Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

A niin kuin aasinsilta

Kävin tänään Salka-ystäväni kanssa Helsinki Vintage -tapahtumassa. Ainakin kolme seuruetta huomasin osoittavan ja supisevan jotain mun puhelinlaukusta. Mutta siis sellaista positiivista, mulle tuli tosi hyvä mieli :)

Koska periaatteessa kirjoittelen tänne blogiin vaan käsitöihin liittyvää, niin saan yhdestä ostoksestani sopivasti aasinsillan aiheeseen :D (ostin muuten yhden vintage-laukunkin, mutta se ei liity aiheeseen). Nimittäin ostin tuollaisen pullonkorkkiin tehdyn rintaneulan, jossa on Nukkumatti! Niin ihana :')



Tosiaan, mulla on askartelukirja, jossa on tuollaisia pullonkorkkijuttuja ja olenkin aikonut joskus jotain sellaista tehdä (lähinnä tuollaisa magneetteja, kuin kirjassakin).





Emme viihtyneet Vintagetapahtumassa hirveesti ylimääräistä, koska väkeä oli niin perhanasti. Onneksi menimme hyvissä ajoin (ennakkolipulliset pääsi sisään tuntia ennen muita, mutta me oltiin jo ennen yhtätoista, mutta päästiin sisään jo sillon), niin ehti katteleen kunnolla. Päätimme käydä vielä Valtterin kirpparilla ja sielläkin oli väkeä ihan törkeenä. Ostin kuitenkin yhden verhon kangasmateriaaliksi. Kotona vasta huomasin, että se ei olekaan suorakaiteen muotoinen kappale xD Mutta ei se mitään, sillä en mä siitä mitään isoa oisi kuitenkaan tehnyt.



Tällaset päivät on isnpiroivia :) Mulle iski hillitön inspiraatio Musta Pekka -korttien suhteen :D Ostin nää ennen joulua muistaakseni Sokokselta. Maksoi muistaakseni 2 tai 3 euroa, joten ei suuri uhraus.



Joten wait and see, saanko niistä jotain aikaiseksi. Idea on, mutta toimiiko toteus, se on sitten ihan eri asia :D

Ps. Meidän parkkiksella on pupun korvat! :D

4 kommenttia:

  1. Eiiih! Ihana ja niin mahdollisesti kallis postaus.
    Toi kirja on meinaan ihana. Pakko saada.
    Toi nukkumatti on paras. Pakko saada.

    Pupunkorvat, hilarious!

    VastaaPoista
  2. Kirja on ihan jees, kuitenkin ehkä vähän tylsempi mitä odotin, mutta ei se kauheen kalliskaan ollut varsinkin kun miettii paljonko jotkut käsityölehdet maksaa (näin ton ekan kerran Kiasmakaupassa ja heti kotona kattoon saako ulkomailta tilattu halvemmalla xD Sai.)

    Nukkumatti oli ihan liian ihana jätettäväksi ostamatta. Nyt se on mun :)

    Vilkasin ulos ja sitten heti tajusin, että ei jumpe, siellä on nyt pupunkorvat! Äkkiä kamera esiin ennen ku joku sotkee ne autollaan :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos vielä kerran seurasta :) Täytyy toivoa, että hommaisivat vähän isommat tilat ensi vuodeksi..

    Nukkumatti on kyllä upea! Höh, tuo kangashan on kunnon keittiökappa, hehhee :D Ei muuten yhtään kyllä hiffannut siinä, että se olisikin tuollainen..:T Mä inspiroiduin ottamaan megapäiväunet kotiin päästyäni xD

    VastaaPoista
  4. Kiitos sulle! En oisi varmaan muuten tuonne ikinä tajunnut edes mennä :D Muuten hyvä tuo verho, voisin ihan hyvin laittaa keittiön ikkunaan, mutta se on noin hemmetin pitkä!!! :O Mä en ottanut päikkäreitä, mä aloin ompeleen x)

    VastaaPoista