Sivut

keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Terveisiä Korsosta

Sinne jäi tämä "sokerihumala" asematunnelin portaikkoon.
Ajattelin neulegraffitien ohessa vääntää jokusen hamahelmisysteemin, joihin laitan magneetin ja lätkin niitä sitten ympäristöön. Ruotsissa tätäkin on joku tehnyt, mutta pikaliimalla, mitä halveksin koska mä en ainakaan halua sotkea millään, mikä ei irtoa ilman suuria ponnisteluja. Magneetin saa nopeasti lätkäistyä mitä eriskummallisimpiin paikkoihin. Katotaan mitä saan aikaiseksi :]

9 kommenttia:

 1. Juu, hauska idea kyllä!=D Pidän kans ajatuksesta, että työt saa vielä irrotettua, ilman että jälkeen jää sotkua...!

  VastaaPoista
 2. Ihana idea.:)

  Ja tuo sokerihumala on nätti vaikka harmaa lanka aluksi epäilyttikin.:D

  VastaaPoista
 3. Tiivi: Minustakin :)

  Täti Punainen: Jep, näistä ei luulis tulevan pinisemistä kun saa irti jopa ilman saksia toisinku neulegraffitit. Vaikka kyllä ne neuleet on silti ehdottomasti aivan parhaita!

  Pötkylöitä: Munkin mielestä se on jollain oudolla tapaa tosi nätti :D Vois tehdä toisenkin, mutta ehkä vaikka mustaan lankaan.

  VastaaPoista
 4. Hauska idea tuo magneettikin. Joku voi viedä kotiin koristeeksi (toiveajattelua?!). :)

  VastaaPoista
 5. Jep, niin voikin viedä :) Nyt kyllä meinas jo mennä hermo koko touhuun kun olen onnistunut silittään noista hamahelmipohjien nystyröistä osan litteäksi ja se hankaloitti huomattavasti hommaa xD Mutta muutama oisi nyt, saapi nähdä koska ehdin paneutua niiden sijoitteluun ympäriinsä :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on tosi kiva. Noi Hama-helmet on tosiaan mainioita neuleiden kanssa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Vähän oli kyllä villi kokeilu, mutta lopputulos yllättävn kiva :)

  VastaaPoista
 8. Siis mä pidän noista neulegraffiteista hirvittävästi, mutta luulen ettei mulla olis kärsivällisyyttä tehdä niitä... Noi "hamagraffitit" jos niin voi sanoa, ovat sellaisia että olen niitä joskus itsekin miettinyt mutta tää on oikeasti eka kerta kun näen että joku on tehnyt niitä. AIVAN IHANIA! :D Haluun tehdä kanssa! :D

  VastaaPoista