullan vai Monnin vai Pekan. Vaikeeta!

    Mä just tänään lauloin siskon kanssa duettona Gaudeamus Igituria sen kissakuoron versiona. Paras kohta siinä on ehottomasti se, kun se pullee lyhyt kissa laulaa soolona "oo-nam-nam".

    VastaaPoista
  26. Oooh, jos ryhdyt Monni-tehtailemaan niin täälläkin on tilaaja! Ihania!

    Osa Monnin verrattomasta voimasta taitaa piillä Pekka Autiovuoren dubbauksessa. Hämmentää tosin kuulla radiosta Knallia ja Sateenvarjoa, kun Monni työskentelee Niiskuneidin kanssa Lontoossa. :D

    T. Kalle Kyykäärme Kankaanpäästä

    VastaaPoista
  27. Jee kiitti!!! ..ja jos hirmu inspis iskee ni voisin itseasiassa kotiuttaa vaikka kaksikin - kissasiskolle nimittäin yllärinä ;).
    Kerro sit ku olisi valmiina ja hinta kans ni vaihdetaan tilinumppaa ja osoitetta!

    Jeejee! Nyt onkin vaikea valita millasen nuttusen, hamosen tai takkisen teen mihin Monnin kiinnitän...

    VastaaPoista
  28. Peps: En mä niistä paljoa pyydä, olen niin vaatimaton :D Pitää nyt tosiaan katsoa miten ehdin virkkaileen. Haha, se kissakuoro on aivan paras!

    Kyyhylly: Ok, laitetaan muistiin :D Se dubbaus siinä on kyllä aivan mainio! Muissakin hahmoissa! Pari kertaa olen katsonut ruotsiksi ja kuulostaa jotenkin niin laimealta.

    Romulus: Jonkun aikaa varmasti menee ennen kuin on valmista mutta kyllä mä koitan saada ne tehtyä. Jos ei muuten niin ilman lippalakkia ;D

    VastaaPoista
  29. Njääh, kyllä Monnilla kuuluu lippis olla! Pitää ostaa lisää sinistä lankaa 8D

    VastaaPoista
  30. Ihan uskomattoman ihania. Onnellinen Uppsala!

    VastaaPoista
  31. Ihanaisia kisusia, todella näköisiä ja herttaisia :)

    VastaaPoista
  32. Liekki ry ja CherryKirsche: Kiitos :) Se, että tein nämä ja tosiaan vein ne Uppsalaan oli jotain ehkä parhainta mitä tein viime vuonna :D

    VastaaPoista