Sivut

maanantai 15. joulukuuta 2008

Norsis on Tour - Rovaniemi

Taas neulegraffitijuttuja. Lupaan joulun jälkeen esitellä muutakin, kuin neuleita :D Tän ei tosiaan ole tarkoitus olla neuleblogi, vaan ylipäätään kaikenlaisen käsillä tekemisen juttu. Jeps. Graffitin tein junassa. Yritin jotain revontulityyppistä, mutta se meni pilalle ja aloin sit tekeen ihan vaan randomilla kaikenmoista värioksennusta.

Graffiti päätyi lopulta ystäväni asuinpaikan pyörätelineeseen :D Mun kyllä piti jättää se keskustaan, mutta jotenkin se aika ja energia meni sitten kaikkeen muuhun. Oli ihana viikonloppu kulttuurin ja turismin merkeissä :)7 kommenttia:

 1. Voi vitsi! Taas niin ihana! :) Noiden näkemisestä tulee aina niin hyvä mieli!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Mulla on spesiaalineulegraffiti valmiina odottamaan joululomalle pääsyä kotopuoleen :D En malta odottaa, että saan sen paikoilleen ja kuvattua! Mielestäni se on niin nokkela. Toi Rovaniemi-graffiti on aika plaah, mutta kuitenkin varmaan aiheuttaa ihmetystä, mikä on hyvä :]

  VastaaPoista
 3. Pitää istuttaa sinutkin joskus perhopenkin ääreen ja katsoa millaista jälkeä tulee. Todennäköisesti parempaa kuin meikän tahmaräpylöistä. :)

  VastaaPoista
 4. Temuri: Ihan oikeesti haluisin kyllä joskus kokeilla! :) Joten varaudu siihen :D

  VastaaPoista
 5. Mutta oravanhäntiä en suostu piteleen/käyttään! :D

  VastaaPoista
 6. Njoo, pitänee jotain vähemmän söpöistä eläimistä otettuja materiaaleja käyttää, tai sitten kokonaan synteettisistä matskuista tehdä. :D

  VastaaPoista
 7. Mutta en mä kyllä toisaalta mikään kettutyttö ole, joten kai ne oravan häntätupsukatkin menee :P Mulle vaan kannattaa varata jotain mahdollisimman halpoja matskuja, kun kuitenkin mokaan x)

  VastaaPoista