Sivut

tiistai 3. marraskuuta 2009

VOIHAN PALATOSSUT!!!

Osasin kyllä liittää oikeat sivut toisiinsa mutta perhana kun näistä tuli ihan liian pienet! 8D Voi voi sentään, olen niin maailman paras mittaileen ja järkeileen. Jatkossa ehkä pysyn malleissa, joissa työtä voi sovittaa tekovaiheessa jolloin ei tarvi järkeillä muuta kuin että tekee niin kauan että jalka on peitossa xD

Siis kyllähän nuo sai pingotettua jalkaan mutta ei tollasia ole ilo käyttää, palatossujen kuuluisi olla vähän löysemmät. Mitä nyt hieman. Onneksi osaan kuitenkin nauraa mokailuilleni, eihän tästä elämästä muuten mitään tulisi.

Ketutti niin vietävästi etten edes jaksanut laittaa mitään kivoja sukkia kuvausrekvisiitaksi.Onneksi joulu on tulossa ja mulla on paljon pienijalkaisia tuttuja, sääli että en periaatesyistä halua kenellekään antaa koska tein nämä itselleni ja lahja kuuluu tehdä siten, että jo tekovaiheessa ajattelee kyseistä henkilöä. Lisäksi tyypit nyt sitten tietää odottaa kun täällä menin näistä selostaan, että keheen arpa osuu.

14 kommenttia:

 1. Oi mitkä ihanuudet! :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, sääli vaan ettei mahdu jalkaan xO Tykkäisin näistä tosi paljon jos vaan oisin tajunnut tehdä isommat :D

  VastaaPoista
 3. Neulonta-"urani" alkuvaiheilla neuloin miehentapaiselle samalla ohjeella palatossut. Niihin ois tainnut mahtua elefantin koivet. :D

  VastaaPoista
 4. :D :D :D Sellasta se on :D Mäkin tein aiemmin aina liian isoja kaikesta (sekä ompelussa että neulonnassa), nykyään varon tekemästä hehtaarijuttuja ja sitten käy näin :P

  VastaaPoista
 5. Jei, ihanat tuli!

  Muistin just et se puhelinlaukkukisa oli ja meni, en reissussa muistanut sitä ollenkaan mainostaa. No, ainakin ehdin ite äänestää. Tiedätkö milloin tulokset tuleet?

  VastaaPoista
 6. En tiedä tuloksista, saattoi olla että ilmottavat vaan voittajalle. Koska nyt ei sieltä nettisivuiltakaan enää näy että miten se oli kun kisa on ohitse xO Olisi kiva kuitenkin tietää sijoitus :D

  VastaaPoista
 7. Voi harmi.:/ Jännä ettei ne jousta sen vertaa sillä omani joustaa vaikka mihin! Tosin eri langasta tehty, mutta silti.

  Kiva sanavahvistus: sessesse :D

  VastaaPoista
 8. Kyllähän ne joustaa mutta näyttää ja tuntuu just siltä, että eivät mahdu. Kantapää painaa ikävästi jne. Pitää vaan tehdä isommat, ei auta :D Tai siis, en kyl jaksa tehdä toisia ainakaan tähän hätään, olkoot.

  VastaaPoista
 9. No niinpä, melkein tarttis kyllä x'''D

  VastaaPoista
 10. Kuule, ompelet niihin vaan koristeeksi "lahjansaajan" väriset napit tai kirjot jonkun kuvion, niin johan on tulevaa omistajaa mietitty ;)

  Oikein hienot ja siistin näköset palatossut, harmi jos menee "hukkaan" joten laita ihmeessä pukinkontissa kiertoon vaan ;)

  (Laita pikkujoululahjaksi ;) nehän yleensä arvotaan jolloin ei voi edes tietää lahjan saajasta mitään!)

  VastaaPoista
 11. Norppis: Toimisi muuten mutku ehdin jo naamakirjassakin naureskeleen noille ja et miten en voi antaa niitä kellekään lahjaksikaan niin nyt viimeistään kaikki loukkaantuisi jos paketista löytyisi nuo :D Toki on myös internetin ulottumattomissa olevia potentiaalisia lahjansaajia.

  Mut toi pikkujoululahja oisi hyvä! Jos sellainen tilaisuus tulee vastaan! Muussa tapauksessa annan ne jollekin ihan vaan "muuten vaan" -lahjana.

  VastaaPoista
 12. Voi palatossukat :D!
  Kamala pähkäily tossa tossumallissa etukäteen et monta silmukkaa ja kerrosta jos tietyn mittaselle jalalle tahtoo tehdä. Tushka tulee ihan pelkästä ajatuksestakin.

  VastaaPoista
 13. Jep, hirvee pähkäily ja kun ei voi edes sovittaa ennen kuin on liian myöhäistä, aargh!

  VastaaPoista