Sivut

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Lähiaikoina

Muutama magneetti (huom. yksi legomagneetti!) ja yksi neulegraffiti. Ärsyttää kun on sekä neuleet että hamamagneetit loppu :/ Pitäisi ehtiä tekeen lisää.

Mutta aloitetaan neuleesta. Joskus aiemmin sanoin, että haluisin tehdä jonkun kohtuullisen ison siten, että voisi bongata junan ikkunasta. No, nyt on ;) Toi on tosiaan aika iso, vaikkei kuvassa näytä siltä. Tein 8 mm puikoilla 7 veljeksellä, joten on semmonen verkkomainen, mikä sekään ei oikein välity kuvasta. Mutta sainpas junan samaan kuvaan kun tarpeeksi kauan odotin ;D (ja ehti tuleen hämärä, murrr) Ja missäkö tuo on? Ei tää kuulkaas mikään matkailublogi ole ;)


Sitten ne magneetit. Kannattaa klikata isommaksi, jos ei meinaa näkyä.
6 kommenttia:

 1. Hehee ton vikan kuvan kyltti on niin ihana! Hymyilen sille aina ohi mennessäni :) Seuraavalla kerralla bongaan sit ton laastarinkin siitä!

  VastaaPoista
 2. Millä ilveellä sait tuon magneetin tuonne sillan alle??

  Mun on pitäny kysyä, että ootko ajatellu, että olis kivempaa, jos magneetit säilyis tuolla vai vähä niinko bookcrossing-tyyliin päätyisivät jonkun jääkaapin oveen?;)

  VastaaPoista
 3. Ovelasti saatu tuo juna niin ettei näy edes kirjaintunnusta :D Hienoja :)

  VastaaPoista
 4. Mimosa: se on ihan paras tuo kyltti! Kun näin sen ekan kerran, mun oli pakko mennä tosta pieneläinten alikulkutunnelista eikä siitä ihmisten x) Toivottavasti laastari pysyy paikoillaan siihen asti että ehdit bongata :)

  AnneVee: Siinä oli semmosia kiviä, joiden päältä kurkotin. Eikä siinä kohtaa näyttäny juurikaan vettä edes olevan, jos oisin liukastunut. Olen ajatellut niin, että on ihan ok, jos joku ottaa mukaansa. Tai siis tosi ok x)

  Putkitomaatti: Se oli ihan täysi vahinko ettei kirjain näy xD Mut parempi niin :D :D :D

  VastaaPoista
 5. mun mielestä on ehkä maailman ihanin ajatus tarrata hamamagneetteja "luontoon" :-) oon täysin hullaantunut tästä!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla :) Pitäisikin tehdä lisää taas :)

  VastaaPoista