Sivut

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Salaperäiset virkkaajat

Tämän päivän Vartti-lehdessä oli juttua neulegraffiteista. Siihen oli haastateltu Knittapötkylöitä, Sinistä merta ja Knitseaa. Repesin ihan täysin kun näin Vantaan Vartin jutun. Siihen oli kuvattu MUN GRAFFITI :D Repeilin lisää kun tajusin, että tuo Vantaankosken asemahan on Sanomalan vieressä, missä totakin lehteä varmaan tehdään. Ei olla jaksettu sen vertaa nostaa persettä penkistä että oltais käyty kuvaamassa jonkun haastattelussa olleiden naisten työ. E-hei, sama kai se niille on, graffiti kuin graffiti. Harmittaa sen takia, että toi on niin tylsä ja ruma verrattuna niihin ihanuuksiin, mitä oisivat voineet käydä kuvaamassa. Lisäksi mua nyppii se, että jutussa mainitaan että heillä on blogit, mutta blogien osoitteita ei ole laitettu ylös. Oikein lällistälää lukijoille, että siinä ois kiva blogi, mutta etsikääpä itse että missä!Helsingin Vartissa oli osotteita sitten senkin edestä, nimittäin minunkin! Kiva ylläri aamutuimaan. Ei ollut kauhean mieleinen uutinen :/ Eri asia, jos olisin siitä tiennyt etukäteen!Ja nyt tietysti kaikki ajattelee, että siinä se nyt nillittää kun sitä vituttaa ettei päässyt haastatteluun mukaan. Mutta ihan oikeesti en välttämättä haluisi blogistani mitään juttua lehteen, jonka lukijakuntaan kuuluu kaikki mahdolliset tutut ja puolitutut ja työkaverit ja entiset opettajat jne. Mutta voihan olla, että jos haastatteluun pyydettäisiin, vastaisin hommaan ihan innosta piukeena. Ei voi tietää.

Yhden haastattattelun olen kyllä antanutkin Wreck This Journaliin liittyen ;) (infoan sitten kun on lisää infottavaa) Mutta en tunne ketään, joka asuisi sielläpäin missä kyseinen lehti julkaistaan joten good for me! :D :D :D

--------

Ja koska olen liian kiltti ja nössö ja liian hyväsydäminen, kärsin hirveitä tuskia siitä että moitin toimittajia. Työtänsähän ne vaan tekee, en mäkään aina täydestä sydämestäni jaksa perehtyä töissä joka asiaan. Anteeksi, ei ollut tarkoitus moittia. Hieno hommahan se on että neulegraffitit saavat näkyvyyttä. Ja juttu oli muilta osin hyvä, mitä nyt muutama seikka vähän häiritsi x)

4 kommenttia:

 1. Ei kerrota kellekkään, mutta mäkin olen vähän pettynyt tuohon. Tyyppi haastatteli mua puhelimessa puolisen tuntia (mun laskuun) ja kerroin sille ummet ja lammet, eikä mua pahemmin edes mainittu. Okey, ymmärrän, että tahdottiin tehdä pääkaupunkiseudun neulegraffiteista, mutta mitä se sitten kyseli niin kovin. Mainitsi muuten ton sun neulegraffitisi, niiden toimisto on tossa vieressä.
  Tosin on toi parempi kun se Koululaisen aikanaan tekemä, johon lainasivat mun luvalla kuvan, mutta eivät maininneet mua sanallakaan!

  Sitten, mä saatan olla osasyyllinen sun mainitsemiseen. Anteeksi! Mä kehuin sua kamalasti, tosin sanoin kyllä, että sä et ehkä halua julkisuutta ja silleen. Ja se vähän oli ettei laita sua kun sun blogissa on muutakin, eikä ole sua haastatellut, mutta laittoi sitten kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Juu, ei kerrota kellekään! Mä kans katoin, että sustapa ei oltu juuri mitään mainittu :O Mä tosiaan älysin vasta tänään kun näin sen kuvan, että se lehtimesta tosiaan on siinä vieressä.

  Ja hei, ei mitään anteeksipyytelyitä! :D Ihanaa että oot kehunut :) Ja oisin mä varmaan luvan antanut jos sellaista oltas kysytty. Se nyt tosiaan oli se ärsytys kun blogin osoite oli lehdessä ilman että mulle oltas infottu siitä. Tiedän ettei semmosiin lupia tarvita mutta mun mielestä voisi olla ehkä kohteliasta ottaa yhteyttä, mutta ihan sama :P Toisaalta ihan turha mun on siitä mutista yhtään mitään. Joka leikkiin ryhtyy, leikin kestäköön ja joka blogin perustaa niin kaikenlaisen julkisuuden sietäköön :D Ja tää nyt vaan on askartelublogi, ei mikään päiväkirjatyyppinen enkä pidä tätä sillai nolona että jos joku tuttu tänne eksyy niin tarttis hävetä.

  Onhan se aika imarreltavaa kuitenkin että oma blogi mainitaan Vartissa, mikä kuitenkin lehtenä on mun makuuni tuhannesti kivempi kuin esim Vantaan sanomat :D

  Arvelinkin että sen takia mua ei oltu otettu tohon kun mun blogissa on muutakin, nää graffitit ei tosiaan ole mikään pääteema täällä. Ja oon täällä omalla naamallani joten silläkin eroan noista muista pk-seuduttarista.

  VastaaPoista
 3. Mjoo, ei ne nykyään paljoa infoile jos blogin lehteen laittaa. Sinänsä pöljää kun suurimmalle osalle voisi kommenttia sinne blogiin laittaa. Mainitsisi edes siellä.

  Pakkohan sua oli hehkuttaa kun oot suosikkiblogejani. Äläkä tosiaan yhtään nolostele jos tuttu näkee, hyviä juttujahan sulla on. :)

  VastaaPoista
 4. Uskon että varmaan jokainen bloggaaja arvostaisi tietoa siitä, että onko osoite laitettu lehteen. Joka innostuvat tai sitten suuttuvat mutta varmaan haluisivat tietää!

  Ja juu, en mä tän blogin suhteen hirveemmin panikoi jos tuttuja löytää, en tätä mitenkään kaapissa kirjoittele tosin en kyllä tätä mainostakaan. Äiti ainakin lukee :D

  VastaaPoista