Sivut

maanantai 20. heinäkuuta 2009

WTJ - vähiin käy ennen kuin loppuu

Näiden jälkeen enää 9 tehtävää jäljellä :C (+ erinäisiä keräilysivuja, jotka ehkä jääkin sitten kesken). Niin ja viimeisenä pitäisi lähettää kirja itselleen mutta mua vähän epäilyttää että miten postissa suhtaudutaan jos siellä siistien kirjeiden seassa on hemmetin paksu, repalainen ja pahalta haiseva tiiliskivikirja sellaisenaan :O Pitää nyt miettiä. En haluaisi aiheuttaa ongelmia postinjakeluun :P

Mutta tässä taas muutama. Nää on tosi kämäsiä jotenkin, mutta laitetaan nyt.Huomatkaa edellisessä merkinnässä oleva hieno golffaus!

2 kommenttia:

  1. Hywin se postitus onnistuu!
    Mää lähetin opukseni ulkomailta asti ja niin vaan se löys perille vaikka osoteki oli melkein kulunu matkalla pois ;) (tosin täytyy myöntää et kyl jänskätti että näänkö kirjaani enää koskaan :O )

    VastaaPoista
  2. Lähinnä mua huolestuttaa se kun kirjani on TODELLA huonossa kunnossa :D Toki sen teippaisin huolellisesti kiinni ennen lähetystä. Kyllä mä ehkä sen lähetän. Ei saa olla niin nössö että jättäisi lähettämättä 8D Mietin vielä että lähetänkö kotipaikkakunnalta vaiko jostain kauempaa.

    VastaaPoista