Sivut

tiistai 4. marraskuuta 2008

wash and iron inside out, dry flat

Sarjassamme: hemmetin hyvä idea mutta surkeahko toteutus. Yritin tosin ottaa kuvista edustavia, jolloin ei ihan kaikki virheet ja kuprut näy. Livenä tuo toimii sellaisena: "Etsi 10 amatöörin tekemää virhettä" -kappaleena. Ehkä joskus teen uuden ja paremman.

Matskuna siis pesulappuja vaatteista, vetskarikin on secondhand. Pitsi ja nauhat askarteluvarastostani. Tykkään hirveesti tuosta pesulappujen satiinimaisesta materiaalista. Nättiä :)

Otin monta kuvaa, koska keinovalossa on tosi paska kuvata yhtään mitään.Tuli muuten mieleen, että ehdottomasti paras pesulappu ikinä oli yläasteella/lukiossa ystäväni (terkkuja _o/ ) valkoisessa hupparissa! Siinä luki muistaakseni, että "Let your mother wash this" xD

28 kommenttia:

 1. aivan ihastuttava idea <3 enkä minä ainakaan mitään virheitä huomaa..

  VastaaPoista
 2. hei, vähän hauska! noita kertyy helposti, ku ite ainakin leikkaan kaikki aina pois :D ne kutittaa... :D

  VastaaPoista
 3. Onhan tuo ihana! Kuvailit sitä puhelimessa jotenkin kauheen epäonnistuneeksi. Nuo pitsit ja nauhat tekee siitä täydellisen <3

  VastaaPoista
 4. Anna ja Putkitomaatti: Mutta kun mä kuvasin sen siten, että näyttäisi olosuhteisiin nähden mahdollisimman hyvältä xD On se kupruileva ja vetää sieltä toiselta puolen. Ja vetskarikin on ihan möykyllä ja oon joutunut käsin ompeleen joitain korjauksia ja ne on karseita. Mutta jos niitä ei laske, niin tykkään kyllä :D

  Herttainen: Kiitos :)

  Norppa: Muakin kutittaa :D

  VastaaPoista
 5. Ihana idea! Ja toteutus on ihan vallan hyvä, älä säti itseäsi liikaa.

  VastaaPoista
 6. Sinulla noita ideoita riittää. Laukku on jotenkin juhlavan näköinen. :)Todella hieno.

  VastaaPoista
 7. Hihii, kiitos terkuista ;) Ja aivan upea :)! Tuo olisi muuten ollut päheä morsiamen laukku, hihii :)

  VastaaPoista
 8. Sain haastetta ja jaan nyt sitä eteen päin. Jos haluat kertoa omituisuuksistasi, kurkkaa meidän blogiin.

  VastaaPoista
 9. Khr: Idea minustakin ihana. Toteutuksesta tosiaan sen verran, että otin mahdollisimman edustavan kuvan. Toiselta puolen tuo on aika karsee.

  Nna: Se on kyllä ihanan juhlavan näköinen :] Ja kiitos haasteesta! Pitää katsoa, josko tarttuisin haasteeseen jossain vaiheessa :)

  Salka: Ole hyvä :D En ollut ihan varma, muistatko itse koko juttua, mutta mä muistan koska se oli niin hassun hauska x) Mietinkin, että jos tekisi vähän suuremman, niin siitä saisi hienon juhlalaukun. Siis tekisi ihan käsilaukun mallisen. Saapi nähdä, jaksanko koskaan. Oli aikamoinen näpertäminen kuitenkin.

  Nasu: Kiitos :)

  VastaaPoista
 10. Voi Terhi, kiitos taas yhdestä pöllittävästä ideasta! Oon keränny pesulappuja tietämättä, mihin niitä käyttäisi. Nyt tiedän...:)

  Anne

  VastaaPoista
 11. Anne: Kaikki parhaat ideat on aina pöllittyjä :D Jos sulla on paljon, voit tehdä jotain massiivista. Vaikka hääpuvun xD Siitä vaan näpräämään :)

  VastaaPoista
 12. Hahhah aivan sairaan siisti! Mun on varmaan pakko kokeilla saman idean toteuttamista. :D

  VastaaPoista
 13. Voi miten kiva idea! Tosi tosi hieno. Amatööri kuulostaa sanana vähän huonolle, harrastaja kuulosta mielestäni osaavammalle. Ja osaava todellakin olet kun tuollaisen tuotoksen pyöräytit. Hieno, hieno, hieno.

  VastaaPoista
 14. Kiitos :) Ja no joo, ehkä harrastelija oisi parempi sana, kuin amatööri :D

  VastaaPoista
 15. Hei, tuohan on upea, eikä mitenkään amatöörimäisen näköinen! tosi mahtava idea.

  VastaaPoista
 16. Sarakissa: Kiitos :) Se on kyllä toiselta puole ruma, vetoketju kupruilee... Mutta on se silti hieno X)

  VastaaPoista
 17. Oot kyllä uskomaton!

  VastaaPoista
 18. Mun yksissä Puman urheiluhousuissa lukee pesuohjeena: wash this when dirty. Ja kiitos mainiosta ideasta, täälläkin kokoelma pesulappuja :D

  HeliP

  VastaaPoista
 19. Loistava pesuohje :D :D :D Ja olepa hyvä :)

  VastaaPoista
 20. ihana pussukka! laitoitko sisäpuolelle jonkun tukikankaan tai jonkun? Olen itsekkin ruvennut keräämääm pesulappuja ihan himona =D Pitääpä sitten kokeilla, jos onnistuisi. (:

  VastaaPoista
 21. Laitoin sisäpuolelle vuorikankaaksi jonkun ihan tavallisen kankaan. Mäkin kerään taas pesulappuja, josko saisi jotain niistä aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 22. miten ompelit jos siis ompelit nuo pesulaput toisiinsa?

  VastaaPoista
 23. Ihan normaalisti ompelin kuten tilkkujakin ommellaan yhteen :) Tein ensin pitkiä pötköjä, jotka sitten kiinnitin toisiinsa muodostaen "kankaan", josta sitten leikkasin etu- ja takapuolen ja ompelin ne yhteen.

  VastaaPoista