Sivut

lauantai 22. marraskuuta 2008

Luumumyssy ja kirpparijuttuja

Tein muuten bannerin :D

Virkkasin pikkusiskolleni luumun värisen Mambo-puolipylväs-myssyn. Samanlainen, kuin itselleni ja isosiskolleni. Tosin tuossa ei ole kukkasta tai muuta härpäkettä sillä jostain syystä lankaa ei jäänyt. Poseeraan nyt itse tuo päässä, kun sisko on tällä hetkellä vähän turhan kaukana.



Kirpparilta ostin nappeja ja vinonauhaa. Olenkin monesti miettinyt, että vinonauha oisi kätevää, mutta en ole koskaan sitten kuitenkaan ostanut. Nyt, kun hyppäsi silmille kirppiksellä niin ostin samantien kahta eri väristä.



Ja tämä ei liity blogin aiheeseen, mutta en voinut olla ostamatta tuota söpöä pikkuista kahvikuppia (punavalkokukallinen, ensimmäinen noista kolmesta vasemmalta). Paljonkohan liesituulettimen päälle voi laittaa tavaraa ennen kuin se tipahtaa alas? :D



Pitäisi pyyhiä pölyt :P

13 kommenttia:

  1. Hauskat Hello Kittyt tuossa liesituulettimella ja tosi hienon myssyn olet tehnyt! minäkin alan aina innolla värkkäämään kaikkea, mutta lopputulokset eivät ole noin hienoja.

    VastaaPoista
  2. Mulla on jääkaapin ovi niin täynnä kaikkea sälää, että oon levittäytynyt magneettien kanssa muihinkin keittiövempaimiin x)

    Ja kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Pistä pipoon joku nappi tai nappikukka tms? :)

    VastaaPoista
  4. Tuo teidän liestituuletin on kyllä magea :D Ja ihana uusi pohja blogissa ja banneri on upeus :)

    ps.tekisitkö mullekin tuollaisen heijastimen 8)?

    VastaaPoista
  5. Salka: Kiitos :) Hih, voin mä tehdä jos saan jostain vielä piirilevyn :D Tuo oli siitä taskulaskimesta, jonka teurastin korvakoruiksi.

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana! En malta odottaa et saan ton :) Kiitos kovasti :)

    -J

    VastaaPoista
  7. Olepa hyvä :) Haluutko että teen siihen jonkin kikkankakkareen esim napeista tai joku rusetti vai annanko olla tollanen paljas?

    VastaaPoista
  8. Anna olla vaikka tolleen.:) Kukka näkyy olevan jokaisella joten sellaista en ainakaan halua :D

    VastaaPoista
  9. Heh hee! Samanlaisia Kitty-magneetteja kuin mulla! Pakko laittaa kommentti kun heti bongasin... =)

    VastaaPoista
  10. Pötkylöitä: Ok, jätän tuollaiseksi :]

    Pauni: Hihii :)

    VastaaPoista
  11. Hahaa, hauskan näköinen! Mullakin on jääkaapin ovi aika täynnä kaikenlaista, mutta liesituulettimen päälle ei saa edes laitettua mitään. Haluan nähdä sun jääkaapin oven! :D

    VastaaPoista
  12. Mä voin joskus kuvata mun jääkaapin oven :D Tai ottaa jonkun kuvan siten, että se näkyy taustalla. Se on ihan täynnä kaikkea rompetta :D

    VastaaPoista