Sivut

maanantai 16. helmikuuta 2009

Seepra

Jessus, kun tein ison neulegraffitin viikonloppuna :D Siitä ei pitänyt tulla noin massiivinen, mutta jotenkin siitä vain tuli. Seepran löysin jostain 90-luvun käsityölehdestä äidin kätköistä. Se oli kyllä hauska sattuma, koska aloitin tosta siksak-hommasta ja sit mietin, että oispa makee joku seepra tohon. Etsin kuitenkin ihan vaan ylipäätään jotain kuviota, minkä siihen voisin tehdä ja löysinkin just sen seepran! Uskomatonta! Se kuva oli näyttävinään tosi pieneltä, mutta tosta tulikin todella massiivinen! Rupes jo melkein itseänikin harmittaan, että tostahan saisi hittovie jo villapaitaan hihan. Oma käteni mittasuhteen tuomiseksi oli kyllä huono valinta, koska mulla on oikeesti tosi iso käsi :D Semmonen kunnon työmiehen käsi. Ojia mun kuuluisi kaivaa, eikä labrassa pipetin kanssa nyhrätä. Tosin nykyisessä työnkuvassani saan myös heitellä 25 kilon painoisia jauhesäkkejä, se on mun käsille sopivaa :D

Saas nähdä, minne tämä päätyy ja koska. Pakkasilla on ikävä ommella noita, kun sormet jäätyy.Heh, onnistuin tiputtaan ties miten monta silmukkaa ja muitakin virheitä tuli, kun katselin neuloessani intensiivisesti Pollyannaa dvd:ltä äidin ja siskon kanssa x)

Tänään kävin ostamassa Sinellistä kutistemuovia, nyt voinkin alkaa tehtaileen c-kasettikorviksia ja muuta mukavaa :] Kunhan ehdin :D

6 kommenttia:

 1. Hihii, ihana pinkki seepra! Tiedätkö muuten mistä seepran sukupuolen tunnistaa? Miesseeproilla on mustia raitoja valkoisella pohjalla ja naisseeproilla valkoisia raitoja mustalla pohjalla :D Tällaista huumoria meidän safarioppaalla ;) Sitä en sit tiedä millä sukupuolella on sinisiä raitoja pinkillä pohjalla :)

  Tuolle saatkin etsiä vähän paksumman lyhtypylvään :)

  VastaaPoista
 2. Siistiä :D Tuo sini-pinkkinen on sit varmaan jonkinlainen androgyyni.

  Toisaalta on hyvä, että tuosta tuli iso, koska tähän mennessä kaikki graffitini ovat menneet vaan maksimissaan kaiteeseen, ei puhettakaan mistään lyhtypylväistä. Tuo voisi jo yltääkin! Koska on tosi leveäkin.

  VastaaPoista
 3. Heiiii, mun on ehkä ihan pakko ostaa sulta semmoset korvikset jos jossain vaiheessa teet!! Ja jos myyt? Kutistemuovi on mulle niin outo asia etten uskalla ite alkaa väkertään :)

  VastaaPoista
 4. Jos onnistun, niin voin toki myydä, mutta toistaiseksi näyttää heikolta. Puuväri ei tartu, vaikka sen pitäisi (kutistuksen jälkeen väriä jää sormiin) ja tussista tulee huonon värstä. Ärh. Mutta täytyy vielä sitkeästi yrittää :D Postaan aiheesta jossain vaiheessa, kunhan saan jotain onnistuneesti valmiiksi (puuväreistä tulee niin kivat värit, et mietin jo voisko sen jotenkin käsitellä sen puolen, missä on se väri jollain lakalla tms).

  VastaaPoista
 5. Mitä kutistemuovi on? Määki muuten oisin valmis ostaan korviksia sulta, teet niin ihania.

  VastaaPoista
 6. http://finnstamper.wordpress.com/category/kutistemuovi/

  Se on tollasta muovia mihin piirretään ja sit laitetaan uuniin ja se kutistuu ja muuttuu kovaksi muoviksi :D Muistan, että lapsena tehtiin jotain tällasia.

  Hih, voin tehdä korviksia juu sullekin. Kunhan onnistun tekeen jotain järkeviä :D

  VastaaPoista