Sivut

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Pöllömmän mekon pyrstösulat

Edelliseen merkintään viitaten, pöllömekko sai pyrstösulkansa, nyt tämä mekko päällä ei tarvitse huolestua Facebookin "Leggings Are Not Pants, So Cover Your Ass." -ryhmästä.



Eli takapuolelle tuli yksi läpykkärivi lisää, etupuoli pysyy roiskeläppäpituisena. Ja kuten kuvasta saattaa päätellä, lisärivi taakse oli todellakin aiheellista :D :D :D Sori kun ovat vähän rypyssä, pyrstösulkamateriaali tuli kaivettua pyykkikorista.

7 kommenttia:

  1. Siis aivan ihana tuo pöllömekko ja hyvät lisäsulat, eikös pöllöillä oikeastikin jatku semmonen laahus sinne... No, en oo mikään biologi että oon voinut nähdä piirretyissä hutiinkin ;D

    Munkin on pakko saada pöllömekko! Ootko tuhonnut pyrstöön farkkuja yleisesti vai taskuja vain? Mietin vaan mitä mä rupeaisin tuhoamaan ja kadun vanhojen farkkujen poisheittämistä. Just tällasen takia en ikinä mitään heittäs pois kun heti kun heittää niin tulee hyvä käyttötarkotus vastaan.

    VastaaPoista
  2. Herttainen: Itsekään en niin pöllön biologiasta tiedä mutta oletettavasti sillä ainakin leikisti on laahus :D

    Ihan yleisesti tuhosin farkkuja, sattui vaan muutamat taskut tulemaan mukaan. Mä en koskaan heitä farkkuja pois kun aina tulee toisinaan sitten niitä mielitekoja tehdä farkkumateriaalista jotain :D

    VastaaPoista
  3. Blogistani löytyy sinulle jotain! :) Käyhän kurkkaamassa.

    VastaaPoista
  4. Voi että mikä ihana pöllömekko! Etenkin tämä farkkuhelma saa sydämen väpättämään ;)

    VastaaPoista
  5. Madam B.C.: Oi, kiitos :) :) :)

    Romulus: Arvatenkin ;) Kiitos!

    VastaaPoista