Sivut

perjantai 2. tammikuuta 2009

Norsut ja Norsis yhteen soppii, huomenna mennään pussauskoppiin

Työkaveri, jolla on 1,5-vuotias lapsi, näytti valokuvia töissä ja hänen tyttärellään oli AIVAN IHANA vaaleanpunainen retrohenkinen norsu-paita! Ihkutin sitä niin paljon, että hän lupasi jemmata sen ja antaa sitten mulle, kun saan lapsen. Valitettavasti(?) suunnitelmissa ei ole alkaa lisääntymään ja sanoinkin, että mieluummin mä itelleni sellaisen ottaisin. Jo aiemmin oon kierrellyt ihan fiiliksissä vauvojen vaateosastoja kaupoissa, koska niille on niin superihania retrokuosisia juttuja! Vauvakuume ei iske vaan katkeruus siitä, ettei semmosia potkuhousuja ole koossa 46/48 :D

Mutta tänään kiertäessäni kauppoja alennusten toivossa, sain niin ikään hyvän idean tsekata ne lastenkin jutut, jos sais puoli-ilmatteeks jotain, mitä voisi hyödyntää. Se norsupaita löytyi Lindexiltä! Se ei kyllä ollut alennuksessa, mutta ostin silti. Tosin vihreänä.

Ja nyt mulla on melkein yhtä soma norsu-paita!











Mut pitihän se arvata, miltä se näyttää mun utareitten kans xO


Ruskea paita on ihan omasta takaa. Se oli mun lemppari tai oisi edelleen, mutta oon käyttänyt sitä niin tositosi paljon, että se todellakin kaipasi jotain uutta jotta kehtaan taas käyttää sitä joka paikassa :D

Tulis jo kesä! Sitä odotellessa ei tarvi montaa kertaa miettiä, mikä t-paita pääsee jumppatunneille ;) Ja mikä parasta, tuota kangasta on vielä puolet käyttämättä!

--------

Lisään vielä virallisemmat kuvat. Takapallo näemmä mennyt epä-keskelle, mutta eipä tuo haittaa ja voihan sen vielä siirtää.



8 kommenttia:

  1. Ihana!Hei tota ei kyllä mihinkään jumppatunnille laiteta, toi on sen verran hieno! Alle vaan pitkähihainen, niin tarkenee talvellakin :)

    VastaaPoista
  2. Hih, matskua onneksi riittää vielä toiseenkin paitaan :) Mutta totta kyllä, pitkähihainen vaan alle ja menoks!

    VastaaPoista
  3. IHANA!! Meillä on ollu jotku lasten lakanat tuollaisilla samannäköisillä norsuilla <3

    On muuten hyvä idea lastenvaatteiden käytölle toi. Oon nimittäin ihaillu monesti lastenvaatteiden kuoseja, mutten oo oikein keksiny, mitä niistä tekis... ellei sit laukkuja. Ja mulla on nykyisin ompelukonekin ;)

    VastaaPoista
  4. Mä oon tehnyt kerran aiemmin tolleen. Just laukun. My Little Ponysta -paidasta :D Nyt meinasin seota ihan täysin siellä kaupassa, oisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta kykenin onneksi rajoittamaan. Ehkä odotan parempia alennuksia vielä! Ostin yhden toisenkin paidan (se oli alennuksessa), siitä sitten lisää kunhan saan valmiiksi ;) Etin isoimman mahdollisimman koon aina, niin sai samalla hintaa enemmän kangasta!

    VastaaPoista
  5. Joo-o, arvaa kuka osti ihan samaa kuosia koko sarjan kaverin vastasyntyneelle.. IHANA!

    VastaaPoista
  6. Toi on niin paras kuosi! Vaikka oli siellä vaikka mitä muitakin ihania. Esim semmonen, missä oli valaita, mun ehkä täytyy saada sekin :D Pitäisi kyllä olla aikuistenkin mallisto!

    VastaaPoista
  7. toi barpapapa n aivan ihana samoin myös paita!

    VastaaPoista